היום שאחרי

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
היום שאחרי

אוהבת, שונאת שונאת אוהבת אוהבת שונאת שונאת את עצמי על שאני אוהבת ואוהבת אותך עד כדי שנאה עצמית אוהבת כשאתה כאן חי, נושם, קיים שונאת כשאתה הולך ממני אליה, הלאה לשם מבטלת עצמי מלפניך רק אתה שם איש שלי ולפניך אין אף אחד ומה יהיה בלכתך תהום פרושה תותיר אחריך ואני, בפני מי אתבטל? פוחדת גיבורה רק בפני המראה חרדת שתפרוש כנף מוקדם מידי ואני, מה יהא עלי? אוהבת שונאת שונאת אוהבת כבר נגמרים לי כל עלי הכותרת וללא תשובה אני נותרת ליום שאחרי

כמה נוגעות המילים הללו

כמו אוסף של טיפות מים שנוגעות באדמה הצמאה שולחת לך שקית של כוכבי אושר. רק טוב!!!

כוחו של כישוףףףףףףף ../images/Emo117.gif

היום שאחרי השנים שאחרי ועדיין בראשה אותה פרשה היא חשבה עליו היא ידעה שהוא שלה אך בליבה חיררה דאגה שמא אחרת נמצאת במקומה הוא ידע שהוא שלה לטעום את טעם אהבה אחרת רצה אך את אישתו גם אהב הכל נשאר בפנטזיה , במחשבות ברצונות היא לא יכלה לשאת את מחשבותיו כישוף , רקחה לכבודם שהפנטזיה לא תתממש מעולם לא היה כלום בניהם דרכם נפרדו הוא נרצח בנכר היא ניסתה את האהבה ללא הצלחה האם הכישוף עדיין קיים ???? סיפור אמיתי

חן (*_*)

New member
../images/Emo140.gifאהבתי את שיריכם, ואוסיף........

הגעגועים אליך יוצרים חלל המייחל לאושר והיא שחיפשה להתמלא בך צוללת להיסחפות רגעית כמהה למילה טובה שולחת לך אותות אהבה מחכה לקשר כמו תינוק המצפה בגן לאמו- שתבוא בזמן והיא רצתה להיות לך לאוהבת ואהובה והיא רצתה בכמיהה שלך ליניקה, לאחיזה, למימוש האהבה. ואתה... רצית אותי כמו פנטזיה כמו אגדה וגם... אני

צאר,חייכתי לשיר החמוד הזה

הזכיר לי,את תקופת ההתבגרות, שעל מנת לדעת אם חבר זה או אחר אוהב אותי ואם לאפשר לו לתת לי נשיקה, הייתי קוטפת פרח תולשת עלעל עלעל ושואלת: אוהב? לא אוהב! וכמה הצטערתי שלא נותר עוד עלעל אחד על מנת שיעצר באוהב וסוף סוף אזכה לקבל נשיקה
שיהיה לך ולכולנו רק טובבב

למעלה