היום מומולדת ל...

osh360

New member
היום מומולדת ל...

נוי!!!!!!! ים הולדת שמח בובה חיים מאושרים שיהיה לך סתכלו איזה שקטה אפםילו לא אמרה לנו..נוי אני כועסת מי שלא מכיר אותה בכינויה:נויוש131 מזל טוב בובה אוהבת אותך

נויוש131

New member
לייי =]]

היום מומולדתת היום מומולדת היום מומולדתת לי לי לי =]] חעחע אני בת 14!! מעיינו'ש יאאפהה שיליי טנקסס מאמייי.. מתה עליייךךך אוהפתות'כםם

osh360

New member
חח איזה תמונה

ואני יותר

נויהההה מיי ליףףף מזלל טופפ!!!

נוי -שליטעע אזז תנוו להה ריספקטט!!!!!!!!!! ילדהה נדירהה שליי
בואי לא נתעסק באיך ולמהה אני חולעע עליךך ואת לא'דעתת עד כמהה איןן כמוךך חולעע עליךך הכיי בעולמות
פרינססה שלי אני רוצה לאחל לך מזל טופ ליום הולדת ה-14 |מתנה|
..!! עד 1000000000000000000000 שנה..!!! יאפהה שלייי אני מאחלת לך את הכי טובב שיש בעולם..!!!! שתזכי ל: אושר,עושר,כושר,בריאות ויושר..!!! ומשו אחרון תחרטי בזיכרון-->אלךך אחרייךך עד סוףף העולםם!!!!!!!! מאחלתת מכלל ה-
!! שנינו'שש יורר בסטט פרינדד!!!
ועוד משוו חעחע לא קקשורר לברכהה אופירר אמרהה שהסרטט שלקחנוו להיותת בערבב מהמםם והוא יותר יפהה מיוםם בניו יורקק! איזה מזלל שלקחנוו חעחע...

נויוש131

New member
חעחע טווופפ..

שנינו'שש לייף שיליי טנקסס מויתקקק...ץ וחרטתי בלבבב ותחרטי אצלךךך שלא תיפטרי ממנייי כל כךך בקלותתת =]] חעחעחע

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo65.gifיומולדת שמח../images/Emo65.gif

אושר, עושר בריאות וכל השאר...

סוכריה16

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

בלונים בלוניםם איזה קטנה!! תהני ושתהיה זו שנה מלאה בשמחה , ושתהיה לך יומולדת הכי כיפית שיש

חניניתה

New member
../images/Emo65.gifמזל-טובבבבבבבב../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון מזל-טוב!! שכל חלומותיך יתגשמו!!!!

MoYaL MaMi

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל"ט מאמיי../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שיהיה הרבה אושר ועושר (חרוש
) שתצליחי!!
י ענקי

למעלה