היום שאחרי

avtari

New member
היום שאחרי

"היום שאחרי" הלידה הוא מיוחד במינו. זאת לא רק העובדה שהופכים לאבא (שוב או בפעם הראשונה), אלא בעיקר "הנחיתה" לקרקע. אחרי ההתרגשות של הלידה, האדרנלין הגבוה והאשה שהולכת לנוח- אתה נשאר לטפל בהכל. קניות, סידורים, תיזוזים ולהודיע למשפחה והחברים. עם כל כך הרבה "תיקים" איכשהוא מצאתי את עצמי עושה שטיוית, שוכח מה לקנות, רעב עד מוות ובאופן כללי תשוש ועייף. האם זה רק אני או גם אחרים חוו דברים דומים?

shno

New member
זה היה אצלי ככה אחרי הלידה הראשונה

ומזל שאמא שלי הייתה איתי הרבה מהזמן ועזרה לי להתארגן ולארגן. אחרי הלידה השניה - כבר תיקתקתי עניינים הרבה יותר טוב. השילוב של הניסיון עם הידיעה שיש עוד ילדה לטפל בה עשו את שלהם. בשעות הקצרות שבהן הילדה הייתה בגן ואני לא הייתי בבי"ח - הספקתי לעשות המון, כולל כביסות, סטריליזציות, ניקיונות של הדברים שיצאו מהמחסן (סל קל, אמבטיה) ואפילו מעט בישולים. הייתי עייף, הייתי תשוש, אבל הקטנה פירגנה לי לילות שלמים ככה שהצלחתי גם לנוח טוב בלילה. מעניין איך יהיה אחרי הלידה השלישית

avtari

New member
אחרי הלידה השלישית

אני מאחל לך שימישכו לתת לך לישון לילות שלמים... אני חושב שהילד השלישי- אם יגיע מהר אחרי השני- אתה בהחלט תעבוד קשה לא רק ביום שאחרי אלא גם הרבה אח"כ...

shno

New member
../images/Emo6.gif

כבר החלטנו שעם השלישי אנחנו מחכים קצת יותר משנה וחצי.... אולי אחרי ששני הראשונים ילכו לצבא

למעלה