היום שיר בת 8 חודשים

היום שיר בת 8 חודשים

כל כך מעט זמן אבל יש לי הרגשה כאילו היא היתה איתנו מאז ומעולם. אתמול עברתי על תמונות שלה מגיל כמה שבועות ואני לא מצליחה להזכר איך היא היתה בתקופה ההיא, כשהיא שכבה במקום אחד והסתכלה מופתעת על הסביבה. אני מרגישה שיש לנו בבית ממש ילדה קטנה. זאת כבר לא תינוקת. היא זוחלת לכל מקום, בוחנת כל דבר ומחייכת לכל עבר בחיוך ממזרי. פשוט קסם! כמו בכל בוקר ליאור לקח אותה הבוקר לבית התינוקות. נתתי לשיר נשיקה קטנה ולליאור נשיקה גדולה ועמדתי בחלון של הסלון, מסתכלת על ליאור מושיב את שיר בכסא שלה וחוגר אותה. הרגשתי צביטה חזקה בלב של אהבה גדולה לשני השותפים הנהדרים שלי שגורמים לי לאושר גדול בחיים ואני מקווה שהאושר רק יגדל ויגדל. גם פה אני שולחת
לשניהם. חנה

לא יכול להיות! כבר 8 חודשים?????

אולי התבלבלת באיזה חודש חודשיים, רק אתמול כתבתי לכם הודעת שימחה על הבטא...וכבר 8 חודשים....אוווף איך שהזמן רץ כשנהנים....והם באמת כבר לא תינוקות. חיבוקים לשיר לכבוד יום הולדת 8 חודשים!!!!! ורוצים לראות אותה זוחלת (בפעם הקודמת היא עוד רק שכבה על הבטן והתרוממה לכמעט זחילה)!

ligo

New member
חנה

איזו הודעה מקסימה שיר מתוקה וסקרנית ואני בטוחה שהאושר שלכם יחד רק ילך ויגדל. כשהייתם אצלנו והיא ישבה עלייך וליטפה לך את הפנים זה היה בעניי ה-אושר. פשוט כיף צרוף. מחכה בכליון עניים לרגעים כאלה עם מאי ויש משהו קסום בלראות את האבא עם הילד/ה שלו. אני גילית ביובלי צדדים שלא הכרתי בעקבות ההתבוננות הזאת אז נשיקות לשיר שתמשיך להפתיע אתכם כל יום מחדש

יוליי

New member
האושר פשוט פורץ מההודעה שלך

נעים לשמוע על הבוקר... תהני לך בנחת. אין דבר שישווה לכזה אושר. יולי

תיקון על השגאיה שלי אז שהיה לך

הרבה נחת ואושר שתמיד תראי נחת מהמתוקה שלך מאחלים שאול ורד ושירה

שאול, מה שלומך? מה שלום ורד?

ומה שלומה של שירה? כייף לראותך גם פה, מחכים לעידכונים!!!!

מיכל הכל בסדר הילדה נמצאת אצל

מטפלת ורד כבר חזרה לעבודה וזה כייף להיות הורים

גם אנחנו שולחים ../images/Emo25.gifות לשיר

והוריה ומתרגשים איתכם בעקבות ההודעה הכ"כ מרגשת.
+
.

../images/Emo124.gifמזל טוב לשיר../images/Emo70.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

איך הזמן עף, הא? השנה הראשונה מדהימה מהבחינה הזאת. בזמן כ"כ קצר הם הופכים מתינוקות קטנטנים וחסרי אונים לאנשים של ממש. מדהים!
מאחלת עוד המון רגעים של אושר יחד עם ליאור ושיר.
ות ממני ומה-
ונים

yaelhul

New member
מהתיאור הנפלא שלך הרגשתי כאילו

הייתי שם במקומך, והלב התפוצץ מהתרגשות. מדהים כמה רגעים כאלה הקטנים שלנו מזמנים לנו מאז שנולדו - אינספור התרגשויות וארועים קטנטנים ומפעימי לב. אני מסכימה איתך לחלוטין שלראותם עם אבא שלהם עושה לנו משהו מאד חזק. מז"ט גדול לקטנה הגדולה שלכם
ות ו
ים לכולכם יעל

בא לי לבכות...

כ"כ התרגשתי מההודעה שלך, חנה. ושיר כן היתה אתכם מאז ומעולם - בהתחלה בחלומות, אח"כ במציאות...

מרב.

New member
בחיי אלוהים- הבוקר חשבתי עליכם,

חשבתי בערך כמה זמן עבר ואיך רץ- והאם גם לכם רץ כ"כ מהר... אין ספק שהייתה פה קפיצת גדילה מדהימה מהימים שהייתה עוללה קטנה- היא הולכת ותופסת אופי ומראה כ"כ אופייני לה... חנה- עו מעט תהיי אמא לתינוקת בת שנה- תתחילי להתכונן! שלוש נשיקות גדולות לכם ועוד שתיים לחתולות- מרב

וואו איך שהזמן טס, כבר 8 חודשים?

והיא ניראית ממש ילדה גדולה ויפה (תמיד). בקשר לתיאורים שלך, חכי, זוהי רק ההתחלה! זה הגיל שהם ניידים ומגלים עניין בכל דבר, כמו מדענים קטנים ועם כל כך הרבה חן!

רומי^^

New member
חנה - מקסים ומרגש, ובעיקר אחרי

שאני קוראת כאלו דברים ומנסה קצת לחוש אותם דרך המילים - אני אומרת לעצמי ולאיש - שיש בשביל מה לעבור את כל הסבל הזה בטיפולים, שנראים כאילו לא נגמרים, ושיש עוד תקווה. ועל כך - תודה
מזלטוב על 8 החודשים, בטח אוטוטו תתגעגעי אליהם

למעלה