היום ראיתי אותה.......

היום ראיתי אותה.......

רוצה להתיעץ עם בנות המין הנשי לרגע......... אז בקצרה ניפרדתי לא מזמן ממישהי שאהבתי היתי צריך תקופת הצתננות........ ולעינינו........היום בבוקר בדרכי לאיזה מקום שהיתי צריך להגיעה מתוקף עבודתי.... במהלך הנסיעה הכביש היה פקוק והיא רכבה לידי ....הגענו לרמזור ביחד היא העירה לי בצחוק על משהו בנסיעתי וכמובן שהיה לי לזה מה להגיב הכל ברוח טובה התנהל. עד שקלתי עם מי אני מדבר (מיהרתי והראש היה.......) ציפצפתי לה בדרך והיא להפתעתי עצרה בצד מה שלא חשבתי.... הצעתי להזמין אותה לקפה והחלפנו כמה משפטים(היא מקסימה פשוטה עממית ואחת שאמרתי וואלה אחת כזאת אני צריך) שאלתי לשמה ועודש כמה דברים לגבי עיסוקי וביקתי את מספר הפון שלה להפתעתי היא בקשה את שלי הבאתי לה כרטיס ביקור שלי (היא אמרה שבטח אמור להיות לי) וניפרדתי לשלום (אמרתי לה שאשמח לשמוע ממנה) היא המשיכה לכיוונה ואני לכיווני. עכשיו אמרתי לעצמי למה לא המשכתי לדבר אולי היתי מצליח בכל זאת לקבל את מספר הפון שלה או אולי לעשות הפסקה ולשתות משהו......היא באמת עשתה לי את זה.......היה בה משהו מיוחד ופשוט. עכשיו מה ניראה לכם. מצד אחד לא כל אלת תעצור במיוחד ותקדיש מזמנה על הבוקר....וכו וכו וכו........ והמשכתי מבסוט......... אשמח לשמוע את מחשבותיכם

היא גם יכלה לומר שיש לה מישהו או להמשיך....

בנסיעה מבלי להתיחס מה שרוב בנות המין הנשי עושות....... אבל היא הפתיעה אותי...יו מקווה שתפתיעה אותי בשיחה....... זהו אני לא חושב על זה יותר(סתם)

אה לא רשמתי .....? אוקי שניה...

וואלה מישהי חדשה על הדרך....חמודה מאוד מאוד מאודדדדדדדדד הקטע המצחיק זה למה שתעצור תדבר או תבזבז את זמנה ..... עכשיו אני יותר ברור......... מה אתן חושבות?

Shaycus

New member
אתה ממש לא ברור חבוב,

אני אמנם לא בחורה אבל אני מאמין שבחורות לא יקראו פעמיים את מה שרשמת בשביל להבין מה שכתבת אזז אני אתמצת את זה: הוא נפרד מחברה שלו לא מזמן, סתם נסע ברחוב ומישהי ברכב לידו זרקה לו איזה משפט, הוא ענה לה והם המשיכו לנסוע, אחרי כמה זמן הוא צפר לה והיא עצרה בצד (להפתעתו), הוא עצר לידה, ביקש את הטל' ושאל אם היא רוצה לשבת על כוס קפה, היא אמרה לו בתגובה שיביא לו את המספר שלו ושהיא תחזור אליו אז הוא הביא לה כרטיס ביקור וזהו, סתם הוא מתעניין לדעת אם הוא טעה שהוא לא המשיך את השיחה ולא "דרש" את הטלפון שלה. זה נראה לי מה שהתכוונת להגיד, אתה צריך לעבוד על הניסוח שלך כי קראתי את מה שרשמת 3 פעמים בכדי להבין, ואתה גם צריך לעבוד על העברית שלך כי יש לך המון שגיאות כתיב (עצה בונה), למרות שאני לא בחורה, אם אתה שואל אותי (ואתה בטח לא) אז עשית את מה שהיית צריך לעשות ועכשיו הכדור בידיים שלה, זה תלוי בכל כך הרבה דברים (אם היא תיזרית, אם היא פנויה, אם היא הרגישה בסבבה באותו יום או שסתם לא בראש שלה קשר כרגע ועוד ועוד), אתה פשוט צריך לשבת, לחכות, להמשיך לחיות ולקוות לטלפון עמוק עמוק בלב, בהצלחה

אולי תלך תיהיה עו"ד....עם הניסוחים שלך....

אבל תימצאת את הדברים כראוי....ואני עובד על הכל......על תדאג ידידי..... רק רציתי לשמוע את דעת המין הנשי בקשר לאותה סיטואציה....

בידיוק נרשמתי לשעורי ספרות ולשון......

אנחנו בשלב הפיסוקים בלשון ובספרות בידיוק הגענו לשלב הניסוחים . מה יש סה"כ בן אדם לא רובוט או פקולטה

Shaycus

New member
הכל ברוח טובה גבר

לא ירדתי עליך סך הכל הבאתי ביקורת בונה, אתה יכול לקבל אותה ואתה יכול לקרוא את מה שרשמתי ולשכוח שקראת את זה.. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה :)

למרות שהיא לא ניראת טיזרית ואחת כזו שתשחק....

אבל הכל יכול להיות נשים בנות, בחורות, זה נחש....(או עם אלף משכות) הכל יכול קרות

Shaycus

New member
נשים.... שק עם נחשים.

ועוד משהו: חברה זאת עבירה. זה משפטי גנון אבל תכלס הם נכונים :)

Shaycus

New member
מה שנכון בהם

הוא שהם אמיתיים ונכונים, לדעתי בכל אופן. בנות זה עם חרא, אני לא מכיר חבר שיקריב את החברות שלי איתו בשביל בחורה, ואני מכיר הרבה יותר מבחורה אחת שתקריב את חברה שלה בשביל גבר כלשהו, זה גועל נפש מבחינתי. חבר זה לכל החיים חברה זה כרגע. יש לי חברה כבר 8 חודשים ואני אוהב אותה יותר מאת עצמי, אין לי שום טינה ואני לא צריך לדוגמא לשמוע ש"אני לא באמת אוהב אותה אם ככה אני מדבר", אני שומע בנות מדברות על עצמן בצורה כזאת, אני שומע ומכיר בנות -שאין- להן חברות בנות בגלל שהן מודעות לאופי המחורבן שיש למין הנשי, לצערי אני מכליל, כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, ויש להן רק ידידים. מעטים הבחורים שאני מכיר שאין להם חברים בכלל ורק ידידות מהמין הנשי, ו99% מהם, בעצם 100% מהם, הם הומואים.. ולא, אני לא מכליל. המשפט השני אולי קצת אדיוטי, לגבי הראשון, אני דובק בו במאת האחוזים.

EdisonGirl

New member
ובכן, זה לא בגלל שזה לא קיים,

אלא פשוט אתה לא מכיר. וזה הגיוני. ברגע שאתה לוקח כלל, וקובע אותו כנכון על סמך כמה מקרים ש"נגעו לליבך", אתה מוצא עוד ועוד הוכחות לנכונותו, עד שאתה לא ממש מתייחס להוכחות שלא חסר לגבי אי-נכונותו. זה הבעסה בהכללות.
הייתי מציעה לך לרדת מזה, אבל.... מה שעושה לך טוב.. :)

לגבי ההעדפה של החברה על החבר

התיאוריה שלך אולי נכונה בגילאים נמוכים יותר, כשלרוב החברה היא באמת משהו זמני. אבל כשגבר מוצא את האחת והיחידה, החברים הופכים להיות משניים בסדר העדיפויות שלו. זאת אהבה, היא עושה את שלה. במקרה כזה, חברים נשארים חברים, כשהם מבינים שהבחור מאוהב ועל כן, לא יפסיקו להיות חברים שלו בגלל שערב אחד הוא מעדיף להישאר איתה במקום איתם. מה שכן, אם הוא תמיד מעדיף להישאר איתה, זה עלול לגרום לשני מקרים. א. הם ידברו איתו ויגידו לו שהיא משתלטת לו על החיים, ואז הוא יבין וייפרד ממנה. ב. החברות תתנתק (במקרה והם לא מדברים איתו, או שהוא מעדיף שלא להקשיב להם אחרי השיחה מסעיף א'). וכמו שאדי אמרה, זה שאתה לא מכיר, לא אומר שזה לא קיים :)

סתם תחת

New member
טוב, דעתי כבחורה

אם לא היית מוצא חן בעיניה, היא כמובן לא הייתה עוצרת בצד ומקשקשת איתך.. יש לבחורות את הקטע של "תן לי את המס' שלך אני אתקשר" - אולי סוג של פחד מהטרדה או משהו כזה... כל מה שנותר לך הוא לחכות לשיחה , ואם לא - לא נורא... זה לא אומר שמשהו אצלך לא בסדר.. יהיה בסדר..

למעלה