היום שאחרי.... הפרידה

DenisF

New member
היום שאחרי.... הפרידה

אחרי שנה וחצי שאהבתי אותה יותר ממה שאהבתי את החיים עצמם, היא פגעה בי.. פגעה בי כל כך שאני לא רוצה לחיות יותר.. אתמול בערב ב8 בערך היא התחילה שיחה ב MSN ב"אני לא יכולה להיות איתך יותר"... התקשרתי.. ניסיתי להבין מאיפה זה בא לה.. עם יותר דמעות ממה שיכולתי לספור.. היא אומרת שהיא לא הפסיקה לאהוב.. שהיא לא תוכל להגיד למישהו אחר את אותם הדברים שאמרה לי.. שלא תוכל להרגיש עם מישהו אחר כמו שאיתי.. שהיא רוצה שנישאר ידידים.. תגידו לי איך זה אפשרי, שאחרי שנה וחצי שאתה נותן את כל החיים שלך למישהי, מבטיח אהבת נצח, היא אומרת לך "זהו.. נגמר" איך זה אפשרי? אני לא יודע איך אני יכול לחיות עכשיו.. אתמול כשניסיתי ללכת לישון לא יכולתי לעצום עיניים.. כל פעם ראיתי אותה שם. סצינות מהפגישות שלנו.. את ה"ימים הטובים" שלנו.. בסוף מרוב בכי נרדמתי.. ככה לשעה.. העירו אותי בבוקר ללכת לבית ספר.. קמתי התקלחתי התלבשתי, חיכיתי בתחנה לאוטובוס.. ראיתי אותו עובר.. לא פעם.. שלוש. לא יכולתי לעלות עליו.. לא יכולתי להמשיך עם החיים שלי.. בידיעה שהלב שלי נתלש מהמקום כמו כלום. שהיא רקדה עליו והשאירה אותו להירקב על הרצפה. חזרתי הביתה.. ניסיתי להירדם.. שוב לא יכולתי.. המחשבות עליה פשוט הכניסו אותי להיסטריה.. אף אחד מהמשפחה לא יודע.. אבא חושב שאני לא הולך ללמוד כי רע לי בבית ספר.. רוצה להעביר אותי.. לאימא לא סיפרתי.. עדיף שלא תדע. רק אולי ידיד או שניים יודעים.. מנסים למנוע ממני לעשות שטויות.. מנסים לנחם. והנה אני יושב לי כאן מסתכל על המסך, כותב ורואה את הגשם בחוץ, את המבול שעם כל טיפה לוקח חלק קטן ממני. עד שלא ישאר כלום. אבוד, דניס.

WinnerMan13

New member
בן אדם אני איתך..

עברתי את זה..לפני תקופה מסווימת...אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך כמה אני מבין אותך..ואני יודע שאתה מרגיש בדיוק כמו שאני הרגשתי.. ההרגשה של חוסר אונים..שלא משנה מה תעשה..לא משנה מה תגיד..היא לא תשוב עוד.. ההרגשה שכל ניסיון לשכוח גורם לך לאהוב יותר..אבל ההרגשה המרה מכל..להמשיך את החיים בלי אהבה גדולה..בלי הידיעה שמישהו דואג לך..שמישהו אוהב אותך..שתמיד יש למי לספר מה עובר עלייך..שתמיד יש מי שיהיה מוכן להקשיב..גם כשהדברים לא ממש מענינים.. הרגשת הריקנות הגוברת על הכל..ההרגשה שכל דבר טוב בחיים נמחק.. כשאהבה נגמרת נגמרים איתה המון דברים טובים..אבל תאמין לי..שכשאחת נגמרת תתחיל אחת אחרת..ולפי מה שהבנתי ממה שכתבת זה לא יקרה כל כך מהר..וטוב שכך.. התקופה הקרובה בשבילך תיהיה תקופה שקטה..תקופה שבה אתה צריך להיות שקט..לנסות להוציא אותה מהראש שלך..אבל ע"י זה שתבכה ותישב כל היום בחדר סגור עם עצמך.. אלא בכך שתנסה להתקרב לאחרים..שתנסה להנות מהחיים כל עוד הם נמשכים..והם ימשכו עוד המון זמן.. אני מקווה שתצליח להתגבר..אני איתך..אם תצטרך עזרה אני פה...תמיד.. משהו בשבילך..(כשלי היה קשה) עומד בגשם רטוב ורועד מחכה שתבואי ואפסיק לפחד העיניים דומעות הלב שוב בוכה מנסה אותך לשכוח מנסה ומנסה נזכר איך צחקנו בכינו אהבנו יחדיו ואיפה את?איפה את עכשיו? מסתכל החוצה אולי את חוזרת אבל לא,אני משוגע והאהבה הזו עיוורת את מסתכלת עלי באותו מבט שאותך ממני לקח באותו המבט כשהייתי איתך זוכר איך בכיתי לך על הכתף ואת אמרת אל תבכה והמשכת ללטף רוצה אותך רוצה להיות לצידך לנצח אחיה רק בשבילך ביום שתשובי מן המרחקים ביום שתשובי וניהיה שוב זוג אוהבים אחבק אותך אנשק אותך ואזיל עוד דמעה לזכר הסבל ולזכר כל מה שהיה

PEACE FOR ALL

New member
חחח כתבנו בערך אותו דבר...

בערך באותו זמן..

PEACE FOR ALL

New member
כואב לי לשמוע אותך...

אני כל כך מצטערת בשבילך. כל מילה שקראתי הזכירה לי משהו מהעבר שלי. אני מבינה אותך מאוד. אתה לא יודע כמה. אז אני לא אגיד לך דברים כמו "תתגבר עליה" או "יהיה בסדר", כי אני מבינה טוב מאוד שזה בלתי אפשרי. כל מה שאני יכולה להגיד לך זה שכמה שכואב לך עכשיו, זה לא ייכאב לנצח. זה יעבור עם הזמן. ואני לא אומרת שאתה לא צריך לבכות עליה, ושאתה לא צריך להיות עצוב, להפך. זה עוזר מאוד לבכות. וזה עוזר להוציא את כל מה שיש לך בפנים. מה לעשות, לכל דבר יש את התקופה שלו ואחר כך הוא נגמר. אלו החיים. אני מניחה שאתה תאהב עוד הרבה פעמים בחיים שלך, ותשבר עוד הרבה פעמים, אבל שוב, הכאב הוא לא לנצח. זה משהו חולף. ואל תדאג, זה בסדר לבכות עכשיו, וזה בסדר להיות עצוב ולהתגעגע, ואם אתה צריך לדבר, אני כאן. אם תרצה את האייסי שלי, תגיד לי. בשימחה אני אשמע כל מה שיש לך להגיד. תרגיש טוב.

DenisF

New member
>>>>

תודה לכם, באמת מכל הלב.. על המילים.. אני מוצא את עצמי אומר את זה הרבה זמן ב24 שעות האחרונות.. כל היום אני במיטה.. ניסיתי לתפוס קצת תנוחה, למצוא מנוחה ללב הרועש.. למצוא נחמה באפלה השקטה.. פשוט לא יצא לי.. אני לא יכול לעצום עיניים.. אני ממשיך לראות אותה.. לחשוב עליה, להתגעגע.. לאהוב.. איך זה אפשרי להרגיש ככה כלפי מישהי שפגעה כל כך חזק.. כלפני מישהי שבטחתי בה כל כך.. כלפני מישהי שאני אוהב כל כך.. איך זה אפשרי? כבר חצי עולם והאימא שלו אמרו לי שיעבור הכאב, שההפסד הוא שלה, שהיא תחזור על ארבע.. שאני אמצא אהבה חדשה.. וכו', אבל אני לא יכול לראות את זה.. אני לא יכול להסתכל במראה ולראות את עצמי -דניס- שלם. אני רואה רק חתיכת בשר בלי נשמה.. אני רואה מישהו ששלשום היה הבנאדם הכי מאושר עלי אדמות, כי יש לו אותה. מישהו שהאמין שהיא האחת והיחידה.. ועכשיו הוא לבד, יושב בצל בוכה ומתפעל.. איך משהו כזה יכול להיגמר ביום. אני מניח שרובכם, צודקים.. עם הזמן זה יעבור.. אבל לי, עדיין יש את החלומות שהיא תחזור.. את הרצון העז הזה לחבק אותה שוב.. למרות מה שהיא עשתה.. כשרת לפני שבועיים כשהיא הייתה אצלי כמה ימים, היא הבטיחה שלא תגרום לי לבכות בחיים, נשבעה שתאהב אותי לנצח.. וככה הפרה הכל.. שברה אותי. אולי בעוד מספר שנים, לא משנה מה יקרה בינינו, ישאלו אותי הילדים 'אבא, תן לנו טיפ לחיים' הדבר היחיד שיהיה לי להגיד להם, זה לא להיקשר למישהו\י חזק מדי.. כי רק זה שאתה אוהב - יכול לפגוע בך. לא יודע מה עוד להגיד.. לא יודע אם יש טעם. רק יודע שהלב כואב, ואין מי שיתן חיבוק, שיתן נשיקה, שיגיד שיהיה בסדר, שיגיד שזו לא אשמתי.

CoNDuReR

New member
חיים

את הרוב אמרתי לך באייארסי.... אבל for the record! הפסד שלה... אם היא לא ראתה אותך מספיק חשוב לה בשביל לפחות להסביר לך או לנסות בדרך אחרת להיפרד. MSN פשוט גרועה. לא שווה את הדמעות אם היא ככה התייחסה אליך.

DenisF

New member
>>>>>

צודק במה שאמרת.. בדיוק כמו כל השאר. מה שכן סוף סוף הצלחתי להירדם בלילה.. לא זוכר על מה חלמתי, אבל מה שזה לא יהיה, בטח היה מספיק טוב לשמור אותי ישן (או כל כך משעמם שלא היה לי עצבים לקום :p התקשרתי אתמול למחכנת שלי.. לקחתי כמה ימים חופש בלי תשלום.. מקווה שיום ראשון אני אוכל לצאת מהבית :( לא רוצה להרוס לעצמי הכל בגלל זה. שוב תודה לכולם, באמת עזרתם ועדיין עוזרים. דניס.

הכל עובר חביבי !!!

דניס, קודם כל אני רוצה להגיד לך שאתה כותב פשוט מהמם!!! והיה לי ממש מעניין לקרוא. חוץ מזה שזה הזכיר לי ימים לא טובים, לא טובים בכלל... שאין לך כבר חשק לכלום, ושהדבר הכי טוב והמרכזי שהיה לך נעלם בבת אחת וזה יושב כמו עצם ענקית בגרון. אבל חמוד, זה עובר !!! רק עניין של זמן. תוך חודש חודשיים כבר תהיה לך מישהי אחרת ואולי טובה ממנה!!:) תנסה דברים חדשים! יש בזה גם יתרונות!!! מוריה.

איתיה

New member
אני בעדך

מתוק שלי אל תהיה עצוב... ככה זהו דרכו של עולם נפגשים לעד נפרדים לדק, הדרך יפה וסוגה בשושנים וסופה יכול להיות יפה או לא. שמח על כך שאהבת עד הסוף, נתת את כל כולך לקשר, בילית נהנית בכל רגע. אז לפעמים זה נגמר לאחד מוקדם מדי ולשני אף פעם. יתכן שאחרי זמן מה תחסר לה והיא תרצה ליצור קשר ולחזור, זה בטח כבר לא יהיה אותו הדבר, יש מחיר, אבל יחד עם זאת אפשר שזה יהיה בוגר ורציני יותר ואפשר שלא. כשאנחנו אוהבים אנחנו צריכים לקחת בחשבון את הסיכון שהקשר יגמר מבלי שישאלו אותנו. אז חמוד נגב את הדמעות (אגב איפוה יורד גשם???) וצא לבלות.

DenisF

New member
צודקת.

הימים הטובים מפצים על חלק מהכאב, מה שכן הם גם מחזקים אותו, בגעגועים. אגב הגשם היה מטאפורה. :)

darq

New member
וואו! זה נורא מוכר, ואתמול חשבתי על

זה! איך לעזאזל אומרים את כל דברי אהבה האלו, "אתה אחד בשבילי" "אותך אני תמיד אוהב" וכן הלאה והאלה מרגישים בטחון, מרגישים שאהבה הזאת תשאר שם לעד, כל פעם שרע לך, יש לך אותה, ואתה אומר לעצמך, שישרף העולם, יש לי אחת שאוהבת אותי, ולא אכפת לי מכלום, נשענים על האהבה הזאת ואז יום אחת היא באה וחותכת את זה, או חותך, כאילו וואט?, איך אפשר זה נשמע הכי מגעיל שיש, למרות שבטח לא תמיד זה קורה כי רוצים, קורה שמפסיקים לאהוב. אבל איך לפעמים האהבה כל כך מושלמת שלא מאמינים, או לפעמים חושבים שהיא מושלמת. ועכשיו! לי אישית קרה דבר דומה, וזה היה נראה סוף העולם ופתאום התחילו דמעות לרדת, והרגשתי שכלום לא מעניין, דיכאונות, רציתי רק להיות לבד אבל לאט לאט, זה עובר, מכירים אנשים חדשים, אני יודע שלא ממש בא לך לשמוע על בנות אחרות, אבל זה ככה, וגם אולי היא לא הייתה צריכה להיות בשבילך אני חושב על זה ככה, עדיף שזה קרה עכשיו מאשר הקשר היה יותר מתבסס וגם למדת מזה, למדת שאתה יכול לאהוב, ולמדת שתוכל לאהוב, עכשיו נשאר שתבוא האחת ותעריך את האהבה שלך, ותשאר שם לתמיד! אנייודע שזה קשה עכשיו, אבל הכל עובר, כמעט הכל, אבל זכרונות תמיד ישארו, שיחזורים של רגעים יפים ומושלמים, תמיד ישארו, וזו המתנה, שהייתה לך אהבה, וגם עוד תבוא. מנסיון אישי.. בהצלחה!

kipushit

New member
הייתי שם...

גם אני הייתי שם...אחרי שמונה וחצי שנות חברות קם הבחור ואמר לי "אני אוהב אותך" אבל לא יכול לחיות איתך... שנה חלפה ואני עדיין תוהה...למה?!.. אבל דניס יש לי רק דבר אחד לומר...הזמן מרפא,וזו לא קלישאה,עם הזמן תרגיש פחות אבוד,פחות תלוש ותוכל לאהוב מישהי אחרת...אני מבטיחה לך! זה קשה,אבל אפרי לשכוח ולו במעט את האהבה הענקית הזו... בהצלחה,ותהייה חזק!

Y__ME

New member
אז זהו ש...

תראה, הרבה באינטרנט אני לא יודעת, וזה הניק של אבא שלי... אבל לזה הייתי חייבת לענות, מהצד השני כמובן... בתור מישהי שלפני חודש נפרדה ממישהו שהיא הכי אוהבת בעולם והיתה איתו 3 וחצי שנים (!) לא שנה ולא שנתיים... אני אגיד לך כזה דבר: דבר ראשון, נכון שאיך שהיא פתחה את השיחה היה מגעיל לחלוטין, אבל אולי זה רק בגלל שהיה לה קשה לאללה להגיד לך את זה בפנים כי היא לא רצתה לפגוע בך... באמת. ונראה כאילו לא היתה לה שום כוונה לפגוע, ושהיא באמת אוהבת... (אם תשאל אותי למה היא נפרדה ממך... אני בטוחה שהיו לה סיבות מספיק טובות שלא קשורות אליך בשום צורה ואופן) דבר שני, אני מבינה שקשה לך, ותאמין לי שגם לה קשה. אני לא אגיד לך להפסיק לבכות, כי זה לא יעזור, אני רק אומר שתנסה להמשיך, ולא רק בבית הספר, אלא רק בקטע של לשקם את עצמך כרגע. תעשה דברים שטוב לך לעשות, שלא קשורים אליה (!), כמו ללכת לים, או לבהות בטלויזיה או מה שלא יהיה... אפילו אל תלך לחברים ולבית הספר, רק תחשוב על עצמך ותשתקם. ודבר אחרון, אני מבטיחה לך, (למרות שאני לא מכירה אותך, את הסיפור שלך אני מכירה יותר מטוב מאוד, כי אני עברתי אותו רק לפני חודש ועזרתי לעוד 2 חברים שלי לעבור את אותו העניין בדיוק) שאתה תעבור את זה, ואפילו תצחק על זה יום אחד (כן כן זה נשמע נדוש...), והדבר שאתה הכי לא צריך עכשיו הוא לחשוב על לשים קץ לחיים שלך, אתה נראה לי בחור שיש לו יותר ממספיק אהבה לתת, וזה יהיה הפסד לכולנו אם תלך, כי אז מה ישאר...? מקווה שהצלחתי איכשהו לעזור... נועה.

WinnerMan13

New member
נועה...אותי הצלחת לשכנע..

המילים שלך נשמעו כל כך חזקות כל כך נכונות זה היה מדהים..וכן גם אני עברתי את זה אומנם לא אתמול ולא שלשום אבל עברתי לפני 4-5 חודשים עברתי..וגם אני מכיר את הדמעות..את הכאב..את הרצון לשים קץ לחיים..אבל בזכות אנשים כמוך הצלחתי להתגבר..בזכות החברים,הידידות,וכל מי שסובב אותי שהצליח להרים אותי על הרגליים.. אז יבואו אנשים ויגידו שאני רק בן 14 ואני לא יודע חיים מהם...אבל תאמיני לי שעברתי מספיק כדי לדעת בשביל אנחנו חיים.. חיים בשביל למות..

Y__ME

New member
:)

פעם המורה שלי לפיזיקה אמר לי... "החיים זה כמו מחלה סופנית, בסוף כולם מתים"... לדעתי זה לא נכון שחיים בשביל למות, כי סה"כ אנחנו עוברים הרבה ואין רק רע יש גם המון המון טוב, גם אם לפעמים קשה לנו לראות אותו. תודה על מה שאמרת, הצטערתי לשמוע שעוד אדם עבר את זה... אבל טוב שלפחות עכשיו זה מאחוריך...

WinnerMan13

New member
צודקת זה מאוחריי...וזה יעבור גם לו.

(לדניס)... אני לא ממש חושב שאנחנו חיים בשביל למות..כי כמו שאמרת זה ברור שבדרך אנחנו עוברים המון דברים המון מכשולים...(ואם תרדי קצת להודעה שלי תראי שגם אני נמצא כרגע במכשול..אשמח אם תגיבי)

DenisF

New member
>>>>>

@ילדת הספרים לא נראה לי שאני אוכל להמשיך עם כל העניין הזה כל כך מהר.. תחשבי על זה, איך אני אוכל לשמוכ מפי בת מסויימת 'דניס, אני אוהבת אותך' ולא לחשוב פעמיים אם לענות את אותו הדבר, שמה יעבור חודש ודעתה תשתנה? נכון זאת שאלה ששואלים, וסיכון שלוקחים כל פעם מחדש, אבל בסופו של היום, אין לי דבר להיות בטוח.. פעם חשבתי שאני בטוח ותראי מה קרה. @darq סיפור חיי ממש, באמת. ובאמת עדיף שזה יקרה עכשיו מאשר שהיא תשנה את דעתה אחרי החתונה.. אתה יודע.. @kipushit שמונה וחצי.. אאוץ' :( הזמן מרפא ואני מרגיש את זה, ההרגשה היום הרבה פחות לוחצת ממה שהייתה שלשום.. אז הייתי על סף התמוטטות, עכשיו אני פלוס-מינוס בסדר.. @Y__ME אולי, אולי גם זאת הסיבה שהייתי צריך להתחנן לטלפון.. וכן הדברים נרגעו קצת. יבוא הזמן שאני אשאל אותה את הסיבה האמיתית. אולי היא תפתיעה, אולי היא לא.. וכן אני עכשיו משהו בסגנון שיקומי.. לא זז מהבית, במיטה כל היום.. מנקה את הראש.. חושב על החיים.. וכו'. והעניין הוא שאני לא יכול ללכת למקומות שאני אוהב.. למה? כי הייתי איתה בכולם, אני לא יכול ללכת לים ולשבת במקום ההוא שאף אחד לא מכיר. יצא לי קצת לחשוב על כל העניין הזה.. עכשיו רק נשאר לי לדבר איתה @winnerman13 אכן זה לא הגיל שקובע, אלא מי שעומד מאחוריו. כשאימא שלי גילתה שיש לי חברה, אמרתי לה שאני אוהב אותה.. ישר הסטראוטיפ 'איזה אהבה? בקושי יצאת מהטיטול אתה מדבר על אהבה?' ובכללי, נראה לי ששבוע הבא אני אנסה לחזור לשגרה.. לנסות את החיים בלעדיה.. לא יודע מה יצא לי מזה, אבל מה שזה לא יהיה, חייבים להמשיך. עדיין יש את החשק לדעת על הסיבה האמיתית, אבל בסופו של דבר זה ייפתר. ושוב, תודה לכולכם. ת'אמת? בלי התמיכה של כל החברים וכו', בלי הפורומים שאני משתתף בהם וכו'.. לא יודע מה הייתי עושה היום או איך הייתי נראה.. באמת.. בינתיים אני אלך לי לאכול פעם ראשונה ב60 שעות האחרונות, נדבר אחורי זה :) ביי בינתיים אנשים. דניס.

Y__ME

New member
:)

אני שמחה שאתה מנסה לשקם את עצמך... ולגבי מקומות... אתה יכול ללכת למקומות שפחות מזכירים לך אותה, חוצמזה שאתה תראה שבסוף גם זה יעלם... שיהיה לך רק טוב חמוד, מקווה שהיה לך טעים האוכל ;)

למעלה