היום נתפסתי!!

קרן משם

New member
היום נתפסתי!!

סוף גנב לתלייה! קיבלתי ת´דוח הראשון שלי ממשטרת הונגריה, כיפאק, היי! מה עשיתי? עברתי ברמזור אדום אש!!! (מיהרתי לקחת ת´ילדים מהמעון) והפרעתי לתנועה שהתחילה לצאת מהכיוון השני באמצע הצומת! (היה מפחד!) רק לאחר 3 רמזורים האלה ציפצפהמשטרה ועצרה אותי בצד וככה התנהל הדיאלוג: הם: שלום, אך קוראים לך? אני: הממממ מה? חמותי: עונה במקומי, יבור קרן הם: שאלנו אותה לא אותך! (היו עצבניים לאללה! חמותי:היא לא מבינה טוב הונגרית הם:אך קוראים לך? אני:יבור קרן חחחחחחחחחחחחחחח הם:רשיונות אני לחמותי:שכחתי את הארנק שלי בבית חמותי לי:תחפשי אולי תמצאי משהו אני מחפשת אבל יודעת שלא אדוג כלום ומדליקה סיגריה אני:שכחתי את התיק שלי בבית הם:מה? בחיים לא ראינו דבר כזה!! חמותי:מבקשת 2 דקות להתקשר לחמי שיבוא להביא את הארנק והם מהנהנים לה הם:ידעת שעברת באדום מכוער? אני:לא נכון, עברתי בצהוב והרכבים ממול מיהרו לצאת מהצומת לפני הירוק שלהם הם:כן, בטח! אני:יוצאת סוף סוף מהרכב וממשיכה לעשן חמותי:תיכף יגיעו הרשיונות הם:איזה שפה את מדברת? אני:עברית הם:בוהים בי ואחד בשני מנסים להבין מה חירבשתי להם אני:אני יודעת גם אנגלית הם:(הם היו 2) אחד מהם זורק איזה מילה ספק באנגלית אני:מה? מזה היה? הם:בטח, ממש מבינה אנגלית אני:מבינה יותר ממה שאתה מדבר הונגרית, כנראה אתה לא יודע לדבר הם:איפה את גרה? חמותי:ברחוב זה וזה הם:מספר? חמותי:לא זוכרת ושואלת אותי אני:מסתכלת עליה מה היא רוצה מהחיים שלי? מאיפה לי לדעת? הם:אתם ממש מוזרות! ומוסיפים את גרה בהונגריה? חמותי:כן, ואנחנו ממהרות למעון לקחת ת´קטנים הם:יופי אז שבעלך יבוא מהר יותר חמותי:עצבנית ומתקשרת שוב לחמי שאומר שמיד הוא מגיע הם לחמותי:יש לך ניירות להציג את עצמך? חמותי: צוחקת מעצבים ועונה שלא, ממש לא הם:בלי טיפת רגישות מעניין כל העסק הזה אני: אומרת לחמותי, מה יהיה עם הילדים? חמותי:שקט, אין תגובה ואז מגיע חמי עם בעלי ברכב (בעלי חולה לכן לא בא איתי אלא חמותי) ויוצאים מהרכב, בעלי נותן לי ת´ארנק ואני מוציאה את האשרת שהייה שלי והרשיון נהיגה של ישראל (כרטיס כזה ספק אם בינלאומי, כנראה שלא) בעלי:על מה הדוח? הם:נסיעה ברמזור אדום בלי חגורות בטיחות וללא רשיונות! בעלי: בעברית ראבק לא יכולה לעשות שום דבר בקטן הא? הם:מקשקשים וכותבים דוח ומחזירים לי ת´מסמכים בעלי:מה יהיה? הם:תקבלו ת´דוח בדואר, שלום אני לבעלי:מה יהיה? בעלי:נקבל ת´דוח הענק בדואר עם עונש אני:איזה עונש? ומה כבר עשיתי? בעלי: את צוחקת עלי? תקבלי קנס בסכום לא קטן ואולי שלילה אני:שלילה? הרשיון שלי תקף פה בכלל? בעלי:יש לי 2 בשורות בשבילך האחת רעה והשניה עוד יותר רעה אני:נו? בעלי:אם הרשיון שלך לא תקף פה תקבלי קנס וזהו אבל אם הוא כן תקף פה תקבלי קנס+שלילה אני:אז מה עדיף? אני חושבת שאצא בזול אם הרשיון שלי לא תקף בעלי:מצחיק מאוד, עוד נראה מה המשטרה תגיד על זה! ת´ילדים לקחתי מהמעון הב16:00 במקום ב15:15 מסכנים שלי! אני ובעלי התווכחנו והוא טוען שמעולם לא נסע באדום מכוער....SO? מהירות זה יותר טוב? חחחחחחחחחח כל אחד והתחביב שלו! בשורה התחתונה ת´קנס חמי משלם! אח נהנית לעשות ראש קטן עם השוטרים ולא להבין מה שלא רציתי...הם התפחלצו!!

את לא היחידה..

לפני חודשיים בערך תפסו אותי עם איזה ארבע חבר´ה באוטו, ההורים היו בארץ, ונתנו לי תמפתחות לשבוע.. תפסו אותי משייט בנחת אל ה- m1 בדרך מלונדון ללידס במהירות של 164 קמ"ש.. דבר ראשון הם בדקו לי איזה רבע שעה תרישיון, לאחר מכן אמרו לי להתייצב במשטרה עם הניירות של הביטוח, ולבסוף הגיע זימון לבהמ"ש. איך זה נגמר? 3 נקודות על הרישיון, חודשיים שלילה ו- 100 פאונד שרציתי לבזבז על כרטיסים לכדורגל הלכו מתן קודש ל-dvla ... (מש´ הרישוי הבריטי)

blixgirl

New member
תומר..

זהירות יקירי...6 נקודות בשנתיים הראשונות לרשיון (יעני נהג חדש) ואצה צריך לעשות תאוריה וטסט מחדש...
בליקסי

blixgirl

New member
כנ"ל

הרשיון הישראלי לא תקף פה אחרי תקופה אז חייבים לעשות רשיון וכו...

כן אני יודע..

לאבא שלי כבר נגמר הרישיון הישראלי, אבל הוא ראה תספר תאוריה ואחרי שתי שאלות ויתר..

blixgirl

New member
../images/Emo13.gifאתה יודע

ששינו את המבחן בנובמבר האחרון וכעת יש גם חלק שנקרא Hazard Test בתאוריה...

blixgirl

New member
לא לא

את הרשיון והתאוריה שלי עשיתי קודם לכן...אבל עכשיו זה שונה והם גם הולכים לשנות את הטסט המעשי,הנבחן יצתרך לפתוח את מכסה המנוע ולהסביר לבוחן על חלקים שהנ"ל ישאל לגביהם זה יקרא : Show me tell me ...

blixgirl

New member
../images/Emo73.gifתומר

נסה את האתר הזה לעדכון בעיניני רשיונות ורכב וכו לנהג החדש וגם לא כל כך חדש,אולי אפילו בשביל אבא ?

אישטנם!

והשוטר היה סתם קיש צ´אצ´י! זהו. זה היה כל אותר המילים שלי בהונגרית. בוֹססססס....

nalu

New member
ואני חשבתי שללמוד שבדית זה מוזר ../images/Emo4.gif

blixgirl

New member
קרן

אז מה המסקנה ? שווה שהרשיון יהיה תקף או לא ? באנגליה רשיון ישראלי תקף רק לזמן קצר... העיקר הילדים היו בסדר כשאספת אותם ?

מסקנה: בחורות לא יודעות לנהוג!!

סתאאאאאאאאאאאאאאאם אל תהרגו אותי, ושתדעו שבאנגליה בנות מקבלות ביטוח יותר זול מבנים..

blixgirl

New member
../images/Emo46.gifתומר....

אל תתחיל עם השטות הזו אפילו...ונכון לגבי הביטוח כי הסטטיסטיקה מראה שנהגות מעורבות פחות בתאונות

קרן משם

New member
לקחתי לי ת´מילים מהפה

טוב שאת לא רואה מה אני אוכלת....אולי היית חפצה גם בזה

למעלה