היום מעגל ראשל"צ...

GDI aka OBP

New member
היום מעגל ראשל"צ...

בלה בלה מצטער על אשכול נוסף אבל לא הצלחתי להקפיץ את זה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=205&msgid=92006572 נמאס לחפור, הכל כרגיל, 19:00 שער אקסייט קניון הזהב פיס

Schizo Haji

New member
yes!!!!!

and as we march, we should also voice ourselves "so when i say "es ist zeit fur rache" you'll answer "weir musten der juden ausrotten what's that mean? i don't know... probably aramien like in the movie

DirectT

New member
חדש! אטרקציות מעגל ראשל"צ

חדש! משחקים במעגל! שגע את החאג'י: חדש! מהיום תוכלו למשוך לחאג'י ברוכסן של הג'קט, ברגע שחג'י מתעצבן וזורק עליכם אבן - הפסדתם. הער את השמעון: המטרה: לדבר עם שמעון 5 דקות בלי שבאורח פלא הוא ירדם בלי קשר. [יש 3 פסילות] חדש! הרצאות במעגל 7:30-11:30 הרצאה של חג'י בנושא השלטות המדיני [בעלות פחית בירה לשעה] והכי חשוב: חדש! מעגל במעגל סתם, זה הדבר היחיד שאני לא מבטיח שיהיה שם... אוף טופיק: חנוכה, לא נמאס לך לפרסם פה הודעה כל יום חמישי/רביעי של המעגל ולא להכנס לכאן למטרות אחרות? חחח

GDI aka OBP

New member
המממממממממממממ...

לא? אחי "לא להיכנס למטרות אחרות" אני בצבא יא ליימר

DirectT

New member
אני יודע מה תעשה שם |שמאלה|

אחרי הכל היום תורך

GDI aka OBP

New member
חחחח אבל עדיין תורך

אתה לא צריך לדעת לעשות שמאלה אההה והיום אחרי שאני גומר אני רוצה שתגיד לי ohhhhh what a lovely tea party!

DirectT

New member
חחח. אה. היום זה בקשות?

אז אני רוצה שתגיד "ohhhhhh I love bukkakeeeeeeeee" ותעיף את הראש מצד לצד

esvee

New member
מה רע?

כולה קטינה יפנית ו15 זרגים בגודל מיני משפריצים נוזלי גוף על גופה.

DirectT

New member
חחח. נראה לי שעברנו על כמה

חוקיי פורום עכשיו אנחנו outlawz חחח "my girlfriend sucked 21 dicks. in a row????????"

DirectT

New member
חחחח

אור ילמד אותך |שמאלה| אם אתה רוצה מתקדמים: |אמצע| ו- |למטה| - זה כבר גיא

למעלה