היום נרדמתי עם סוניק!

N a d a v 1 6

New member
היום נרדמתי עם סוניק!

איך זה קרה? אלוהים יודע..נרדמתי ואני כולי מסריח חח אני תכך נכנס למקלחת.. ולא זה לא היה במיטה שלי אלא של אמא שלי והיא אפילו לא טרחה להעיר אותי סגרו את הדלת ונתנו לנו לישון....חח..איזה מוזר.... סתם רציתי לספר.. איייייף חח אני שוב מריח ומריח...אני מת מהריח!!!!! זה מצחיק מצד אחד..אבל סוניק חמוד..שמנמן ומתוק.

zulli

New member
ג'יזלי ישנה איתי תמיד

היא מתכרבלת לי מאחורי הבירכיים או בתוך היד, או פשוט על הבטן ואנחנו ישנות ככה שעות ביחד. במיטה, אני, ג'יזלי, וזואי

N a d a v 1 6

New member
עם כל הכבוד ויש באמת שיש..

זה מסריח..ואני אישית לא יכול לסבול את זה! אבל נרדמנו וזה היה נחמד "כל הזמן" אין מצב שזה יהיה..ובטח לא אם יש לי בן\בת זוג....:) מספיק שמשי עולה לי על המיטה ואני מתשפר כי זה חורף וקר;). אבל חמוסים?!....לבעלי חיים צריך להיות מקום לשינה משלהם..ולבני אדם מקום לשינה משלהם.. מיטה זה דבר פרטי..אחרי מקלחת אני נכנס למיטה נקייה! זה כמו שאת תכנסי עכשיו לכלוב של החמוסים שלך ותשני בכלוב שלהם..אין הרבה הבדל..(במצעים שלהם). אז לי יש גבולות..אבל אם זה עושה אותך מאושרת וכייף לך.. העיקר שאת נהנת!

N a d a v 1 6

New member
ושלא תחשבי ש..

אני לא אוהב בעלי חיים עבודה שאני מגדל ואני מת על חיות.. ומה שמוזר זה שלאמא שלי אין בעיה שהחתול שלנו(טוב גם לי אין בעיה עם החתול הוא נקי ואין לו ריח). אבל נגיד לאמא שלי אין בעיה שהכלב יישן על המיטה שלה..לי אישית זה מפריע..זה מחרפן אותי אני לא יכול..!!! ומה שמוזר זה שאני רב עם אמא שלי שהוא לא ייעלה!:) ממש החלפת תפקידים בבית.

zulli

New member
נדבי

ג'יזל לא מסריחה, אין לה כמעט ריח , בטח שלא ריח חמוסי... אני פדנטית בניקיון, וגם הכלוב של ג'יזל נקי ואפשר לישון בו. המיטה שלי תמיד נקייה (כי אם יש חשש לטיפת לכלוך אני מיד מחליפה מצעים). בקיצור מצאת את האדם הכי אובססיבי לניקיון ו"אלרגי" לריחות, ועדיין אין לי בעייה שג'יזלי תישן איתי במיטה, גם הכלבה עולה למיטות ולספות בבית. בקיצור על טעם ועל ריח אין להתווכח. כל אחד יעשה מה שטוב לו :)

N a d a v 1 6

New member
טוב את בעיקרון..

כמו אמא שלי..לי יש בעיה..מה לעשות אני חושב לחיות יש ריח גם לכלבים יש ריח שמאפיין כלבים..... למשי יש ריח של כלב וגם ליורקי הכלב שלי...לאומת זאת לחתול שלי אין ריח..זה ממש מוזר..שום ריח.. אבל לא יעזור השער שלהם וכו' וכו'..מרגישים שחיה הייתה על המיטה ולי אישית זה מאוד מאוד מאוד מפריע......... =) עם כמה שתיהיהי נקייה.. זה לא העיקרון. מה שחשוב זה שכל חיה צריכה לדעת מה הוא מקומה אומנם הם חלק מהמשפחה.. וואלה נכון זה גם מה שהוטרינר אמר.. אבל אפילו הוא אמר שזה מומלץ..ולא קשור אם הוא אומר אוו לא..סתם שתדעי.. בכל אופן אני חושב כמוהו..זה יותר אסתטי יותר מקובל..שהכלבה שלי תישן על המיטה משלה מאשר איתי במיטה......... למרות שהיא כל הזמן עולה בלילה.=\ פה אני עוד מוותר פה ושם למרות שאני נכנס לחדר היא יורדת מהר.. אבל בבית החדש(עם החדר החדש) החגיגה תגמר. יש לה מיטה ענקית עם כרית חימום.

N a d a v 1 6

New member
אגב בקשר לחדר של החמוסים!:)

הם מקבלים חדר קטן יותר עם מרפסת! אבל הבית הוא חדש..אז המרפסת סגורה עם דלת ומפתח...החדר יותר קטן ויותר מתאים לחמוסים מאשר החדר הגדול... מה גם שהחדר הקטן יותר הוא מול החדר שלי..ככה שבמקום להתעצל ולרדת כל שניה לקומה הראשונה הם יהיו קרובים אליי. (כי אני בן אדם שמאוד אוהב את החדר שלו ולא יוצא משם) חח.

Linimfin

New member
לוסיל דווקא...

שונאת לראות אותי ישן... כל פעם שהיא שמה לב שאני ישן היא מעירה אותי בנשיכות ושריטות
אז בדרך כלל אני נירדם. ואז לוסיל מוצאת דרך חדשה ומקורית לעלות על המיטה שלי. ואז היא מעירה אותי ואז אני חוסם את המעבר החדש וחוזר לישון וככה זה ממשיך עד שבאיזשהוא שלב אני מתייאש ומחזיר אותה לחדר שלה והולך לישון...

אני לא יכולה לישון עם צ'יקי

בפעם האחרונה שהיא עלתה על המיטה כשישנתי היא נתנה לי ביסים.. היא מאד אגריסיבית

למעלה