היום שהיה לי ...

טשטושה

New member
חחחחחחחח פיטר

איזה חוש הומור מעוות........... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טש

האלי

New member
עלי שלכת

עלי שלכת נושרים אט אט ורוח ליל נושבה בלאט לך נערה זו מנגינה של סתיו שקיעה נושקת באור זהב ואת חולמת על האחד שרק אותך, שרק אותך יאהב יש ניגון שעולה מן הסתיו ומרעיד מיתרי הזהב של חלום שנשכח, וישוב ויפרח מחדש... יש שיר כזה, תהרגי אותי אם אני זוכר מי כתב מילים ולחן (איפה דיאבלו?) אבל זה מה שעלה לי אל מול קריאתך לתמיכה מוראלית בגין השלכת שתקפה אותך. שלך, האלי.

לפחות לא ניכנסת לשטיפה של האוטו

עם חלונות פתוחים...... את מתארת לעצמך איך היית מגיעה לעבודה אז.......?

ותשמעו בעניין הפוליטיקלי קורקט..

אין לזה סוף לענין הזה כל אחד יכול להיפגע ממשהו ואז לא נוכל לצחוק על כלום אני שמנה ואני צוחקת על עצמי די הרבה חייבת להגיד אחת הטענות שבאו איתה אל המרוקאים עכשיו שהיה כל הויכוח הזה בעקבות חיים חפר היתה שאין להם אירוניה עצמית הם לא מסוגלים לצחוק על עצמם אני חושבת שבן אדם שלא מסוגל לצחוק על עצמו הוא די מסכן נכון יש ענין של גבולות טעם טוב בלצחוק על אחרים השאלה איפה עובר הגבול ומי שם אותו...

*חתולה*

New member
"איזה זונה אמא שלי" ...

יכול לומר מישהו בכעסו על אמא שלו באיזו שהיא פעם על משהו... אבל את יודעת, אם יאמר את זה מישהו בחניה, בן זונה או אמא שלך זונה, למה לקחת לי את החניה, הוא יכול לרצוח על המשפט הזה. וכמובן שהיה רצח בחניון אולי לא בדיוק על זה אבל זה בהחלט יכול להוות קטליזטור. גם האנשים שצוחקים על עצמם, זה כדי לנסות לא להיפגע אחר כך כשיצחקו עליהם. הנה צחקתי על עצמי אז מה שתגיד עכשיו זה כבר באמת לא יפגע בי. נכון. איפה הגבול? אז לא נצחק על המרוקאים? על הפולנים? על הרומנים שהם גנבים???? אני תמיד צוחקת על הרומניות, אולי בגלל שאני רומניה. אבל אני תמיד מציגה את עצמי כמרוקאית של הרומניות, בכלל אני יודעת לעשות עם הלשון טולוללולו הרבה יותר טוב מהרבה מרוקאיות אחרות. אז גזענות פוגעת וצחוק על גוף פוגע. ואיפה הגבול? גבולות הם דבר שבונים אותם האנשים. ובכל פורום בונה אותם ראשית מנהל הפורום ואחר כך הגבולות נעים קצת קדימה קצת אחורה בהתאם למשתתפים בו. אם למישהו משהו מפריע ואומרים את זה, הגבול יכול לזוז מתוך התחשבות בשני. אפשר לומר: אני לא רוצה ולהמשיך למתוח את החבל. האם זו בדיקה של הסמכות? את יודעת כמו הילדים את ההורים???? עד כמה אבדוק את הגבולות ואראה מה קורה? לא יודעת. אני עדיין חדשה כאן. אבל עדיין אני מאמינה שלכל אחד יש את הגבולות שאותם הוא לא חוצה. והגבולות בפורום הזה, כמו בכל פורום אחר, לדעתי, יקבעו בידי מי שמנהל את הפורום, והמשתתפים יצטרכו או לוותר או לקבל, מה לעשות, זה דומה קצת לבית של ההורים. לא כן???? עצמאות אמיתית היא גם תלות, שכן עצמאות אמיתית תלויה ב- "אנחנו" שזה הדדיות. אז כדאי לפתח את ההדדיות כאן ולהשתדל, עד כמה שאפשר, לא לפגוע. נהייתי פתאום פילוסופית בשבת בבוקר... פחחחחחח...
חחחחח דוגמא לצחוק על עצמי. ראית? אני מגנה על עצמי בתשובות השונות שאני כבר הולכת "לחטוף"
למה מי אני?????

פפו

New member
אומרים ש.....

כל משפט שאמור להצחיק מכיל קורטוב של אמת..... השאלה הנשאלת באיזו סיטואציה נאמר המישפט ומה כוונת האוזניים השומעות. ומכאן הדרך לספקולציות פתוחה....

אחותו בתפקיד הסניגור בבוקר שבת

גברת חתולה הנכבדה, חברים וחברות וגם אלו שסתם מציצים. גבולות נקבעים על ידי הנוכחים. מה שפוגע באחד, קביל אצל השני ונראה משעשע אפילו. אחד אומר שלעג על שמנות מפריע לו לשנייה תמונה של שדיי ענק ולאחר תמונה של זין גדול/קטן מחק את המיותר. יש מי שמילים כאלו או אחרות פוגעות בו ויש מי שהיעדרן פוגע בו. אי אפשר בקבוצה כל כך גדולה לא לפגוע באיש אף פעם. אינ לא חושבת שזה קשור לגבולות אלא סתם ליחסים בין אדם לשני. פגעתי(לא במיתכוון,אין לי ספק) אני מצטער. לא מסיכמה איתך ולא חטפת!!

*חתולה*

New member
כי את יודעת להגיד את הדברים בצורה

הכי נכונה שיש, וחוצמזה זה ממש לא נחשב, כי אותך אני
יאלללה, חאלס, הוצאתי יותר מדי אנרגיה ועצבים כאן הבוקר, יותר טוב אלך להכין סלט ואקרא את המשך הספר "לו אנדראס-סלומה אישה מן החלומות" זה ספר....

אטיוד5

Active member
היה לך יום על הכיפאק

וואללה לא הבנתי חשבו שעשית אהבה בטבע? מה רע? סתם קנאים. חשבו ששיחקת עם קנביס? מה רע? שיקנאו. להיפך, נהיה לך שם טוב. לפחות אצלי.

למעלה