היום שאחרי....

קפת

New member
ששששש

תכתוב יותר בשקט. אתה עושה לי כאב ראש. וכשיש לי כאב ראש, אני חייבת סקס שירגיע לי את זה. ואין לי כוח לסקס עכשיו.

הולמס 30

New member
מישהי שמנהלת כאן את העסק

לא אמורה להיות מצויידת מנטלית להתמודדות עם עוברי אורח שהנם רהוטים מעבר למקובל? או שמא התרגלת להיות מוקפת בלוחכי פנכה למינהם אשר משתדלים לא להעמיד את הוויתך האינטלקטואלית באתגרים שהנם מעבר לתנאי הסף? אה, שכחתי, את מתמודדת עם איתגורה של מערכת החשיבה באמצעות אצבע צרידה.

קפת

New member
בהחלט

אבל אין לי משאבים מיותרים לבזבז על עוברי אורח שהם משעממים מעבר למקובל. אתה מבין, זה לא מספיק שיש לך בנטלי, אתה גם צריך לדעת לנהוג.

הולמס 30

New member
איזה בנטלי ?

רום כרמל סטיישן בתור משועממת את לא ממש מתגלה כבעלת יכולות התמודדות ההכחלה יוצרת עצלות מנטלית?

קפת

New member
חמוד

מאחר והגדרת את עצמך כדגם שיצא מהמחזור לפני 30 שנה, אני רואה את עצמי פטורה מהתייחסות נוספת אליך. לא נראה לי שהאבזור שלך הולם את הצרכים שלי.

הולמס 30

New member
עד כמה שדעתי משגת

את היית זו שטרחה לתהות לרגל הופעתי כמדומני שהשרשור מלמד שלא היה בדעתי לשבור רוח לכיוון המשוער שלך אבל מאחר שכל כך התאמת לזכות בתשומת לבי, הרי שזכית בה אני שמח שמיצית. שהרי כבר הוברר לי שאין בך את מה שצריך (למעט אותה האצבע על ההדק, בל נשכח)

תקראו לי

כשתגיעו לדגמים של רכבי שטח, שנת 2003 ומעלה, כולל נעילות, הגבהות, מגיני גחון וכננת. לא, כי א' רוצה להחליף. תודה.

טפשון, אמנם אתה עוד זוכה

בתשומת לב, אבל די מהר אם לא תעשה מאמץ רציני, תשאב לריק שכל קודמיך נמצאים בו. נראה אותך מרים אותה בפרובוקציה רצינית, על רמה ולא במאבקי כוח של תרנגולי רחוב שגומרים מהר עם זין קטן, שרק מכניסים חתיכת בד לתחתונים שיחשבו שיש להם משהו, שם.

הולמס 30

New member
כמו שזה נראה

אתה מצאת צידוק לקיומך אני מניח שאתה מאותם אלו שכל רצונם הוא לחוש קיימים, ואחת היא להם אם ישיגו זאת באורח חביב או לחלופין בצליפות לשון ובבעיטות מילוליות אז הנה, זכית ליחס ממי שבכל מקום אחר היה פוטר אותך כהפרעה סטאטית מינורית אני מקווה שבאת על סיפוקך, גרגר

א י ל ה

New member
.........................

זה כי חסרות לו נקודות, להומלס וכי יום שישי היום ושבת המלקה בדרך אלינו ומצווה לתת למי שאין לו. אם תעצמו עיניים זה אפילו ייחשב מתן בסתר. מה לעשות. כזאת אני. מרחמת על כאלה שלא יודעים לגמור כמו שצריך.

הולמס 30

New member
את מחלקת נקודות?

אני מבין שדרך ארוכה עברה עלייך צברת הרבה מיילים במבצע? ומה זאת אומרת כמו שצריך? את רוצה ברקים מהתחת תוך כדי כי אולי נסדר לך משהו

א י ל ה

New member
שיו!

הוא אמר תחת. אין, הוא ניצח. סופית. <....... לפעמים אני חורסת אותי מרוב טוב לב, אין שאני מחלקת לזולת ברוחב לב שכזה את מה שכל כך חסר לו>

קפת

New member
הוא אמר לך תחת?

אחותי, הלך עליך. אין, זה נגמר. הוא ניצח. ביג טיים. מעך אותך. טיטא מתחת לשטיח. סחט את לשד הווייתך כסחוט חנווני גואיבה. קילף ומיחזר את מהותך המגלומנית. תחת, זה האולטימטיבי. אין משם תקומה.

קפת

New member
אתה טועה ומטעה

תפקיד אלוהים כבר תפוס על ידי החמור, ולוציפר זו אודיסאוס. פעם היה לנו גם תותח ונביא, אבל הם פרשו. בנתיים אנחנו שומרים להם את הג'וב. שומר התותחוקן זה שוקי, וגונג דזה אמון על הביקורת וההצקות. פרוטו זה הילד, ובתור שכזה כולם צועקים ואומרים לו מה לעשות. אני? אני רק המנהלת ומצידי שכולם ילכו הביתה ויפסיקו להרעיש ולהשפריץ מארגז החול. אבל אם אתה ממש רוצה תפקיד אני יכולה למנות אותך להיות איגור. כששוקי יחזור הוא יסביר לך מה צריך לעשות.

כן. בדיוק ככה

ולוציפר הולכת עכשיו לחלל את השבת אצל חברים של א', כי לי אין חברים משלי, חוץ ממך. את החברים היחידה שלי. שתדעי. ואף אחד גם לא מאמין לי שאת קיימת. היום התקשרה אשתו של חברים של א' והזמינה אותנו. היא הפצירה בי ללכת לישון את שנת היופי שלי מוקדם כדי שאקום מוקדם. אז הלכתי. כשהתעוררתי, שמתי לב לעובדה שאני נראית בדיוק אותו דבר, רק פחות עייפה. אין. אין אמון בבני אדם.

יום אחרי שתשתלט על העולם, הפיל נחום

אודטה תעשה אותך בשידור ישיר בטוק שואו של בוקר. לנוכח פני האומה ולהצופה ינעם.

למעלה