היום קיבלתי דרגה.

• פותח הנושא zoti
  • פורסם בתאריך

zoti

New member
היום קיבלתי דרגה.

המאמן שלי ביקש מכולנו שנבוא ביום שני כי הוא רוצה להעניק חגורה כחולה לג'רמי (אותו אחד שחנקתי אז. זוכרים ?) וגם לתת כמה פסים לכמה אנשים שהתקדמו. האמת, ציפיתי לקבל איזה פס או שניים (מתוך 4 שלאחריהם עולים חגורה) אבל היום המאמן שלי הפתיע אותי והלביש לי 3 פסים על החגורה הלבנה, צחורה שלי. עכשיו אני לא יכול לכבס אותה יותר
כמו כן, הובטח לי שמחר אני אקבל את הוידאו מהתחרות ואני אשתדל לשרשר לפה את הקטעים שלי.

crane

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!

עושה חיל, אה? אגב, נראה לי מוזר העניין של כיבוס החגורה- אתה יודע שלובשים אותה על הגי ולא מתחת, נכון?

cfc

New member
מזל טוב ,כיבוס חגורה ?

באחד מהגשקואים בהם נכחתי נאמר לנו כי אצל היפנים החגורה (ההובי) משולה לנפש הלוחם ולכן אין לכבס ואו להעביר חגורה מלוחם ללוחם.

zoti

New member
תודה לכולם. ולגבי הכיבוס...

אתם כבר צריכים להכיר אותי ולדעת שאני לא אחד שממש מתרגש ממסורת וכאלה. אז לא נהוג לכבס ת'חגורה. אני אוהב אותה נקיה ולא עם אוסף פיטריות רגליים של כל המכון. ולמי ששאל. ג'יו ג'יטסו ברזילאי.

קוזושי

New member
מזל"ט ../images/Emo49.gif ../images/Emo45.gif

ולגבי כיבוס החגורה, לא מכבסים אותה, ולא רק בגלל מסורת. היא פשוט מתקלקלת בכביסה. אם היא לבנה היא מאבדת את צורתה, מתקבצת ומתקשה ואם היא צבעונית היא גם מאבדת את הצבע. אלא אם כן מההתחלה היא כזאת, שאין מה לקלקל בה.

zoti

New member
והוידאו מהקרבות.

כמובטח. קרב מס' 1 קרב מס' 2 דורש DIVX5 וכ3 ו5 מגה בהתאמה.

zoti

New member
תיקון ללינקים

1 2 שכחתי לציין שאני בחולצה האדומה.

למעלה