היום מעגל!!!

GDI aka OBP

New member
חחחח בטח שיש...

התגעגעת לחפירות? אני הייתי בצבא עוז בטח היה עסוק ואז מי יחפור? טוב טוב תכף נפתח אשכול מעגל כרגיל

GDI aka OBP

New member
היום מעגל!!!

כה כה... שלא תחשבו ששחכנו להציק לכם או משהו כזה... היום ב 19:00 בקניון הזהב מחוץ לשער אקסייט {וכרגיל - אם גשום וכאלה אנחנו בפנים על הפרקט בשדרת הנעליים ושיט} ובנינו, באמת... בשביל כל האנשים הנ"ל: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=205&msgid=91630655 לא שווה לפחות לנסות לבוא כמה פעמיםD:?

TheTIKIMAN

New member
תבואו, זו הזדמנות אחת לפני האחרונה

לראות אותי במעגל לפני שאני יוצא לפגרה של חודשיים וחצי. תבואו, בפקודה מהג'וקר.

אל תהרוג אותי.

נראה לי שבסוף אני לא אגיע היום... משום מקום קיבלתי ריתוק. שישרפו כל הסא"לים שחשים מינימום אלוהים!

kombinaizer

New member
אני בא היום עם הגר כנראה ../images/Emo9.gif

איזה קוים מגיעים משם מהתחנה המרכזית? תא

TheTIKIMAN

New member
73

יוצא משער לווינסקי בקומה 4, עובר את הכביש, פונה שמאלה והולך טיפה עד שתראה שלט כזה שכתוב עליו 73.

GDI aka OBP

New member
אההה ו KOMBINAIZER

תבוא תבוא תהנה :D {למרות שמשום מה, על בלאקאאוט הפילו משמרת לילה, דורון בטח יוצא מהטירונות שלו רק שו"ש אם יוצא, ושאנטי אומרת שהיא לא באה כי היא בריתוק, אז יהיו חסרים כמה אנשים...}

GDI aka OBP

New member
נו אז שיזיז ת'תחת הסטלן שלו למעגל..

דורון! בוא! שוב אלינו!

שבתי הביתה

שמעו גם שיוצאים חמשושים אצלנו זה שונה בגלל שאנחנו כ"כ שכונה דופקים אותנו ביציאות וכאלה... ככה שאין הרבה זמן ומה שאומר שאני לא יגיע למעגל...אז סלחו לי חברים אוהב את כולכם וחנוכה אל תדאג חבר ישנם צרות גדולות יותר שאל את המפקדים בבה"ד 13....חח ואז תשמע על ~מחלקה 2שחור~... המחלקה שאין לה ראבק בכלל יש לה כושיליראבק ומצטער שאני חופר על צבא, למה יש פול דברים לספר ורובם מצחיקים. אז אוהב אותכם בתקווה שנצא היום לאנוס קיפודים בלילה... מת על כולכם פה ~אין עוד מלבדו!!!!~

GDI aka OBP

New member
מה פגרה? טוב שאמרת...

עשיתי ים מאמצים להגיע היום החלפתי עם מישהו חצי שבת וכו' וכו' מזל ששמתי לב מספיק מהר =\ וכה כה, תבואו... כי מחר אני הולך לסגור שבת בצורה הזויה ביותר {אחח אחחח טחינת צעירות...}

New member
"אשכול מעגל"?

תראו ת'ערס הזה
~!

למעלה