היום ראיתי אותה

מלאך39

New member
היום ראיתי אותה

אני חייב לשתף אותכם.... אני זוכר אותה עוד מהימים בהם שטפו חיילי האו"ם את מדרחוב הטיילת בנתניה כמה בוז הציף אותי לראות אותה בחורה צרפתייה מקומית....מסתובבת ומתחככת בין החיילים השיכורים עד שהם שכרו את בין רגליה.... הזנות היתה אצלה אתגר לילה לילה ....והיא היתה מלאה אושר לפסוק את רגליה לשיכורים מפינדלנד.... המון מים עברו מאז למרות הבצורת.... אבל בצורת התיירות בעיצומה ....חיילי האו"ם כבר שנים לא כאן....השנים עברו והיא הזקינה בלא עת....והיא רעבה ללחם.... היום ראיתי אותה שביס לראשה....צנועה וחסודה.....מקבצת נדבות ומחלקת ברכות לכל מי שרוצה לזכות בחיים הטובים.... הברכות לא נופלות ברמתם מכל קבליסט מתחזה....ואנשים מתרככים ומשלשלים כסף לקופתה המתקשקשת..... אז היכונו לביאת המשיח.....הנה לנו עוד בעלת תשובה.... אוףףףףףףףףף........ כל טינופת יכולה להתחזות ליהדות היפה..... תגידו?.........אין חוקים מינימליים כדי להיכנס למועדון של שומרי המסורת? אוףףףףףףףףף

אולי

היא "גילתה" שכסף בלבוש החדש מגיע בכמות רבה יותר וגם בקלות רבה יותר העיקר שהיא "חזרה למקורות"

מלאך39

New member
יודעת לגעת.....

איזו נגיעה קלילה........ ואני אוהב את הנגיעה הזו...........

טאKילה

New member
אם הושיטה..

את ידה לחסד,אין חוקים רק רחמים וחמלה, השמים פתוחים לרחמים,לתת.

אמת טאקילה, אמת ויציב ../images/Emo70.gif

אלוקים מקבל את כל ילדיו אל חיקו.... אין כרטיס כניסה מיוחד ליהדות היפה.... כולם מוזמנים! "במקום שבעלי תשובה עומדים, צדיקים לא יעמדו"

אמת טאקילה, אמת ויציב ../images/Emo70.gif

אלוקים מקבל את כל ילדיו אל חיקו.... אין כרטיס כניסה מיוחד ליהדות היפה.... כולם מוזמנים! "במקום שבעלי תשובה עומדים, צדיקים לא יעמדו"

חן (*_*)

New member
גם זונה יכולה להייטיב את דרכיה-

ואני מאמינה (וזה גם המוטו בכרטיס שלי) במשפט האומר: "לטוב האינסופי, יש חיק כל כך רחב, שאוסף לתוכו, את כל מי שפונה אליו...."

למעלה