היום מתכנסים כולם בפורום בשעה 20:00

אז מה נעשה להראל!ש

מה נעשה להראל!ש לכבוד היום הולדת המושלם שלו ? ? ? חייבים למצוא משהו . . . צריך לעצב איכשהו את האתר עם כל מיני "יום הולדת שמח . . . " וכאלו ...(המושלם ! ! !) ואולי לעשות מפגש מעריצים ??? אבל לא נראה לי שהוא יסכים. . . צריך לחשוב טוב טוב . . . זה יום הולדת קדוש למשהו מושלם אז צריך לחגוג אותו מושלם ! ! !

המסיבה של הראלוש !! כנסו דחוף !!!

מה אתם רוצים לקנות מתנה ???? איפה אתם רוצים לעשות את המסיבה??? האם המסיבה היא מסיבת הפתעה או לא ??? מתי אתם רוצים לעשות את המסיבה??? איזהו עוגה ?? איזה קישוטים ??? האם אתם רוצים להפגש ??

כנסי..

דבר ראשון כבר פתחת על זה שירשור אז יכולת לשרשר.. לדעתי זה לא מספיק לעצב לו את האתר.. כבר מתכננים מפגש או משהו.. ואני בטוחה שהוא יסכים לבוא..

skaatushonet

New member
מזתומרת עוד?

אין לי אף לא תמונה אחת...

אין בעיה . . .

צריך לתכנן מהר עוד פחות משבועיים היומהולדת שלו . . . ולי יש כבר כמה רעיונות . . . אבל איפה אתן רוצות שזה יהיה ???

היום מתכנסים כולם בפורום בשעה 20:00

היום מתכנסים בפורום בשעה 20:00 בלינק על היום הולדת להראלוש ומתכננים הכל על המסיבה . . . מי שרוצה לבוא שתיכנס היום לפורום על הלינק ליום הולדת של הראלוש ומתכננים הכל עד הפרט האחרון . . .

../images/Emo41.gif כנסו כולם!! ../images/Emo60.gif

אני עובדת היום עד 8.. אז בואו נעשה ככה.. היום בשמונה וחצי כולם מתכנסים בצ'אט של הפורום!! זה חשוב אז שכולם יכנסו לשם בסיידר?! אני מקווה שאני לא יאחר, מקסימום תתחילו בלעדיי

i love skat

New member
תראי לי, אנחנו תכננו שנעשה משהו כזה

אנחנו נארגן 4 בנות את המסיבה ונשתף אותך בהכל, ואז נגיד לפורום מה הרעיונות שעלו והכל. כי אם אנחנו נהיה 80 ילדים על הצ'אט של הפורום אנחנו בחיים אבל בחיים לא נצליח לגבר רעיון ומסיבה.. אז דברי איתנו.. הבנות זה אורטל מיתר ליאור ואני.. אם את צריכה עוד מידע אז תפני אליי במסרים או במסן[email protected]

skaatushonet

New member
מתוקה!!!

זה ממש לא יפה!דוגרי-אתן פוגעות בי!!אני גםוצה להשתתף ואתן החלטתן לבד מי יהיה ומי לא!מה שאתן לא יודעות זה שאני מדברת עם עדי (אחות של) ומנסה ליצור קשר עם המשפחה!!אם אתן משאירות אותי ככה בחוץ זה באמת לא יפה...תשאלו את אורטל...

skaatit 1

New member
אני לא יהיה כאן ב-8....../images/Emo10.gif

אז..אולי תעשו את זה יותר מאוחר...
אני יהיה אצל רופא שיניים!!!

נטשי1

New member
אני לא אהיה פה בשעה הזו... אבל

כמו שכבר אמרתי שיהיה בהצלחה.. תעדכנו אותו...

למעלה