היום ראיתי את

LuNaTiC

New member
היום ראיתי את

השידור החוזר של צבי הנינג`ה מאתמול וגיליתי שלכתב המעצבן עם החולצה הורודה קוראים ורנון.. והיה את האחיין המעצבן שלו, שכל הזמן קרא לו דוד ורנון.. טחח

Pokemanic

New member
צבי הנינג`ה?!

יו, עוד משדרים את זה ??? חוץ מזה, צוות ערוץ החדשות 6, כלל גם את אפריל ואירמה (מפחיד..) חוץ מורנון... הכתב בעל ההבעה השרמנטית והחולצה הכה אופנתית :D

Hermione

New member
אפרופו צבי הנינג`ה...

לפני כמה זמן עלתה במוחי בעיה שקשורה לצבים האהובים עלי (חוץ מגרשון ושימשון כ-מ-ו-ב-ן, אבל אני לא מחשיבה אותם לגמרי כצבים, כי הם הרי גם מחצית השבלול לאחד)-לצבי הנינג`ה אין אהבה בחיים. חישבו על זה, איזה בחורה תרצה צב גדול וירוק שלובש את האות הראשונה של השם שלו בחגורה (כמו החגורה של סבתא שלי!) וסרט נגיד... סגול (!) על המצח? ואין הרבה צבות גדולות שמדברות שם בסביבה נכון? אז מה בעצם הם עושים?? מסכנים שלי..... צב צבים תבי הנינג`ה, צב צבים צבי הנינג`ה... קוואבנגה!!!!!!!!!!

העצלנית

New member
גם אני חשבתי על זה בדיוק היום

ואפילו שיטפתי את אחי היקר בבעיה הזאת שמציקה לי.

נראה לי...

שהם אוהבים את אפריל הזו...לא זוכרת...:) וזה לא ממש קשור לנושא...טוב, אני לא מגיבה לזה יותר! -ליאת- What would XENA do?

LuNaTiC

New member
פיתרון פשוט:

הם יכולים לקחת ארבע צבות מים קטנות ולקחת את החומר הסגול הזה של שרדר שהפך אותם לחצי אנושיים... ואז ליצור לעצמן צבות! יאיי! אבל מה, אולי זה קצת לא מוסרי.. ענבל

רגע...

כולם צופים בצבי הנינג`ה??? אני צפיתי גם.. מודה. לבים אין אהבה מהסיבה הפשוטה שזו תוכנית לילדים, בנים בעיקר, וזו תוכנית פעולה, אז בכלל לא חשבו על אהבה. אגב, אני רוצה להכיר אתכם, אז בבקשה תספרי לי קצת פרטים על עצמם...

העצלנית

New member
סידרה מעולה וברוכה הבאה :cool:

למרות שאת צודקת בהחלט זה לא חשוב בסדרה. לי קוראים דפנה אני בת 15 ואני מאוד אוהבת את הארי פוטר. גם אני דיי חדשה ככה שאת רוב החוקים יסבירו הוותיקים ממיני.

העצלנית

New member
סליחה סליחה סליחה- לקוסמת לגבי

מה שרשמתי קודם. אני מצטערת לא ידעתי שזאת את עם שם חדש אז מחלק תתעלמי וחלק אני אוסיף ברוכה הבאה עם השם החדש. מצטערת מאוד דפנה

תודה!

אני לימור, בת 14, ונראה לי שאני לומדת בכמעט כל בתי הספר של הארי ברשת... אני נורא אוהבת את סדרת הספרים ועולם הקסם, אבל אני לא `פריקית` של העניין- אין לי מאגים, חולצות, ואת 2 ספרי הלימוד... לדעתי האביזרים הנלווים הם פשוט מיותרים... הפורום הזה הוא הכי מעניין על הארי שאני מכירה לפחות, ודנים כאן בנושאים הכי מעניינים!

פתרון...

ואם הצבות יהיו סתתם מכוערות ועם חרא של אופי? לפי דכתי שכולם ייו עם אפיל אוניל ויעשו אורגיה אחת גדולה ונחמדה ואפילו יוסיפו את ספלינטר לשם!!!

Hermione

New member
אבל יש בעיה עם הפתרון

החומר הזה לא היה משהו שמישהו הרכיב מביוחד בשביל להפוך אותם לצבי נינג`ה, הם נזרקו לאשפה והיו שם חומרים כימיים שהתערבבו ונשפכו עליהם

למעלה