היום ראיתי

CtrlZ

New member
היום ראיתי

היום ראיתי בישובי הקט קרייזלר PT קרוזר לימיטד אדישן DAMM איזה אוטו מדהים(לפחות מקדימה) יאללה ביי

CtrlZ

New member
לדרור

מחקת לי את ההודעה עם השאלה על הראדרים???? ביי

© DrorZi

New member
מה פתאום ../images/Emo35.gif

לא מחקתי לך כלום
(ולו רק כי נכנסתי עכשיו אחרי איזה 20 שעות שלא הייתי) אולי זה לא עלה
נסה בבקשה שוב לגבי ה PT הקדימה לדעתי חמוד האחורה מכוער.
דרור זי, בוקר טוב

be_roo

New member
לדעתי היא מ-כ-ו-ע-ר-ת ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

נראית כמו הכלאה של רולס רויס, דה שבו, מולטיפלה, וסמיטריילר של דאף. ובנוגע לכיתוב המרשים של: "limited edition" זה נמצא על כל אלפי "החתיכות" שיצאו מהמפעל. הדבר היחיד שמוגבל בה הוא היכולת העיצובית של המתכנן
SI
שיר, עניין של טעם

red cars

New member
תנסי להסתכל על האו8מנות שבעבודה

אני רוצה לראות אותך מאיירת מכנית פשוטה עם הניפוחים וכל השאר. זו עבודה לא קלה במיוחד . צריך לדעתלייצור עוקים והצללות וכו´. חוץ מזה זה הרעיון ששוטף את עולם המכוניות כרגע. בארצות הברית ייצואו בקרוב הרבה גרסאות רטרו-מודרניות שמזכירות את המקוריות אבל עם קווים נקים יותר ומודרניים יותר . כמו גם המיקרובאס של פולקסווגן והחיפושית כמובן לכן זה מראה שנות החימישים עם שנות 2000 דבר מעניין שלעצמו . אני מציע שקצת תקחרי את העניין ואולי תביני מה עומד מאחוי כל זה .

be_roo

New member
משפט ידוע במשפחתי הוא:

גם ללכת עם נוצה בתחת זה מעניין. אם הייתי רוצה הייתי קונה בגדים בשיינקין וקונה את הקרייזלר. מה לעשות שגם זה וגם זה מכוערים בעיני. לא אמרתי שלא הושקעה עבודה, מה הקשר בכלל
גם לא אמרתי שאני יכולה לעשות זאת טוב יותר, אני מניחה שמי ששרטט ותכנן אותה לא יודע את ההבדל בין ספירוצרקה לארליכיה, זה אומר עליו משהו רע
SI
שיר, ציינה מראש שמדובר בטעם שלה

red cars

New member
הרעיון מוזר וגאוני כאחד...........

חוץ מזה הם עשו זאת בכוונה למשוך מבוגרים שהיו בעלי מכוניות ישנות בסגנון וגם צעירים בשביל להיות שונים והם בעלי פוטנציאל הוט - רוד הכי טוב בדור הזה מה שאומר כל מה שכתבתי שאם זה מוכר שם כל כך טוב זה עשה את העבודה בשבילם

את יודעת מה סיינפלד אמר

הוא בהופעה שלו מדבר על מכוניות שהם Limited edition ומסביר שכוונת היצרנים בכך היא ל- Limited to the number of cars we can sell

י-וס-י

New member
חבל על הכסף

חבל על הכסף לקנות את האוטו הזה, אני רציתי לקנות את האוטו הזה אבל ראיתי אותו ונסעתי בו והוא בכלל לא נוח וגם מאוד קטן.

מצמץ

New member
אומנם

בארץ היא יקרה, אבל באירופה היא מתחילה ממחיר של הונדה אקורד בסיסית (1.8 שעולה בארץ 124,500 ש"ח בערך) כך שזה נראה לי לא רע לקנות באירופה PT אחת. היא לא תוכננה להראות יפה, אלא רק מקורית, רטרו, מצועצעת (במקצת) ומפנה את הראש ולדעתי היא עושה בדיוק זאת. ואם זה לא מספיק אז קח אותה לבראבוס שיגרמו לה גם "לזוז". בנוגע למקום ונוחות, לדעתי האודי TT צפופה ומאד לא נוחה אבל מי שקונה TT לא קונה אותה בגלל שיקולים של מקום או נוחות וכך גם במקרה זה. מצמץ, מעדיף אוטו יחודי כמו PT על אקורד בסיסית ואפורה....(גם אם האקורד היא מכונית יותר טובה)

למעלה