היום סיימנו י"ב :)

JohnnieWalker1

New member
היום סיימנו י"ב :)

לפחות באופן לא רשמי.. אתם פשוט לא מאמינים.. זרקו ביצים על השוטרים! אבל מזל שזה לא פגע בהם :) וגם תפסו את מי שזרק
הנה קצת תמונות שהעלתי לגלריה

THC MaN

New member
נתי ילד כאפות

המשטרה קיבלה מה שמגיע לה השוטר קיבל 4 ביצים ולא לא תפסו את מי שעשה את זה.. 4 ביצים1!!!! מגיע להם.. כמה הפציצו את הניידת חחח

maverick88

New member
נתי יא מעפן

השוטרים קיבלו וימשיכו לקבל דברים בסגנון הזה כל עוד התושבים ימשיכו לקבל את אותו הדבר.

THC MaN

New member
חח התמונות ממחישות את זה

רואים ניידת אחת כשההמון הזועם מקיף אותה חחח
הכי נקרעתי כשהשוטר הגיע בדמעות ואמר שאם הוא תופס את מי שעשה את זה הוא פותח לו תיק כי זרקו עליו 4 ביצים.. וואי כמה בכיתי מצחוק

maverick88

New member
חחחחחח

הייתי בא אליו שם לו ביצה לאט לאט על הראש כזה... ומורח על המצח

JohnnieWalker1

New member
למי תקורא מעפן?!?!

א. כן תפסו מי שזרק, הוא בא אילו ואמר שהוא יטפל בזה עם אשר (המנהל). ב. טוב, זה בעיה של המשטרה פעם הבאה שיביאו 2,3 ניידות סיור במקום 2 של מתנדבים אף אחד לא היה זורק ביצה אחת.

קרבינוש

New member
למה צינזרו את המספרים של הניידות ?

אני חושש שמדובר בשישיה רציני שמצנזר את המספרים ולא רק כאן אלא בכל מקום שאני נתקל בתמונות שלו אני רואה מספרים מצונזרים רפואה שלמה

24BP

New member
באמת למה?

זה לא שאלה ניידות בילוש,, וגם אם כן כל ילדון מכיר את הנידות ואת הבלשים של האזור שלו....

yoni la

New member
נהוג באינטרנט

שלא מעלים תמונות של מכוניות (אלא אם כן היא שלך..) עם מספר לוחית הרישוי...

ע י ד ן 19

New member
כן רק טעות קטנה גדולההההה

בניידת אור ירוק...עשית טובה וצינזרת רק חלק מהתמונות. מה הקטע??? שכחת שמאחורה גם יש לוחית זיהוי??? חחחחחחחחח

JohnnieWalker1

New member
כן בעע

העלתי את זאת לפני השאר ורק אח"כ שמתי לב שצריך לצנזר :( (אם המנהלים ימחקו אותה אני יעלה שוב)

למעלה