היום צ'אט ב22:30

חחחח מותק אני מכירה אותך.

הייתי בפורום הזה עוד לפנייך וחזרתי עכשיו עם כינוי חדש, וואלה לא השתנת. וכן דיברתי איתך במסן אם לא זכור לך. חחח זה פורום ציבורי ואני אכתוב פה מה שבא לי מתי שבא ליDD: ממ.גם אם זה מעצבן אותך שתקי

love scar me

New member
סליחה?!../images/Emo108.gif

אי פעם דיברת איתי שיחה ? במסן \ערסי\טלפון? לא! לא שזכור לי ! אין לך שמץ מי אני או האישיות שלי ! בואי נגיד שמטומטמת אני לא ,תגידי הכל אבל זה הדבר האחרון שצריך לעלות לך לראש כמה שאני מופרעת וכמה שאומרים "שני בחיים לא תבין מהחיים שלה" [כן היו כאלה ועכשיו הם יושבים בשקט בצד בידיוק כמו שאת צריכה לעשות !] השתנתי ובענק וזה רק מראה שלא דיברת איתי בחיים... בלה האמת שבחיים לא חיבבתי אותך תמיד היית זאת שיוצאת על כל אחד ופתחת ריבים מיותרים.. ואני לעומתך לא יפתח עלייך את הפה ,אני רק מגנה על עצמי כרגע ... מי שהיה צריך להבין את מה שכתבתי הבין וכן שחר עיצבנה אותי אז כתבתי את זה ,אני ממש לא מיצטערת על זה כי אולי איפשהו היא הבינה כמה היא חשובה לי וכמה שאני מיתגעגעת אלייה ... לא היית צריכה לקפוץ עליי ולהוציא מילים בלי להכיר אותי אפילו את רוצה להכיר? בבקשה ,אני רק הוכיח לך כמה שאת טועה..... וזה שהפורום ציבורי ושכל אחד יכול להכנס ולכתוב מה שהוא רוצה לא אומר שאת יכולה לבוא ולהגיד למישהו שהוא מטומטם עם כל הכבוד ! לריב ולקלל זו לא המטרה של הפורום לפי מה שזכור לי....

ס'קאטס פייט ../images/Emo6.gif ../images/Emo101.gif

אני לא רוצה להתערב אבל בבקשה תפסיקו לריב. זה סתם עושה רע לשניכן

נו מותק עוד לא שמת לב?

גם אני לא חיבבתי אותך בכלל מההתחלה. וואלה אני אשאר פה כי למרות שיש פה בנות חסרות טאקט יש פה גם בנות חמודות, אם את רוצה להוכיח לי שטעתי בקשר אלייך תפני אליי בפרטי.

bell20

New member
סורי על ההברזה הייתי בדרך לצפון בנסיעה מייאשת

עלינו על מאסף והתחת נשבר לי כבר עדיף לטוס לארה"ב\ גאד נסיעה שעתיים וחצי

chen010189

New member
איזה מפונקת יצאתי פה :)

היום חזרתי שעה וחצי נסיעה עם פיפי שכמעט ברח לי עם כל קפיצה של האוטובוס

רק שעתיים וחצי? ../images/Emo6.gif ../images/Emo101.gif

תנסי לנסוע מקריית שמונה לתל אביב ותביני מה זה שנשבר התחת

liorez

New member
חחחחחח תכלס XD

אבל נראה אותך נוסעת מקרית שמונה לאילת! XD חחחחחחחח כואב לחשוב על זה..

אני אפילו לא רוצה לתת את זה כדוגמא מרוב../images/Emo101.gif

שזה מעייף
זה נראה כאילו הנסיעה לא נגמרת ><

למעלה