היום שאחרי....

תגיד אתה שם לב

שאתה כנראה פיל ורוד, עליו ילדים קטנים מגלים את חדוות המין בחיכוך בלתי פוסק בו?

נחלה בלעדית???

זה שכמה ברונטיות מטומפשות חושבות שאתה אלוהים, לא נותן לך בלעדיות.

הולמס 30

New member
למה אתה מקפח את אלו עם הגוונים?

ואת הג'ינג'ית? תהיה ילד טוב ואני אתן לך את גרינלנד

אלוהים?

אני מזכירה לך שממש בימים אלו אני מבצעת מהפכה ומעיפה את אדונינו מהשלטון. בימינו יותר מכובד להיות הומלס מאלוהים. אגב, ברונטיות לא יכולות להיות מטומפשות. הן ברונטיות.

הולמס 30

New member
את מחטת את אפך לפני שדיברת?

כי זה נשמע מאנפף עד כדי שיכול, הלהג הזה שמשתרבב מבין שפתייך

קפת

New member
no choken 4 u

אני מאוד ממליצה לך להזכיר לעצמך שאני פה המנהלת, ושעם כל השאיפות שלך לגרינלנד וגרינפיס, בהינף אצבע צרידה אחת, או שתיים, אני כולה לעשות אותך איננו, הומלס.

הולמס 30

New member
וזה יוכיח את זערוריותך, הלא כן?

את משכלת סידרתית? או שזה מיוחד רק למי שמרעיד לך את הכסא?

לא טיפשון, זה יחזיר את הסדר על

כנו. אמנם זה פורום ציבורי, ולכן זיבורית שכמוך יכולה להיכנס פה ולחשוב שהיא חכמה בעוד היא משירה פה את טמטומה כמו עצים בשלכת, אשר על כן מלכת הכוורת יכולה למחוק אותך מכאן, רוצה?! עכשיו תתחיל את הרומן אתנו מהתחלה.

הולמס 30

New member
ואתה על תקן גרגר האבק

שאני אנער עכשיו מדש בגדי? שוטה שבעולם זקוק מאן דהוא ליכולת מילולית מינימאלית ולהעדר נרפסות ונרמסות על מנת לההין ולצייץ אל מול ענק ואתה לא ניחנת בסגולות אלו מוכרים לי יבחושים דוגמתך אשר נצמדים אל שולי גלימתו של מי שעשוי, לדעתם, להושיעם עכשיו תנסה שוב אולי אאפשר לך להיות בין מבריקי מנעליי כלי ריק

ג'י, קפטאחותי

את קנית גלימה ולא סיפרת לי על זה? איזה מאמי שרלוק הזה, רק קצת פחות רוווחים ונקודה בסוף משפט יועילו לו. תגידי, את חושבת שהפיל הביאותו להנה?

קפת

New member
לא קניתי, קיבלתי מתנה

כי כזו אני, מקבלת מתנות ואומרת תביאו עוד. אני בטוחה שהפיל הביא אותו, אני רק לא בטוחה בשביל מה. כי לנו הוא לא נחוץ. אני חושבת ששניהם באו במסגרת חבר מביא חבר. ועכשיו הם רוצים לקבל כרטיס מועדון. צריך שמישהו יזביר להם, שאין פה נקודות, ואין כוכבים. אין מזלות או פרסים. המקסימום שמקבלים פה זה זובור או חוקן, והם עוד לא הוכיחו שהם ראויים לכך. תגידי, פיל, זה טעים? כי אם כבר יש פה כל כך הרבה חיות, למה שלא תגידי לא' שידליק את המנגל?

אמרתי לא' שידליק את המנגל

ואז הוא הזכיר לי שאנחנו מוזמנים היום למשתה אצל חברים. וכמו שאני מכירה את החברים האלו שלנו, יתבשלו שם דברים שפעם חיו בים, ביבשה ובאוויר. יהיה שם גם פיל. בטוח. לגמרי. להוסיף אותך לרשימת המוזמנים?

ענק? כלומר הנחתום מעיד על עיסתו

זה כבר למדנו ששדיים ענקיים הם שקיות סיליקון, וזין ענק הוא עיבוד ממוחשב. או אולי אתה ענק רוח? אם ענק רוח הנך, הנוסחאיות הקלישאית של תגובתך מעוררת פרצי מבוכה. עברית של שנות החמישים ו/או השישים כבר לא סקסית במיוחד. גמד

הולמס 30

New member
כך אתה מפצה על אפסותך?

אני מבין שחיכית לרוח גבית על מנת שתוכל לצאת לאור עם התגובה הגאונית הלזו. ומי סיפר לך שזין ענק זה עיבוד ממוחשב? אשתך?

מגלומגעיל

תרשה לי לחלוק עליך, בעצם מה אכפת לי אם תרשה או לא. רומנטיקה זה לרכרוכיים. משפטי פתיחה בצירוף הנחתת נבוט על הראש הרבה יותר מעוררים. מוי מוי כיף. מה, לא?

למעלה