היום פורסם....

היום פורסם....

שהרמטכ"ל בוגי יעלון, בעת ששוחח ותשאל את הישראלי האנרכיסט שנפגע, קבל אותה גרסה בדיוק שמסרו החיילים שפתחו באש על הפגנת האנרכיסטים והטרוריסטים. והגרסה הרשמית היא שהם פתחו באש על המון רעולי פנים, שבעבר גם שלפו נשק ופתחו באש על חיילי צה"ל. ההבדל היחיד בגרסאות הוא שהאנרכיסט ידע שיש ביניהם ישראלים, חיילי צה"ל-לא!!! וזה מזכיר לי את הסיפור הבא: בתחילת 1977 הגיעו לאיזור הרישום לטיסה של אלעל בשדה התעופה אורלי חמישה "כאילו נוסעים". הם נכנסו בנפרד ועמדו במרחק אחד מן השני כאילו אינם מכירים זה את זה. אלא שכולם לבשו בדיוק אותו "טרנינג", נעלו בדיוק אותן נעלי ספורט והחזיקו באותם תיקי "פומה". המאבטחים זיהו אותם מייד, ומאחורי כל מחבל נעמד מאבטח חמוש. הבעיה היתה שעל פי חוקי צרפת והסכמי מערך הבטחון עם שלטונות השדה, אסור היה למאבטחים להתערב כל עוד לא נורתה אף ירייה. סופו של הסיפור-המחבלים שלפו תתי מקלע, ירו על ההמון ונורו בידי המאבטחים. הטרגדייה היתה שמן הירי של המחבלים נרצחו שלושה נוסעים וכ-20 נפצעו!!! נראה לכם שחיילי צה"ל אמורים לפתוח באש רק אחרי שנתנת ההזדמנות לאנרכיסטים-מחבלים לרצוח כמה חיילים?? רק אז תהיה תגובתם מוצדקת???

ardata

New member
היה רישיון ביד ?

השדרנים הפיראטים משתילים בכל מהדורת חדשות את המילה מפגינים ביחס לחבורת הבריונים שניסתה לקעקע את הגדר. לא קשה לראות כי הדבר מתואם עם ועד המרכזי של המאפיה השמאלנית בתקשורת. אז אני הקטן שואל האם היה רישיון להפגין ואז החילים יכלו לדעת שמדובר במפגינים.המלך השמאלן הוא ערום. ורואים לו את הכל.

ראליסט

New member
אין ספק....

כולנו עד כדי כך מטומטמים,בכדי להאמין שמחבל היה מנסה לחדור דרך הגדר,ולבצע פיגוע בארץ,בדיוק במקום שבו מתקיימת הפגנה של עשרות אנשים למול עיני המצלמות... אז שלא יספרו לי,שהחיילים חשבו שמדובר בחדירת מחבלים. אתה רוצה לשכנע אותי שהחיילים שעמדו שם הם מטומטמים??? אני דווקא משוכנע שהם רחוקים מלהיות כאילו. פשוט זה כ"כ נחמד להגיע למצב של ירי במפגינים,כאשר הם מפרים את החוק ...אבל מגיעים מהשמאל הקיצוני. מעניין מדוע מעולם לא נורו מפגינים שהיכו חיילי צה"ל,שהיו מתנחלים??? ומה זה קשור לעניין החומה. החומה הוא רעיון של השמאל,שממשלת שרון דחתה את בנייתה ללא קץ,עד שכהרגלה אימצה את רעיונות השמאל גם בנושא זה. (להזכירך,מצנע הוא זה שתקף את שרון על שהתמהמה בבניית החומה....).

אל תתמם....

אתה יודע יפה מאוד שעד היום היו לא מעט הפגנות כאלה שפתאום נפתחה אש על חיילי צה"ל. אתה גם יודע שהחמאס משתמש בנשים וילדים פאלאסטינים כדי שישמשו להם חומה חייה. כך היה גם בלבנון. אז אף אחד לא מטומטם. פשוט רוצים שהבנים יחזרו הביתה בשלום. אתה כנראה עוד לא אבא לחייל (כך אני מבין ממה שאתה כותב). כשתהיה תבין אותנו טוב יותר!!

ראליסט

New member
בדבר אחד צדקת...

אני עדיין לא אבא... אתה בטוח לא יודע מה זה עוני-רק כקונטרה... ממתי חיילי צה"ל פותחים באש כי אולי "פתאום תפתח עליהם אש"? הרי לפי הגיון עקום זה,היה על חיילי צה"ל לפתוח באש כמעט כל שעות היממה בתוך הערים הפלסטיניות. אפילו שם זה לא קורה... רק בזמן הפגנת אנשי שמאל-קיצוניים ככל שיהיו,"הופכים חיילי צה"ל להיות תחת סיכון...." תירוץ קלוש,בעיקר כששמעתי את החייל היורה,מנסה לתרץ לכתב ערוץ 2,שהיה חייב לירות במפגינים. לפחות לפי צורת התבטאותו האינטיליגנציה שלו כנראה שואפת לאפס. לאן הגענו...מפגינים נורים במדינה דמוקרטית....בושה וחרפה לפוליטרוקים שתקפו את המפגינים,כמו מסיה יהלום,שכבר שמענו את הפנינים של הניאו-פשיסט הזה. חבל,חבל שהגענו למצב שבו המדינה נותנת לגיטימציה לכמעט רצח של אדם בשל דעות שמאלניות...אדם שרק השתחרר מצה"ל לפני חודשיים. כולנו ראינו בטלויזיה את הצעקות בעברית רהוטה,של המפגינים.לא קונה שחיילי צה"ל שעמדו מולם לא שמעו כלום.(מזכיר משהו...ההפגנה בכיכר ציון? ביבי נתניהו??). שוב אותם תירוצים? אבל אין דבר-אנחנו נבחן את היושר של הדמוקרטיה הישראלית,כאשר יפונו מאחזים בלתי חוקיים....

אתה פשוט טועה!!

ממתי חיילי צה"ל פותחים באש כי אולי "פתאום תפתח עליהם אש"? חיילי צה"ל פותחים באש כשנשקפת להם סכנה!! באירוע המדובר היתה סכנה אמתית לחייהם. לאחר פריצת הגדר (שזו היתה כוונת המפגינים, ותפסיקו עם סיפורי ה"ההפגנה השקטה"), היה שועט המון צמא דם ומתלהם לכיוון החיילים. האזור הוכרז כאיזור צבאי. כל המפגינים ידעו שמשמעות ההתקרבות לגדר הוא "פתיחה באש"! רק בזמן הפגנת אנשי שמאל-קיצוניים -מה לעשות שרק אנשי השמאל מרשים לעצמם לעבור על חוקי המדינה, ולגרום לקריסת הדמוקרטייה בצורה דמוקרטית. (לגרום לקריסת הדמוקרטייה בצורה דמוקרטית-משכיר לך תקופה אחרת, וע"י מי זה נעשה???)

רונאל1

New member
ואתה מר מרכזון, פשוט ליצן

1. סכנת חיים? הצחקת אותי. אפילו החיילים לא טענו שהיו בסכנת חיים בתחקיר. כל ילד בן 4 ראה שלא הייתה שום סכנת חיים. אוי ואבוי אם במצב כזה יורים על אדם כלשהו, פלסטיני ולא כל שכן יהודי. 2. הספקולציות שלך לגבי ההמון השועט הן במקרה הטוב טיעון ילדותי במיוחד ובמקרה הרע פאטתיות לשמה. אני יודע שלא שירתת בצבא במצבים דומים, אבל הוראות פתיחה באש הן ברורות מאוד. אם אותם מפגינים היו פורצים את הגדר ורצים אל עבר החיילים ואם היה ברור שלא מדובר בישראלים, אז היה צריך לירות בהם. במקרה שלנו אף אחד לא עבר את הגדר ובטח שהיה ברור שהם ישראלים. מכל מקום בצה"ל אין הוראות פתיחה באש במצב שבו ירו. 3. ההתנחלויות - אתה וחבריך ממשיכים להתחמק אבל לשמחתי (הרבה), בקרוב, הדילמה סביב ירי במפגינים (לא שיש לך כזו, אתה אומר "לירות!") תהיה מוחשית בעת פינוי המאחזים הבלתי חוקיים. אז כשהמתנחלים יפעלו באלימות כלפי צה"ל, כמו שהם תמיד עושים במצבי כאלה, לא תהיה ברירה אלא לירות בהם. מאחר שתהיה כאן כנראה סכנה אמיתית ולא וירטואלית, יצטרכו לירות על מנת להרוג. 4. "מה לעשות שרק אנשי השמאל מרשים לעצמם לעבור על חוקי המדינה". בדחית השנה. בכובע הקודם שלך כמרכזון סיפרת לנו עד כמה הליכוד מושחת (וצדקת) ועכשיו בכובעך החדש כנער הגבעות אתה מקשקש על עבריינות בשמאל, עבריינות שהייתה ונותרה פסיק קטנצ'יק לעומת כל מה שהולך בליכוד ובהתנחלויות בפרט.

ראליסט

New member
"רק אנשי שמאל...

מרשים לעצמם לעבור על חוקי המדינה"??? השתגעת?? הרי כל יום ,אותם נערי גבעות פנאטיים ,ואותם מתנחלים,מקימים עשרות מאחזים בלתי חוקיים בלא אישור.הממשלה מפנה 2 קרואנים,והם מקימים עשרה. המתנחלים למעשה לוחמים הן כנגד צה"ל והן כנגד הממשלה=לוחמים בדמוקרטיה. "הימין לא מפר ת החוק". מהימין הדתי-לאומני,יצא רוצח ראש הממשלה,שזו אולי הפרת החוק הברוטלית ביותר בתולדות מדינת ישראל ועם ישראל... אבל כשאנשי שמאל משחיתים גדר ,הם ראויים לעונש מוות! יומיים לאחר מכן,הגדר עדיין היתה פרוצה-אף חייל לא הגיע לתקן אותה,למרות שהיתה סכנה לחדירה מהפרצות! זה מוכיח שמעשה המפגינים היה תירוץ,וכמו בזמן אמיל גרינצוויג-על שמאלנים היד קלה על ההדק!

randomword

New member
אתה קצת נאיבי בחור

קודם כל אני רוצה להגיד שאני די מצדד בירי בגלל שהמפגינים היו חסרי אחריות ועשו מעשה שלא יעשה. הפאק של הצבא הוא שהוא לא היה מספיק מוכן לכך ולא צייד את החיילים בגז מדמיע נגיד. אך לזכות החיילים יאמר שהם ירו להם לכיוון הרגלים. בגלל שהחיילים לא יכלו לתת למצב שהם מחבלים בגדר להמשך והצבא לא הכין אותם כראוי למצב אני חושב שהירי היה במקום. אך להגיד שהקבוצה של האנרכיסטים האלה התכוונו לרצוח חיילים זו סתם נאיביות והליכה אחרי כל מיני גורמים ששואפים לנפח את רמת הסיכון לחיילים מעבר לכל פרופורציה. אז הירי היה מוצדק אבל בוא לא ניתמם ונגיד שהמפגינים התכוונו לרצוח את החיילים ולכן הם היו צריכים לירות בהם

רונאל1

New member
אתה רק קצת פחות נאיבי ממנו

אתה מצדד בירי? תגיד אתה מצדד גם בירי אל עבר מתנחלים או גנבים? אני לא מצדיק את המעשה החמור אבל זה גם רחוק מלהיות סיבה לירות בהם. הרי רק לפני חודשים ספורים ראינו תמונות דומות של מתנחלים שמנסים לחבל בגדר כי מבחינתם היא סימנה גבול מדיני. שלא לדבר על התנגדותם האלימה נגד שוטרים וחיילים בעת פינוי מאחזים בלתי חוקיים. האם היה צריך לירות במתנחלים? האם בגין פגיעה ברכוש המדינה (ואל תקשקש לי על גבול חם - ב-60% מהאזורים אפילו אין גדר עדיין) מותר לירות באנשים? כבר אין משטרה ובתי משפט?

randomword

New member
אז בוא אני אקשקש לך קצת

בין אם אתה רוצה או לא הגדר היא גבול חם מהשטחים יוצאים מחבלים כל יום וזאת עובדה זה שאין עדיין גדר ב 60 אחוז מהאזור זה לא תירוץ אם מתנחלים מחבלים בגדר אני מאוד אצדד בירי מאחר וזאת לא אנרכיה וחיבול בגבול בטחוני הוא מעשה שלא יעשה בדמוקרטיה ויש לירות במי שמנסה לעבור גבול נקודה. וכן אם מתנחלים עושים מעשים כאלה אז צריך לירות בהם או אם במהלך הפגנה אז להביר מג"בניקים שישברו להם את העצמות הצבא הוא לא שק חבטות של קיצוניים וחוץ מזה אתה התקוממת כאשר המשטרה הרגה 11 ערבים ישראלים בהפגנות?

רונאל1

New member
כן

לטעמי המשטרה לא הייתה צריכה לירות אש חיה לעבר מפגינים ערבים במהומות אוקטובר, לא לעבר מתנחלים שפעלו באלימות נגד שוטרים וחיילים ולא לעבר קומץ הטמבלים שנענעו את הגדר. משעשע שאתה מקשקש על דמוקרטיה ומדבר על זה שחבלה בגבול בטחוני לא תיעשה. עוד לפני זה בדמוקרטיה, ירי לעבר בני אדם שאינם מסכנים חיים, גם אם פגעו בגבול בטחוני / גדר או כל דבר אחר שהוא לא בנאדם, פסול ואסור. בדמוקרטיה יש חוק, משטרה ובתי משפט. הצבא, בדמוקרטיה, הוא לא המוציא להורג של השלטון. ואגב, יש הבדל אפילו בין לשבור את העצמות של מתנחלים או אנרכיסטים לבין לירות עליהם. מבחינתי בנסיבות מסוימות אני בעד שישברו להם את הצורה, אבל לא בעד שיירו בהם. בכל זאת יש הבדל.

אם תקרא היטב

את מה שכתבתי, תראה שאמרתי שהפלאסטינים משתמשים בפעילי השמאל האנרכיסטים!!! בשום מקום לא כתבתי שישראלים רוצים להרוג חיילים. כן כתבתי שע"י פריצת הגדר הם יאפשרו למחבלים לנסות לרצוח חיילים. מסכים איתך לחלוטין שהירי היה במקום!! בעיניין ההדיוט המכנה עצמו "רונזבל", שם לב שאיש מלבדך ומלבד מארניך לא מתייחס אליו. תעשה כמונו ופשוט תתעלם ממנו!

רונאל1

New member
מרוב שאתה ואף אחד לא מתייחס אליי

אני עובד כמעט במשרה מלאה בפורום. הכי משעשע זה להשוות את כל מה שכתבת תחת הניק הקודם, כשהתחזית לביתריסט תחת הניק "מרכזון" לכל השטויות שאתה כותב עכשיו תחת "מגן ימני". אין ספק שזה קייס לא רע בכלל לפסיכיאטר.

רונאל1

New member
עוד סכיזופרניה מפי מרכזון-אביבי

לפני: אלו...ו מרכזון / הליכוד ו 20:53 | 25/10/20 אינן השמצות או דמגוגיה!!! ראית יומן של יום שישי??? ראית את הילדים בנתניה??? נראה לך שהם הלכו לגנוב בשביל הכיף, או משיעמום??? אמהות הולכות לגנוב. אתה יודע למה??? זה לא תוצאת הקלקלה של ביבי??? אולי זו אשמת עראפאת?? והקשיש שירה באשתו מתוך רחמים, שכן אין מקום תחליפי??? וסגירת מחלקות גריאטריות??? אתה רוצה עוד??? שהרשימה הזו מספקת??? אחרי: • ואני ממש מצטערו אביבי ימני / הליכוד ו 20:09 | 08/12/20 אבל מרבית ההודעות שלך צריכות להמחק עקב ההסתה שלך נגד ממשלה מכהנת, נגד ציונים פטריותים ונגד רב העם שהחליט לא לתת שום הזדמנות למפלגה ההזוייה שלך, שבמשך שנים הרסה כל חלקה טובה במדינה!!! ושימו לב לשיאים אליהם מגיע "תומך-שונא" הליכוד מרכזון-אביבי-ימני: • כרגע.....ו מרכזון / הליכוד ו 21:15 | 27/10/20 הודיעו בחדשות ערוץ 10 ובמבט שלפי הסקרים, "הסקרים" צופים מפלה גדולה לליכוד, מחר. אמן כן יהי רצון. ובא לציון גואל. בקרוב, בעזרת השם, בבחירות לכנסת!!! ת'אמת, לא הייתם מזמינים לו פסיכיאטר?

למעלה