היום נרשמתי לגנון

motin10

New member
היום נרשמתי לגנון

ערב טוב חברה ...מה שלומכם??אז ככה היום החלטתי ללכת להירשם לגנון שם מקומי ...היו בגנון חברות וחברים ....אילנה שאוהבת בננה ...בתיה שפוחדת מפני אמבטיה....יוספה שמתהלכת יחפה ויש לה דודה מחיפה ...טל שקוראים לו טל תלתל..דרור שרצה להיות ציפור ויש לו אוזניים של חמור...ואפרים אדום לחיים...זהו אני לא יכול להמשיךךךךךך אני נקרע מצחוקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה בדיוק עכשיו אני קושר את הגננת לעץ וזורק עליה נפצים ...ומחבר אותה לגז הבישןל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נופל על השטיח חחחחחחחחחחח פעם הייתי הולך לגן לבוש כמו רינגו ....2 אקדחים עלי אולר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי היה גבר ומתקרב לארגז חול ?חחחחחחחחחחחחחחחחח זהו אני לא יכול יותר אני נקרע להתראותתתתתתתתתתתתתתת נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת.א

New member
חחחחחחחח עכשיו ברור לי מי היה

הילד שבגללו תמיד באתי לגן עם אבא שלי ולא עזבתי לו ת´מכנסיים
וכשאף אחד לא היה מציץ הייתי נושכת אותך ב...ציץ חחחחחח פעם כשבאתי עם הדודה שרה, וראינו אותך קושר ת´גננת חווה לאוטו של העוזרת נאווה אמרתי לדודה שרה " בואי נזרוק עליו קצת חרא" הדודה שרה בלי היסוס חיפשה מצאה כזה ....של סוס חחחחחח לא עזרו 2 אקדחים לא אולר לא בירבורים חחחחחחח לעזרתך לרוע המזל באה הילדה ההיא מיטל - בעטה בי מיטל - צעקה מי את חושבת ת´עצמך בכלל? חחחחחחחחחחח אויייייייייייי ואזזזזזזזזז אמא של מיטל - אורטל באה עם חבר של חיים שלחה את דוד אפריים שילבש ת´מכנסיים חחחחחחחחחחח אבל אוייייייייה הדודה שרה......בגללו היום היא הרה....:))) חחחחחחחחחחחחח יוווווווו נסחפתי - נץץץץץץץץץ - מאיפה תגיד לי מאיפה ההברקות האלה שלך - אה?!? חחחחחחחחחח בפעם הבאה תשאיר ת´אקדחים בבית

למעלה