מסניפה חמץ
New member
היום נתקלתי בתופעה.
או ליתר דיוק- כל יום שאני מתאמנת בדוג´ו אני נתקלת במשו. אבל היום.. אוי היום.. נתקלתי בתופעה נורא מרגיזה. והסיפור הוא כזה: כמו בכל יום ראשון הלכתי לי לאימון
וטובת
. דווקא היום הגיעו אנשים שלא באו כבר המון זמן וזה היה מאוד משמח ומרנין, בין ה"המון" אנשים שלא ראיתי המון זמן- הגיעה מישהי שאני לא מכירה אישית, אבל מכירה בפרצוף. בכל אופן-האימון התחיל, או החימום, יותר נכון.. החימום המתיש... חצי שעה.. ואז היו כמה תרגילים, ואז התחלקנו לזוגות. לי יצא להיות עם אותה ילדה, שלמקרה זה נקרא לה בשם חסוי "זרובללה". אותה זרובבלה עונדת חגורה כחולה, חגורה מתקדמת יחסית, אך לא הצלחתי להבין למה היא כ"כ נרתעת. כל פעם שהיא רק נגעה בי היא התחילה לבקש סליחה... ולי זה ממש לא מפריע.. (לא בקשת הסליחה אלא ה"ליטופ" ההוא שהיא נתנה לי). ואז- *טהטהטהטהטהטהההה* הגיע שלב ההפלות. זרוב´ היא בחורה שגדולה ממני, אך עדינה ושברירית (כן... ואני גסה ובהמתית...
). נגמרה ההדגמה של תרגיל ההפלה, ואנחנו כמובן היינו צריכים ליישם את התרגיל. די פחדתי להפיל את זרוב´ כי.. היא נראית כמו מישהי שאם תיגע בה היא תישבר לשניים. אבל רציתי להתאמן, רציתי לנסות. פתאום שמעתי משו נורא מוזר שלא פירשתי נכון בהתחלה.. זרוב´ אמרה: "בואי לא נפיל אחת את השנייה. אני לא רוצה שתפילי אותי". אולי היה זה רק הפחד שיצא מגרונה. אבל לאט לאט הבנתי שלא כך הדבר
... כשהסנסאיי ראה שאנחנו לא עושות (רק בגללה
) הוא הדגים עלינו, כי חשב שלא הבנו. אולי כן הבנתי רק לא יכולתי לתרגל. מה שכן הבנתי, זה שהיא לא רצתה שאני אפיל אותה. פשוטו כמשמעו. אני ממש לא יודעת למה, אבל היא כנראה חשבה שאני אפגע בה כשאפיל אותה, שהיא תשבור מרפק או תיפול לא נכון. או שאולי זו רק אני, ושהיא באמת לא רוצה ליפול ולהתלכלך
... אני חושבת שזרוב´ ממש לא צודקת כי אני חושבת ש-10.5 שנות אימון די היטיבו עימי ועם התנסותיי בהפלות רבות. וזה היה קצת מעליב... שאלתי אליכם היא- מה קורה כשיוצא מצב שבן הזוג פשוט לא מוכן שתפילו אותו? מה אתם הייתם עושים? הייתם מסבירים לו שהוא לא צריך לפחד, שאתה מנוסה בזה ושלא תפגע בו? או פשוט לשתוק? אני מפחדת שזה יקרה שוב ואז אנשים באמת יתחילו לחשוב שמשהו לא בסדר איתי, כשבעצם משהו לא בסדר איתה.. זוהי קריאה נרגשת ל
!!
או ליתר דיוק- כל יום שאני מתאמנת בדוג´ו אני נתקלת במשו. אבל היום.. אוי היום.. נתקלתי בתופעה נורא מרגיזה. והסיפור הוא כזה: כמו בכל יום ראשון הלכתי לי לאימון