היום רק צמיד אחד

היום רק צמיד אחד../images/Emo9.gif

יום שישי, המלאכה מרובה... חייבת ללכת לבישולים ולנקיונות|היה פעם אייקון של מזיע, לא?!| שתהיה לכולנו שבת שקטה ומענגת

ShirShir

New member
../images/Emo13.gifצמיד אחד, אבל מזה מיוחד!!!../images/Emo45.gif

ממש אהבתי

nila77

New member
כבר מזמן רציתי לאמר לך

שהדברים שאת עושה פשוט מקסימים , חדשנים ויפייפים, ולא פעם משמשים לי השראה. תודה לך

כמה שאת צודקת

אני יכולה רק לספר, שבחיפושי הבלתי נדלים אחרי רעיונות לשרשראות וצמידים, עברתי על כל הגלריה. אין ספק שיש פה המון בנות מוכשרות, אבל שרון אמיר היא באמת אחת הטובות שבהן. כל יצירה גורמת לי להתמוגג בנחת והרבה מהן שמורות אצלי בתיקיה מיוחדת. לצערי בזמן האחרון יש לי משבר יצירה: אין רעיונות, אין זמן ולא כל כך חשק, אבל לקרוא פה תמיד עושה לי טוב. אז גם אם אני לא ממש כותבת, אני תמיד פה. שבת נעימה

juliet26

New member
באמת האייקון של המזיע נעלם...

הצמיד יפיפה... עדין ומדוייק... כמו שצריך

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifוואי...איזה מחמאות../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה רבה רבה לכן
אתן חייבות להפסיק להחמיא לי כך כי החזה שלי עוד עלול לגדול מרוב גאווה (והוא ממש, אבל ממש לא צריך...
) לגבי החרוזים החלקים והמבריקים, השתמשתי בפימו נצנצים שקוף שאותו צבעתי באבקה מתכתית כחולה המיועדת לפימו. את האבקה רכשתי מנעמה, אך ניתן לרכוש אותה בכל אתר שמוכר אביזרים וחומרים נילווים לפימו בחו"ל. שוב המוני תודות על המחמאות

Jelly Beans

New member
ממש יפה! ../images/Emo60.gif

ושאלה... החרוזים הבהירים יותר... זה פימו שקוף? תכלת? איזה צבע זה?

ים כחול

New member
כבר לא נעים לי להישמע כמו דיסק תקוע

אבל חייבת .... זה מדהים ואת אלופהההההה !!!!!!
זה צבע מטריף ואני רוצה כזה רוצה רוצה רוצה

שרוני, מזאותמרת...צמיד אחד../images/Emo9.gif

וואי, מתוקה, איזה צבעים, בדיוק מה שאני אוהבת. מלי

למעלה