היום שאחרי....

היום שאחרי....

כל הזמן אני עסוק בשאלה איך להשתלט על העולם... (אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים להזדהות איתי.) היום עצרתי לרגע לחשוב מה אני עושה ביום שאחרי..... יש רעיונות ?

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד....

אתה מנסה להגיד שהחיים ללא שאיפות הם חסרי ערך או שאחרי כיבוש כדור הארץ אני צריך לכבוש גם את גהנום וגן עדן? במידה והתכוונת לראשון אני דווקא חשבתי למצוא שאיפות חדשות במקום להתאבד. למשל לרשום הערות עוקצניות ומטופשות בפורום נידח אני רואה שיש אנשים שהשאיפה הזאת מחזיקה לא רע.

מה, לא הייתי ברור, דמבו?

אני מניח שאתה חדש, שאיכשהו פיספסת את השלט בכניסה לפורום שעליו כתוב *"השליכו מעליכם כל תקווה, אתם, הנכנסים לכאן". אמרתי לקפט שהשלט תלוי גבוה מידי, אבל ככה קפט, יש לה חרה חרא חושומור. כשכתבתי תתאבד, התכוונתי לכך שתגאל את עצמך ואותנו, בעיקר אותנו, מייסורך. והקטע של הדם וכל זה, זו סתם אגדה אורבנית, אנחנו לא באמת אוהבים לרקוד עליו. לא ממש, רק אם אנחנו חייבים. ואנחנו חייבים. תמיד. ככה זה. * תשאלו את החמור מי כתב את זה ואיפה תלוי השלט, הוא יודע, זה התחום שלו.

קפת

New member
את שוב גבר, לוציפר?

שוב עשית מטמורפוזה, או ניתוח לשינוי מין או שניהם? זה אומר שעכשיו אתה כבר כן אוהב סורבה?

אני חושב הצליח הפיל

לעורר את החמור מרבצו בלי שהחמור יקלל ו/או יתנהג כאילו נדקר באמצע הנירוונה.

לא

הגיע הזמן שתפנימי, אף אחד לא אוהב סורבה. אף אחד. חוץ מציון, שאני חושבת שהוא מת. כל מי שאת מכירה אוכלתזה רק כדי לרצות אותך. שתדעי.

אני אוהב סורבה ואת זה של קפת

אכלתי בשמחה רבה מאוד. גם צ' אכל בהתלהבות גם מס' 3 שהיה אתנו אכל בהתלהבות גם הבלונדה שהיתה איתי התלהבה קפת היא מלכת הסורבה.

ככה זה כשטייסים, מותקאילה

אתה מגיע עם היהלום קומפלט ולומשנה מה אתה עושה אתה תמיד מותק. מאז שקפט עשתה לי אאוטינג אני אין לי חיים, אין לי מטוס, ואין לי יהלום שמה, בקצה. ראית ת'פיל הזה? עד שכבר מצאתי לי פה מישהו לרוץ איתו הוא נעלם. ועוד אומרים שלפילים יש עור עבה. DAMN

מה את מציקה סתם

אפילו לא קראתי את הקומדיה האלוהית בשפת המקור, אני חמור בור, אני.

טוב, לא כולם יכולים להיות ע'

ישנם כאלו שאפילו לא יודעים מה שפת המקור. איך זה בשביל בורות, הא?

וואלה?

אז הנה לך תזכורת קטנה איך נראה זין אמיתי.....

משרת האלוהים בפורום הזה כבר תפוסה

אבל אם אתה רוצה אני יכול לסדר לך ג'וב נוח שיהלום את כישוריך ומעמדך הרם. איך מנקה מירקקות נשמע לך? הכסף לא משהו, אבל התנאים חבל"ז.

מפתה... אבל נראה לי שאני אסרב להצעה

פטר ידידי... אני לא רצון בלהיות אלוהים -בפורום-. אני שואף לקצת יותר מזה. במידה וגם לך יש שאיפות גדולות מאלה אני בדיוק מחפש מישהו שילקק לי את הרקטום.

למעלה