היום לפני :

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
היום לפני :

אגב, שירות התעסוקה מודיע חגיגית, שיש ירידה באבטלה ובפנייה אל שירות התעסוקה בחודש האחרון...גם מהאגף האקדמאי..... מדהים.......נפלא, .......מצבנו טוב מן המשוער..... פחות מובטלים, פרוספריטי.........ארץ זבת..... שכחו שם עובדה קטנטנה אחת.... אנחנו במלחמה בחודש האחרון, (לפחות בחודש האחרון ) רב מחפשי העבודה נמצאים במילואים תחת צו 8 , ולא רק..... אבל סטטיסטיקה........אהובתי........אף פעם לא משקרת..... יש ירידה באבטלה....... אוסף של דבילים........ועוד להשמיע את זה ברדיו.............

magy

New member
היום בתשע וחצי בערב

יפתח חדר בשם "בני ברמן" (לא יודעת אם רושמים גם את הסוגריים, כך היה כתוב באתר שלו) החדר יפתח בצ´אט של תפוז.

magy

New member
סתם דוגמא

אבל לא סתם לאחרונה , משום מה, הבדיחות עוסקות רק בנושא אחד בולט. ויאגרה. המצאת המאה. האלף. מה עשו לפניה??????????? רק הם יודעים...... (קרני שור טחונות, אשכי לוייתן, אזניי בופאלו ?) זקן בן 80 ניגש לרופא שלו ואומר לו:"ד"ר אני צריך דחוף 5 ויאגרה להיום" הרופא שואל אותו:"אתה? בגילך? למה?" עונה לו הזקן:" סידרו לי להיום 3 שבדיות , אתה חייב לעזור לי ולרשום לי את הויאגרה." אחרי שהרופא משתכנע הוא רושם לו את הויאגרה והזקן יוצא מאושר. אחרי יומיים פוגש הרופא את הזקן ברחוב , ורואה ששתי הידיים שלו מגובסות (בגבס) שואל אותו הרופא:" מה קרה לך בידיים?" והזקן עונה חלושות:" מה אני אעשה , הם לא באו.."....

../images/Emo13.gif

לא יודעת מה עשו פעם - אבל אם תחשבי על זה שפעם גבר בן 50, אם כבר נשאר בחיים נחשב לזקן, אז הבעיה לא היתה מי יודע מה בעיה. בשונה מהיום שגבר בן 50 נחשב כ"במיטב שנותיו" ושואף לתפקד כרמך בן 20...תצרפי לזה את המיניות הקורצת מכל פינה, תקשורתית וחיה (הלבוש הלבוש..) - אז לנוכח המציאות - זוהי באמת המצאת המאה. אגב בפורום "סקס אחר" כתבו לא פעם משתתפים על ההשפעה של הויאגרה....לא להאמין

שקדי

New member
סתם מעצבנים אלה..........

מזכיר לי שאתמול כתבתי בפורום שונה ופיארתי את הסטיקים שאכלתי ומישהי שלא יצא לה באותו יום התעצבנה עלי אז מה הם גורמים לנו לקנא אלה......................

בררררררררר

עם כל הסטייקים והקבבים - חשבתם שיום העצמאות שלנו הוא יום נורא למפריסי הפרסה ומעלי הגירה??? וגם "לכבשים" הנמוכים שהקבבים הרומניים שעושים מהם הם מהמשובחים

שקדי

New member
אמרה ערבית ידועה אומרת.....

כולם שמחים בחג.........חוץ מהטלאים

magy

New member
תיקון - לא סוגריים, אלא מרכאות

סוגרַיים , סוגַרים, סורַגים, זרגיםםםםםםםםםםםם למה אני סורֶגֶת לכם את המח????????????
PPPPPPPPPPPP

טרה10

New member
מה-263 אלף מובטלים..

רק אחד אני מכיר-גיסי נסע לסין לשנה..לקח שנת חופש וכשחזר לא קבלו אותו חזרה..מובטל לדוגמא.! ממש מהשטח. אז בסין 263 אלף נבלעים בלי להרגיש.

זה באמת קרה לעוד מישהי שנסעה לסין

וכשחזרה - כבר לא קיבלו אותה חזרה. אורה נמיר. והיא עוד נסעה בשליחות מטעם העבודה!

שקדי

New member
טוב לה נתנו כרטיס לכיוון אחד.......

אש מתם שהיא חזרה???? ובכלל כמה מקומות יהיו למפלגה הזאת בבחירות הבאות???????

mמוש

New member
אורה נמיר תזכר לעד בזכות

פרשת השרותים המפוארים שבנתה בלשכתה במשרד העבודה והרווחה, בטח בגלל זה שלחו אותה לסין - שתראה מה עושים שם כשצריכים.....

שקדי

New member
היא תיזכר לעד גם בזכות........

אותה כתבה בטלויזיה בתקופת האבטלה והעבודות היזומות כשהיא כשרת העבודה מראה לפועלי הדחק איך מנסרים ענפים ביער

mמוש

New member
שה פלצנית ומנופחת-כמו התסרוקת שעל

ראשה. שלא הביאה תועלת לאיש אלא לעצמה וניצלה משאבי מדינה לצרכיה האישיים. סליחה שאני בוטה, אבל יש לי לב כבד עליה מתקופת היותה שרת העבודה והרווחה העצמית של אורה נמיר.

בעניין הזה, של דוגמה אישית../images/Emo101.gif

אורה נמיר ניסרה ענפים. וחברתה למפלגה, שושנה ארבלי-אלמוזלינו, שתתה נסיוב, נגד נגיף הפוליו, שאיים עלינו, בסוף שנות השמונים.

אוי נכון, נזכרתי-חסנו את כל העם

ואחותי הקטנה חזרה מהמרפאה מתמוגגת אמרה שהיה לה טעים א י כ ס !! עוד שנים, היינו מקניטים אותה על-כך והיא שאוהבת מלפפונים חמוצים אמרה שהטעם היה כטעם מי המלפפונים החמוצים... איכס+איכס!!

שילה1

New member
תרכיב או חיסון סאלק

קראו לזה..או משהו דומה.טעם?זוועה.אבל לכל "סט"היה צבע יפה אחר....בהיר וצלול...והאחות ספרה בדיוק 3 טיפות...איכס,איכס,איכס.הזכרת לי את הטעם...שוב איכס!!!

שושנה ארבלי../images/Emo123.gif

נהגה, לטעום מה"איכס" הזה, של התרכיב, בכל מרפאה שביקרה בה. מידע אישי. היא נשארה בחיים.

למעלה