היום סוף סוף מצאתי

yasha31

New member
היום סוף סוף מצאתי

את האומגה 3 לילדים (הלינק שחגית שלחה בפורום), אלה הקטנים בטעם תות. עוד מעט אנסה לתת לקטנצ'יק. מקווה בכלל שיסכים. בינתיים הוא מתלהב מהעניין. אני אספר לכם בהמשך אם יש שינוי במשהו. ושיהיה ערב נעים יעל

yasha31

New member
טוב, אז רשמים ראשונים:

בגלל שהוא קטן (6) לא ביקשתי ממנו לבלוע, אלא למצוץ עד שהשמן יצא. הוא מאוד התלהב מהעניין עד שהשמן (שהבטחתי לו שהוא בטעם תות) - יצא מהקפסולה. הוא קיבל כזאת בחילה, שרק במזל לא הקיא. על האריזה כתוב בטעם תות. הוא אומר שלא תותים ולא יער...אבל הבטיח (בינתיים) לקחת מדי יום. אני רוצה בהתחלה לתת לו את המינון המומלץ על הקופסא (2 ליום) ואז נראה אם נעלה אותו. אז זהו לבינתיים.

שביק

New member
בהצלחה יעל, כל הכבוד לקטנצ'יק

שמוכן לבלוע למרות שעורר אצלו בחילה.

השגיא

New member
אני לא יודעת כמה זה יעיל

יכול להיות שהמאמץ הוא לשוא, כי אני מניחה שהמינון מאוד נמוך. הרי על האריזה מומלץ מינון לכל אחד, בעוד שילד עם טוראט זקוק למינון גבוה יותר, ואז לא תחושו בהשפעה כלשהי. למשל פרופסור דניאל ים שחקר את נושא האומגה 3 והשפעותיו, טוען שכל אדם, (לאו דוקא חולה), צריך לקחת מדי יום 300 מ"ג לכל 10 ק"ג גוף. הבן שלי שוקל קצת פחות מ-30 ק"ג ולוקח 4.8 גרם ליום. פחות מזה זה פשוט לא משפיע. ממליצה להתיעץ עם גיא. גלית

yasha31

New member
באמת שלא האמנתי...

אבל הילד הצליח לבלוע את הקפסולה!! ולמרות שהיא נקראת "מיני" - בשבילו היא ענקית! הוא החליט לנסות בגלל שכל פעם כמעט הקיא מטעם שמן הדגים. מסתבר, ששמן הדגים הוא בטעם של שמן דגים. מה שבטעם תות הוא הציפוי של הקפסולה. נו שויין... שתהיה שבת שלום

pini2002

New member
שאלה

אני הבנתי כי ברגע שמתחילים עם האומגה 3 צריך להוריד בהדרגה את הטיפול התרופתי. הוא מקבל תרופות כל שהן? ואיך את מורידה? [גם אני מתחילה לשקול מתן אומגה 3 לפשוש, ואשמח לשמוע התפתחויות]. פיני.

yasha31

New member
פיני שלום.

בני אינו מטופל בתרופות בכלל. אפילו לא ידעתי שצריך להוריד את התרופות בהדרגה, אז טוב שהוא לא לוקח... אבל בלי קשר, אשמח לעדכן אותך אם וכאשר יהיו התפתחויות. בהצלחה! יעל

למעלה