היום מלאו לי 39

היום מלאו לי 39

"אשה בשלה" ואני כל כך מפחדת מפני הריקבון... הקמטים, התרופפות הפנים והגוף, איך להשלים? איך מקבלים את תופעות הגיל בשלווה?

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב לכתם הפרי../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

למה את חושבת על ריקבון??? תשמחי שהגעת עד הלום על כל השגייך על כל העשיה והיצירה שלך
שימי דגש בדברים היפים שקורים בגילך תחשבי על הבשלות על ההבנה על העומק על כך שאת לא צריכה להוכיח דבר לאחרים את זו את ואף אחד לא יכול לקחת ממך את המהות
תתחברי לילדה שבך.
שיהיה לך המון מזל ובריאות
ושיתגשמו החלומות
יומולדת שמייח

פנינה101

New member
כתם הפרי מזל טוב ../images/Emo23.gif

איך מקבלים? אז קודם כל משנים את ההגדרה. אין פה ריקבון. יש פה ושם קמטים וכו' אבל ממש לא ריקבון. ואני בת 55 וחצי איך מקבלים תופעות גיל? קודם כל לא חושבים על הגיל בתור גיל אלא בתור ניסיון חיים. עושים התעמלות ושוחים. זה מה שאני עושה. חלק מהעבודה, משאירים לבורא עולם, כי זה דרך הטבע. לראות את הגוף לא כרקוב, ואת הקמטים לראות כחלק מהניסיון. ואפשר ומומלץ לקרוא את הספר "תמונתו של דוריאן גרי" של אוסקר ווילד. על צייר שרצה להישאר צעיר. עשה הסכם עם תמונת דיוקנו..היא הזדקנה במקומו והוא נשאר צעיר לנצח..ולא אספר את ההמשך. אבל באמת, לשנות את ההגדרה שלך...של ריקבון וקמטים וריפיון הגוף. ובאמת להרכין ראש בפני בורא עולם, ולפני הטבע. ולדעת שגיל 39 זה לא סוף החיים...זו אפילו לא התחלת החיים. תראי כמה עבודה פנימית יש לך לעשות. ותראי את השם שבחרת לך "כתם הפרי" בכולנו יש כתמים, אפילו בפירות. וכתם לא תמיד שלילי הוא..הוא פשוט סימן לחיים. שיהיה לך מזל טוב ועד 120 תלתן|

daimond1

New member
../images/Emo49.gif

שתהיה לך שנה של הגשמה עצמית וכמובן אושר ואושר

דגנית

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

איך מקבלים את הגיל? מסתכלים על כל סימן פיזי.. כחוויה שעברת בחיים, כל סימן וסימן הוא חלק ממך, מספר עלייך, מתחבר אלייך. אומר.. שאת היית וחווית ועשית. והרווחת את כולם.. ביושר! מקבלים באהבה.. כי זו את. ואת זה המכלול של כל שנותייך כל חוויותיך.. כל העשיה שלך. זו את.. תהני מהגיל.. תהני מההתבקרות, והבשלות.. מהמקום הזה.. האוסף כל. חובק כל. מזל טוב

למעלה