היום שבועיים

steeleyes

New member
היום שבועיים

חברים היו שבועים בלי סגריות הסטייקים מעולם לא היו טעמים כל כך ! מישהו יכול לספר פה מה קורה לאחר תקופת הזייבן ומה תומן בחובו העתיד ? האם הרע מאחורינו ?? או שעוד לא התחלנו את המשבר ?

aristo1973

New member
אוטוטו שבוע

אני יכול לספר לך מה קורה אחרי תקופת המדבקות , פשוט ממשיכים הלאה , אני חייב להגיד לכם משהו על המדבקות ,המדבקות נותנות את הפוש הראשוני להפסיק וזה בדיוק מה שהזייבן עושה+תופעות לוואי , אני מעולם לא השתמשתי ביותר מ 6 מדבקות ,כשחזרתי לעשן אחרי הגמילה הראשונה זה נבע כתוצאה מרגע כייף שהיה לי וזה אחרי שלושה חודשים בלי סיגריה . נראה לי שבתור מעשנים ,העניין הוא השכנוע העצמי ולא מדבקות ולא זייבן וגם אם נופלים פעם פעמיים זה לא נורא , אני תיכף יחטוף מכות פה . יש איתי מישהי בעבודה מעשנת 25 שנה היא ובעלה לקחו זייבן עברו בול שלושה חודשיים ,יצאו לסופשבוע , אמרו לעצמם איזה כייף עישנו סיגריה תוך חודש חזרו לקופסא . נראה לי שאת תעברי את זה בסדר ,אנחנו צריכים לפתוח קבוצת תמיכה CC על אותו משקל של AA cc-cigarate consumer or cancer consumer

זולו60

New member
ממליצה לך

לקרוא את ההודעות ולקחת את מה שמתאים לך. בקשר לשאלתך התשובה בשני חלקים ראשית ללא קשר לזיבאן רוב האנשים שבתהליך גמילה מעישון מספרים שאחרי 5 שבועות יש ממש הקלה והתחילו לעבור ימים שבכלל לא חשבו על הסיגריה. בקשר לסיום נטילת הזיבאן - זה קורה בערך חודשים מיום התחלת תהליך הגמילה כך שלרוב את יחסית חזקה ולא מרגישה בחסרון הזיבאן יש מקרים יוצאי דופן ואז אומרים שמותר לקחת את התרופה לעוד איזה תקופה.אומרים עד שנה אני לא הייתי ממליצה אבל שני דברים כן. 1. תחשבי כל יום רק על היום 2. כעת אחרי שכבר את שבועיים לא מעשנת תחשבי על העיקרון הזה - כוסית אחת מחזירה שתיין לאכוהוליזים וכך גם עם המעשן סיגריה אחת או אפילו חלק ממנה מחזירה אותך לעישון אין חוכמות. אם תפנימי את טוב טוב זה יעזור לך מאוד בהצלחה! אגב אני גם נגמלת ע"י זיבאן. לא מעשנת 8 ימים

פורמה

New member
מז"ט !!!

טוף, אז אחרי הזיבאן (ע"פ נסיוני בלבד) נכנסים לכמה ימים של קריז שלא הכרתי כל זמן שלקחתי זיבאן, אבל אני משוכנעת במליון אחוז שזה חלש יותר מהקריזים של מי שהפסיק לעשן בכוחות עצמו. לא יודעת. אף פעם לא ניסיתי בכוחות עצמי. מעבר לזה, במהלך תקופת הזיבאן היה לי העונג להכיר את עצמי ללא סיגריות גם בסיטואציות בהן הייתי משוכנעת שזה בלתי אפשרי... וזה מה שעזר ועדיין עוזר לי לעבור כל קריז. ראשית אני יודעת שלא חייבים סיגריה באותן סיטואציות ושנית אני יודעת שהקריזים חולפים. וכשהם חולפים אני מרגישה הקלה על שחלף לו עוד קריז בלי שאתפתה לקחת. ואחרכך, בתקופת הרגיעה אני מבינה שמה שלפני רגע הרגיש לי הכרחי, רגע לאחר מכן מתגלה כמיותר. זהוזה. בנתיים הכל פ'סדההה. שיהיה בהצלחה

למעלה