היום עשיתי...

Blinki BiLL1

New member
היום עשיתי...

שניי אינטריספשנים וטאצ'דאון אחד! וליגה של הפלאג בירושלים!

Yo-man

New member
You the man

אבל למה אתה משחק בליגת הפלאג ? כמה זמן אתה משחק איתם ? רסיבר ? ירושלמי ? תן קצת פרטים על מי מה ולמה.

stan123

New member
מה זה למה אתה משחק בפלאג??

אגב, ביום שלישי הייתי שם במשחק לצערי... הפלאג נהייה 9 על 9 מגרש שלם. שחקנו נגד מקררים אמריקאים ואני לא מגזים. הייתי באוויר יותר זמן מאשר על הקרקע ואני טיפוס של 80 קילו. תאמין לי יורם, האמריקאים האלה אצלנו ב IFL יעזרו מאוד. חוץ מזה לפני המשחקים של יום רביעי משחקות הבנות האמריקאיות (תחת הליגה הלאומית של ישראל). אין כזה ב IFL, עוד סיבה לבוא לפלאג (קצת לפני המשחק). הן יוצאות לייצג את ישראל בפוטבול באירופה, שיהיה להן בהצלחה (וגם לי בשבוע הבא עם הרסיברית שלהן) וחוץ מחוץ מזה...עוד משהו! אתה יודע למה אני מתכוון...
יאללה יום טוב, סוף שבוע טוב!

stan123

New member
תאורית זה פלאג, אבל למשל

שאתה עומד 100 מטר מהכדור ובא אחד ונכנס בך חזק, אתה עף באוויר ושואל אותו (שאתה שוכב על הדשא) "בשביל מה זה היה טוב?" אז הוא אומר "כי אני יכול". תכל'ס זה המצב. משחקים פלאג, יש אלימות בעיקר איפה שלא הכדור. גם בסה"כ אין הרבה שופטים והם לא רואים הכל, אז מרביצים איפה שאפשר. למדתי גם, תוך ששני ענקים נכנסו בי משני הצדדים, שהגוף שלי יכול לעשות גלגול מלא על הדשא דרך הראש, רק שלבד אני לא מצליח... ככה שיש אלימות בפלאג

למעלה