היום לפני

היום לפני

21 שנה הוא נולד הבן הבכור שלי והשיר הזה כל פעם מחדש כששומעת אותו מציף אותי מלך החיות שם בתוך מיטה מול קיר ענק קר וכחול לפעמים אתה נאנח בלי קול, ובכל זאת אמא שם שומרת גם כשאתה גדול מחליפה לך בגדים אומרת שאתה מלך הגברים בבשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש למשל מלך החיות או מלך ההרים אם תטפס אי שם קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם שם אתה תמיד כל מה שתרצה, רק תבחר כך אומרת היא ואתה שואל: מה עוד אפשר מה שלא הייתי בטח לא אהיה מחליפה לך בגדים, אומרת שאתה מלך הגברים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש למשל.... בשבילה אתה מלך השירים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש
מזל טוב בן שלי | ככה , כי בא לי להשוויץ |

angel151

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo47.gif אז יש ניתנה לך ממש

מתנה משמים.. כל הכבוד לך ניצת שושן נחמדה פשוט אפשר להיות גאים בבנך ובבנך . כל הכבוד!

ophra

New member
מסרי לו לבן הזה שלך....

אינסוף איחולים וברכות ולך אמא-שלו-יקרה.... תני איזו טפיחונת על הכתף על עבודה נפלאה שאת עושה איתו כבר 21 (!!!) שנה..... עפ
(לא מצליחה אפילו לדמיין את הגורים שלה בגיל כזה....
)

*יערית

New member
מזל טוב לבן של ניצת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|בלון

מותר תמיד להשוויץ..... והכי הכי להיות גאה!

r e d head

New member
איזה כייף

לבן שלך שיש לו אמא כזאת מקסימה, וצעירה
איזה כייף לך שיש לך ילד כזה גדול

blonda3

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif

למלך שלך. שתהיינה לכם עוד הרבה שנים טובות ושמחות ביחד. הוא כבר איש, הבחור שלך. איזה כיף לו שיש לו אמא כמוך..... נכון??? אז שתהנו ותחגגו ביחד, גם אם בסמליות, ושיהיו לכם עוד הרבה ימי הולדת שמחים ומאושרים.
אמן!

Lonely In Blue

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב לאם ולבן

מותר לך להשוויץ. מלך החיות ... זה לא פשוט להביא אותו לגיל 21 .
הרבה נחת

מזל טובל מלך....

ולא חשוב איזה מלך... העיקר שהוא המלך שלך... אישה יקרה 21 שנה גידלת את אותו מלך... מלך הגברים, מלך החיות... מלך רק נחת ואושר בחיים שלו

למעלה