היום שאחרי...

AdShEaTaKoRe

New member
היום שאחרי...

אנשיםםםםםםםם!!!!!!!!!!! לא דע מה אתכם... אבל לדעתי היה בסטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט.... היה ממש טוב - חוצמבהתחלה שהיה מוסיקה של כוסיות אבל תאשימו אותי... חחחחח - אמממממממ.... אח"כ כפי ששמתם לב המוסיקה השתנתה והיה פשוט ענק!!! היה מצחיק עם מוסא והכל ועם שפיץ ואנה... גם המשטרה תרמה להכל חחחח בקיצור היה ממש טוב, אממממ אה כן - קנינו אלכוהול ואף אחד לא שתה חוצמהחבר'ה באפטר-חומי... אז ככה... אחרי שכולם הלכו ואני התקלחתי והכל... נשארנו - אני, ביאץ', ארבל, עורלה, נופר, דרור שמן ואחד ששמו קשוחי (עוז)... בקיצור... קלטנו שנשארו בירות אז כל אחד שתה בירה (טוב כמעט כל אחד) קרלסברג זה חרא! היתה קערת חומוס מלאה בג'יפה עם בדלי סיגריות ומיץ וקולה וכל החרא הזה... ארבל הסתכל עליה - לקח פיתה... וניגב חחחחחחחחחח אח"כ לקחנו את אחד מהבקבוקי בירה או ברבורי ביקה... ודפקנו אותם על כל אחד - בניסיון למצוא נקודות קשיחות וכואבות (עצמות רגישות וכאלו חחח) היה מצחיק - אה ובסוף אני וגיא פיצצנו את היד שלנו אחד על השני... וניקינו ובסוף כל אחד הלך הביתה! לסיכום - סוף סוף חומי rocks!!!!!!!!!!!!!!

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחח

גדווווווללל!! יווו איזה כיף לכם..... רק אני ישבתי והתכוננתי למבחן המזורגג הזה...
לא נורא היום בערב הולכים למסיבת רגאיי או למסיבת סלסה! ווהו נו ספר עוד ספר עוד!!!

omni96

New member
יווווואוווווו איזה טוב היה !!!!!!

נקרעתי שקשרו את אמיר לעמוד !!!!!!! והפלסטוקי בקביק זה פשוט גדוללללל ! הייתה אחלה של מסיבה חומי !

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחח כן זה היה ענק!!!!!

טוב אז מי שלא היה - שפיצי מצא מסקנטייפ, גליל שלם... לקח את אמיר על אחד מהעמודים שיש לי במרפסת והתחיל לסובב סביבו... בהתחלה זה היה 2 3 סיבובים... חחחחחחחח עד שזה סגר לו את כל הגוף וגם את הצוואר וטיפה מהפה... ואז כולם התחילו להצטלם איתו!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח פשוט ענקקקקקקקקקק והביאו לו כאפות חינם וכאלו... חחחחחחחחחח ובקשר לדבר השני - גיא ואני, יום לפני המסיבה ממיינים בקבוקים בחצר שלי (זאת העבודה שלי - פחות או יותר כמו מנקה עירייה) אז כל דבר הפכנו (במילים) אז אמרנו ש"פה נשים את הבקבוקי פלסטיק" אז גיא אמר "מה?!?!? פלסטוקי בקביק???" חחחחחחח ומאז התחלנו להדבק בזה - זה נשמע כמו איזה שם של דמות מD&D או מהארי פוטר כזה.... חחחחחחחחח ותודה אחי - אני משתדל תמיד :)

omni96

New member
שפיצי מצא מסקנטייפ?????

זההה אני שמצאתי אותו !!! ואני שנתתי תרעיון !!! אה אה מי מלך ?!? סתם סתם עכשיו אמיר יהרוג אותי בתכלס לקשור לעמוד לא חשבתי אבל היה מצחיק :) רק שהגזימו עם המכות לאמיר

holly shit

New member
יההה!! היה גדול!!

באמת היה כיף וגם היו קטעים מצחיקים לאללה, בקיצור חוץ מהקטע של ה-4 רכבות ביום אחד (למרות שאני סתם מגזימה בזה) הכול היה ממש טוב. בכלל אנשים היה כיף לפגוש את כולכם, בכלל היה מצחיק לראות את החוסר טאקט של בן בפעולה חיה וזה באמת לא כזה מעליב, וגם את ארבל שהוא בכלל חמוד. אז חומי נסכים איתך בזה שהסוף סוף בחומי באמת rocks!!!

AdShEaTaKoRe

New member
אללה מי עוד מסכים איתנו??

חחחחח כל מי שהיה שירשום מה דעתו על סוף סוף חומי :) ודוגרי חוסר טקט של בן - היה בקטנה אבל... חחחחח אבל עדיין היה מצחיק לראות אותו מסתכל על נופר ואומר לה - "הם לא כל כךךךךךךךך ענקיים" חחחחחחחחחחחחחחחחחח בשלב הזה הייתי על הרצפה חחחחחחחחחחח חוסר טקט של בן cocks!!!!!!!!!!!

holly shit

New member
חחחחחחחח

כן אהה אם ככה לא מתחילים שיחה אני לא יודעת איך?!

מי איתכם!!

זה המינימל של בן!! אתם צריכים לראות מה זה ביללו.. אנחנו ככה יושבים וזה ליד תחנת דלק.. פתאום שומעים איזה מישו מתחרע על המנוע של איזה פיאסטה מעפנה.. חונק אותו ממש! אנחנו צועקים לו "תעביר להילוך ראשון!! ראשון!!" ואז בן התעצבן ניגש אליו.. בסוף מסתבר שזה איזו אישה אתיפותית.. טעות לשים על הכביש.. ואז שומעים אותה אומרת לו במבטא "כשאתה תלמד לנהוג, אז תדבר איתי!" חחח זה היה מצחיק..

למעלה