היום שאחרי אתמול....

ילדונת~

New member
היום שאחרי אתמול....

אני כאן כי לביצפר לא הלכתי (תזכירו לי איפה זה בכלל) אז יש לי זמן להיות בנט כי כולם חושבים שאני לומדת (מה לא?!) הלילה הזה היה נורא חשבתי שהוא לא יגמר לעולם קשה לי להגיד לכם שאני שבורה אבל אני יהיה כנה אני שבורה.... עשיתי משהו בלילה שלא הייתי צריכה לעשות ומרגישה רע עם זה אבל לא מכירה דרך אחרת וכל כך היה לי רע...... בוכה.. ובוכה.. וכבר התייבשו הדמעות והבוקר עלה ואין זכר לדמעות של אתמול אבל לי עדיין כואב... נשמות שלי עשה לי טוב לקרוא בבוקר את הדברים שלכם לדעת שאתם אוהבים זה מוזר כי הרי אני יודעת שאתם תמיד אוהבים אבל כרגע מרגישה לבד ולא מרגישה אהבה אבל בנות היום כשקראתי את ההודעה נגעתן בי תודה... היום תפסתי אומץ עליתי על המשקל רגל ועוד אחת (מזל שיש רק 2 רגליים) וגיליתי שהתייתה עלייה אני אמורה לשמוח, לדעת שעשיתי זאת אבל מרגישה כל כך חרא בגלל זה מרגישה נורא..... בכל אופן תבטיחו לי שתשמרו על עצמכם אוהבת המון המון... ושיהיה לכם בוקר מלא חיוכיים שלכם לעד אני

karen_karen

New member
ילדונת אני מצטערת הלכתי אח``כ

לישון , היא נתנה לי כל מיני כדורים לא משנה נדבר כבר באיסי מאוחר יותר אני מקווה שאת בסדר?: זה נשמע כאילו לא אם את רוצה לדבר אני כאן אוהבת אותך שני

ילדונת~

New member
שנולי שלי

אל תדאגי לי.... ואני שמחה שנרדמת בסוף.. חומד אני אוהבת אותך ואני כאן תמיד

karen_karen

New member
ילדונת שלי את מתוקה ואני באמת

באמת מצטערת ע``כ שלא התקשרתי רק שתדעי שלא שכחתי ממך על הבוקר ישר חשבתי עלייך אני דואגת לך אני אשתדל להתפנות היום מאוחר יותר שני

ילדונת...

והנה עבר בלילה והגיע לו היום... גם דברים קשים וכואבים עוברים...זו היא דרך הטבע. חמודה...את יכולה להגיד לנו שאת שבורה. אין לך במה להתבייש...בכלל לא. מקווה שאת מרגישה קצת יותר טוב...וגם אם רע זה לא ישאר לתמיד. היה לך רע...רע וכואב לי לקרוא את זה...ולקרוא שעשית משהו. אני מקווה מאוד שמתישהו תמצאי את הכוחות לבוא הנה ולכתוב במקום לעשות מעשים. אני מבינה שזו היא בדרך שאת מכירה...גם אני תמיד הלכתי בה ולא ידעתי אחרת. אבל כעת אני יודעת שהדרך הזו אינה מובילה אותנו לשום דבר טוב...לא להקלה ולא להרגשה טובה יותר...רק להמשך המצב ולהמשך הפגיעות. גם אם את מרגישה לבד...תזכרי שאת לא. אני יודעת שיש הבדל גדול בין הרגשה ותחושה ובין האמת...אבל חשוב לזכור את זה גם אם מרגישים אחרת. כולנו אוהבים אותך כל כך...ועומדים מאחורייך בכל מה שתעשי...ומאמינים שאת יכולה...ושאת תצליחי לעבור את זה ואת כל מה שיבוא אחריו. את אמיצה...ואת חזקה...ואת יכולה על הכל. וגם אם קשה וכואב ורע ונראה שאין לזה סוף ושזה בילתי אפשרי... זה אפשרי. ויש לזה סוף. רק צריך להמשיך להלחם ולא להרים ידיים ולוותר. כי אם נמשיך לוותר...הסוף רק ילך וירחק לו. עשית צעד...ועוד אחד...למרות הפחד הגדול והחשש. וגילית שהחשש התממש. אבל את יודעת מה? אני חושבת שמה שלא יהיה הוא היה מתממש. כי הוא קיים לשני הצדדים...גם למעלה וגם למטה. הלמטה היה משאיר אותך באותו המקום...באותו המצב...ומרחיק אותך מהיעד שגם אם הוא קשה הוא קיים. והלמעלה יקח אותך ליעד ההוא...לאט אבל את תגיעי ותצאי מהמצב הזה ותחזרי לחיים הרגילים ואלינו. אז את יכולה להריגש נורא...זו זכותך ואף אחד לא יקח אותה ממך. אבל זיכרי שאין ברירה אחרת...זו היא הדרך היחידה החוצה. ואל תשכחי לעולם שאנחנו כולנו עומדים ומחכים לך שם. ונמשיך לעזור לך בדרך ככל יכולתנו. ונעודד ונתמוך ונאהב...תמיד תמיד. אוהבת אותך...שימרי גם את על עצמך. רוצה אותך פה איתנו...רוצה אותך מאושרת ומחייכת וחייה... ומאמינה שזה אפשרי. ומאמינה בך. שיהיה לך יום הכי טוב שאפשר וכי קל שיכול להיות. אוהבת אותך תמיד תמיד עד אין סוף אני.

ילדונת~

New member
מאיה תסבירי לי דבר אחד

רק אחד באמת....(-; איך את תמיד מצליחה להשאיר אותי בלי מילים תמיד קולעת לרגשות שלי לתחושות שלי????????????? השארת אותי עם פה פעור רגע מנסה לסגור אותו לפני שיכנסו זבובים או היונה שיש לה בעיה בלספור נשיקות..... חומד אני יודעת שזאת הדרך הנכונה אני יודעת שלא משנה מתי הרגע של העלייה יגיע ועדייף עכשיו ממאוחר יותר... ואני יודעת שמותר לי לכאוב אבל את כל הדברים האלה אני רק יודעת אני לא מרגישה אותם לא מרגישה שמותר לי להרגיש רע שלך לעד מבולבלת ושבורה מתמיד אני

karen_karen

New member
ילדונת יקרה

לא פלא שמאיה קולעת להרגשותייך היא קולעת לכולנו כי היא כזו רגישה ומדהימה ורק אחת כמוה מסוגלת להיות כל כך רגישה עם כל הבעיות שלה. ובגלל זה היא המלאכית הקסומה שלנו גם את מתוקה אוהבת אתכם שניאושששש

למעלה