היום מלאנו בקשה לגט

לי לך

New member
היום מלאנו בקשה לגט

ברבנות. הדרך עד לפונדקאות ארוכה אך הרצון לחוות את כל זה חזק מאוד ויש לי סבלנות... מאחלת לכולכן ,שוב, בהצלחה! רק טוב והרבה אושר אוהבת לי לך

א י נ ס

New member
הדרייב לפונדקאות

אני זוכרת אותך לילך. יש לך 3 ילדים קטנטנים, ויש לך אובססיה נוראית להיות בהריון, אבל בעלך לא מוכן לשמוע על הריון נוסף. אתם חיים יפה מאוד ביחד, את ובעלך - ואתם מתגרשים, אבל לא ממש מתכוונים לזה. לילך את רוצה להיות פונדקאית מהסיבות הלא נכונות. לילך, פונדקאות זה לא צחוק. זה לא ל"שחק" בלהיות בהריון, רק בשביל הכיף. מדובר על דיני נפשות. גם שלך, גם של הזוג, גם של ילדייך הפעוטים. (יש לך תינוקות, איך את רוצה להכנס לפונדקאות???) אני מאוד מצטערת לומר לך זאת, אבל אם אני הייתי זקוקה לפונדקאית, לא הייתי בוחרת אותך.

מירבי*

New member
לי לך, לא יודעת אם לכתוב בשעה טובה

מה שחשוב הוא שתהיי שלמה עם הדברים..אני מניחה שסקרת את כל ההיבטים של העניין. הרבה אושר והצלחה

gfyg

New member
אני ממש לא מבינה מה קורה פה??

זה נכון שלפי מה שקראתי את נשואה ומתגרשת פיקטיבית רק בשביל להיות פונדקאית????את בסדר???? מה הילדים שלך יחשבו בעתיד.... אני נמצאת בהליכים אך אם הייתי יודעת שיש סיכוי הכי קטן לשוב ולהיות נשואים בודאי שלא היתה עומדת בדרכי המחשבה האם הוועדה תאשר אותי או לא???!!! הרי מה יותר חשוב מיציבות בחיים??

לי לך יקירה תשמעי..

אני מבינה שהכוונה שלך להיות פונדקאית היא מכיוון שאת אוהבת את הליך ההריון, אבל מה שאני חושבת שפה את טועה ובגדול, את מבינה שסוף ההריון הזה הילד לא שלח הוא של זוג, לדעתי את טועה ובגדול, להתגרש בגלל ההשתוקקות להריון? אני חושבת שעליך לחשוב על זה שנית! אני מקווה שלא תעשי טראומה לעצמך לכל חייך, זה לא פשוט להכנס להריון כי את אוהבת את עצמך בהריון, הפונדקאות זה הליך הרבה יותר מורכב. תחשבי על זה יקירה שוב, שלא תתגרשי לחינם. בהצלחה!!

לי לך

New member
תודה על התגובות אם כי

הייתי אומרת שחלקן מזלזלות... אין לי אובססיות והחיים שלי מאוד מאוד יציבים. אני רוצה מאוד להיות פונדקאית . לעזור לזוג לממש ולהגשים את הדבר הכי גדול -הורות.ובדרך כלל כשאני רוצה משהו מאוד אזי אני משתדלת להשיגו.וכמובן שהדברים נשקלו בכובד ראש והרבה זמן. קל לי וטוב לי להיות בהריון והכסף גם לו יש משמעות.שלושת הילדים שלי (כמעט ארבע-כמעט שנה)אהובים ומטופחים על ידי שני הורים אוהבים ומאוהבים מאוד מאוד מאוווווד ואולי בגלל זה לתעודת הנשואין אין משמעות בעיננו . מקווה שתוכלו לקבל... להתראות לי לך

לא מזלזלים יקרה....../images/Emo24.gif

מנסים להזהירך, שתביני שפונדקאות לא סתם הליך פשוט, או בחירה של להיות בהריון כי זה קל, זה דבר שאמור להבשיל בך קודם כל כרצון נתינה והבנה לקראת הבאות, אנחנו כאן לתמוך ולעזור, וחס ושלום לזלזל כבודך במוקומו מונח, ניסינו להביע את דעתנו, ולעזור בדרכנו. בכל מקרה בהצלחה בדרך שתבחרי בה!

לי לך

New member
אני יודעת שהתהליך לא פשוט.

אני קוראת בפורום כבר חודשים. אני יודעת בדיוק לקראת מה אנחנו הולכים ,ולמרות הקושי ובזכות הנתינה אני רוצה. כבר סיפרתי שהתודעתי לכל הנושא דך חברים שלצערי לא הצליחו למצוא פונדקאית ,התיאשו ובחודש הקרוב נוסעים לאוקרינה לקבל ילדה ,כנראה בת חצי שנה .אני אוהבת אותם ומאחלת להם הצלחה. לשמחתי אני חושבת שאני מאוד מתאימה מ-כ-ל הבחינות.וגם ילדי יקבלו זאת באהבה.בעלי עובד מהבית והוא תמיד לעזרתי. אני גרה בישוב בו כולן בהריון ולילדי זה לבטח לא יהיה מוזר,במיוחד שהתינוק שיוולד הרי לא יתפוס לאף אחד מקומו במשפחה... ושוב,נשאנו נישואי קפריסין,נשבענו לא לחיות בביגמיה- ולנשואין אלה ודאי אין משמעות בעיני. ולסיום-אני אדם הרפתקני מטבעי ולפרויקט הזה הרבה משמעות והרבה כייף בעיני. סליחה שהארכתי כל-כך ערב טוב לי לך אגב בהצלחה למירבי וסאלי מחר!

מירבי*

New member
לי לך, תודה על איחולי ההצלחה,

הבדיקה תהיה ביום שלישי. אני סבורה שאת מודעת היטב למעשייך, אין לי טיפת ביקורת על ההחלטות שלך ושוכנעתי שהן התקבלו אחרי חשיבה מעמיקה ומשותפת שלך ושל בן זוגך. את יודעת לי לך, צריכה לעבור שנה לפחות מיום הגירושים עד שתאושרי כפונדקאית. בהצלחה וערב טוב

לי לך

New member
כמובן, יום שלישי .בהצלחה

והרבה אורך רוח עד לתוצאות (3 שבועות, לא?)

milanat

New member
לפעמים עושים "הנחות"

ולא מחכים שנה, אלא פחות. אבל גם לא מאשרים מיד אחרי הגירושין. מילנה

yuvh

New member
גירושין לצורך פונדקאות

לי לך זה נשמע מטורף במיוחד שיש לך 3 ילדים קטנים. האם הפונדקאית שלנו היא גרושה עם 4 ילדים בני 3-10. אני יכולה להגיד שזה גיהינום עבורה וכמעט ברור לנו שהיא מתקשה לעמוד במעמסה ולכן יש קרע עמוק בינינו שאנו מנסים בימים אלו לאחות להמשך התהליך (אנחנו אחרי 2 החזרות שכשלו). זה לא פשוט להיות אם פונדקאית!!!! זה חומר למחשבה עבור לי לך . שלכם YUVH

לי לך

New member
מקווה שתצליחו לאחות את הקרע

ובאמת להיות אשה לבד עם ארבעה ילדים זה קשה,בודד ומאוד מעייף, הלוואי תתנו לה את הכוח והשמחה להמשיך בתהליך.בהצלחה

שורצמן

New member
היי לי לך!!!!!

אני מאחלת לך רק בהצלחה!!!!!!!!!! הדרך שלך תהיה ארוכה ....תתכונני....... ואם תהיי מספיק נחושה ועיקבית גם תצליחי!!!!!!!! הנחישות היא מילת המפתח, יש הרבה מכשולים בדרך לכל הנוגעים בדבר, גם לפפונדקאית וגם לזוג!!!!! בהצלחה סיגל

למעלה