היום ממש במקרה... טבלתי תות באפטרשוק כחול וזה פשוט מעדן!
י יפתח הסקסי New member 17/5/03 #2 וואי אתמול פתחתי בקבוק אפטר שוק כחו ל (מצטער נגמר המקום למעלה) יאמי אחרי יום במקפאי הוא היה צת ג'לי אבל היה אחלה תגיד גם אתה שם את הבקבוק במקפיא ? תמיד או רק כמה שעות לפני שבא לך לשתות?
וואי אתמול פתחתי בקבוק אפטר שוק כחו ל (מצטער נגמר המקום למעלה) יאמי אחרי יום במקפאי הוא היה צת ג'לי אבל היה אחלה תגיד גם אתה שם את הבקבוק במקפיא ? תמיד או רק כמה שעות לפני שבא לך לשתות?
M MEIMIS New member 17/5/03 #4 לכל מקרר יש טמפרטורה שונה אני למשל לא שם אלכוהול במקרר כי המקרר שלי הקפיא לגמרי וודקה
M MEIMIS New member 18/5/03 #6 כן... אם אני שם ארטיק במקפיא אצלנו בבית.... אני צריך לחכות 10 דקות עד שאני יוכל לתת ביס והשיניים שלי לא יכאבו
כן... אם אני שם ארטיק במקפיא אצלנו בבית.... אני צריך לחכות 10 דקות עד שאני יוכל לתת ביס והשיניים שלי לא יכאבו
ס סניפטר New member 18/5/03 #7 ניראה לי שיש לך סופר מקרר זה עובד על חנקן או מה ? אני אישית בחיים שלי לא ראיתי וודקה קפואה אלא במצב של ג'לי . ולמה לאכול ארטיק עם אפשר גלידה טל
ניראה לי שיש לך סופר מקרר זה עובד על חנקן או מה ? אני אישית בחיים שלי לא ראיתי וודקה קפואה אלא במצב של ג'לי . ולמה לאכול ארטיק עם אפשר גלידה טל
M MEIMIS New member 18/5/03 #8 לא אצלי זה לא ג'לי.... זה ממש קפוא כמו קרח הממ.... ארטיק - גלידה... שניהם קופאים
י יפתח הסקסי New member 18/5/03 #9 אני מכיר כזה! זה נכון שמונו אצל חבר שלי במקפיא וודקה והיא קפאה ואם אנו שמים משהו במקרר כמו מים עז יש שכבה של קרח על המים והחלב ממש כמו יוגורט
אני מכיר כזה! זה נכון שמונו אצל חבר שלי במקפיא וודקה והיא קפאה ואם אנו שמים משהו במקרר כמו מים עז יש שכבה של קרח על המים והחלב ממש כמו יוגורט