היום לפני 50 שנה כאשר קיבוץ גרופית .היית היאחזות נח"ל . התרחש שיטפון בערבה
P powo New member 31/1/14 #1 היום לפני 50 שנה כאשר קיבוץ גרופית .היית היאחזות נח"ל . התרחש שיטפון בערבה
P powo New member 31/1/14 #2 ומי שנתקע בשיטפון היה....... זמר העם האמריקאי. פיט סיגר. שהלך השבוע לעולמו .ומי שחילץ אותו היו חברי הגרעין
ומי שנתקע בשיטפון היה....... זמר העם האמריקאי. פיט סיגר. שהלך השבוע לעולמו .ומי שחילץ אותו היו חברי הגרעין
P powo New member 31/1/14 #3 ואיך זה מתחבר לפורום שלנו אחד מחברי הגרעין. שגם היה מזכיר הגרעין. היה דובוש ז"ל. ושממנו קיבלנו את התמונות האלה. ומכאן החיבור הוא ולשני האנשים הנפלאים האלה שהם כבר לא איתנו.והתמונה היא מהמועדון שבו פיט סיגר נתן הופעה. וליד פיט יושב דובוש
ואיך זה מתחבר לפורום שלנו אחד מחברי הגרעין. שגם היה מזכיר הגרעין. היה דובוש ז"ל. ושממנו קיבלנו את התמונות האלה. ומכאן החיבור הוא ולשני האנשים הנפלאים האלה שהם כבר לא איתנו.והתמונה היא מהמועדון שבו פיט סיגר נתן הופעה. וליד פיט יושב דובוש
כ כ חיים New member 31/1/14 #5 האם יכול להיות, אברהם שהבחור היושב מימינו של של דובוש ז"ל הוא אסא קדמוני ז"ל?
P powo New member 31/1/14 #9 אני לא יודע באם היו תאומים אבל גם איתן הוא ז"ל.אנסה לברר יותר פרטים.ובאם אני לא טועה הם היו בני קיבוץ בית השיטה. ואסא סיים את חייו בצורה מאד טרגית.
אני לא יודע באם היו תאומים אבל גם איתן הוא ז"ל.אנסה לברר יותר פרטים.ובאם אני לא טועה הם היו בני קיבוץ בית השיטה. ואסא סיים את חייו בצורה מאד טרגית.
נ נתן קלמן New member 1/2/14 #12 גם כתבו על זה בעיתונים http://jpress.org.il/Default/Script...e&RefineQueryView=&StartFrom=10&ViewMode=HTML
גם כתבו על זה בעיתונים http://jpress.org.il/Default/Script...e&RefineQueryView=&StartFrom=10&ViewMode=HTML
G guysoffer New member 2/2/14 #16 אח, איזה יופי יצא לי לא מזמן לטייל באיזור האחזות הנח"ל באר אורה. האם גם בגרופית נשארו שרידים של ההאחזות ? גיא.
אח, איזה יופי יצא לי לא מזמן לטייל באיזור האחזות הנח"ל באר אורה. האם גם בגרופית נשארו שרידים של ההאחזות ? גיא.
P powo New member 2/2/14 #17 בבאר אורה אולי מה שראית היה בסיס הגדנע בגרופית כל מה שהיה בנוי מעץ. לא נשאר. אבל המבנים ששימשו למגורים .משמשים עד עצם היום כמשרדים
בבאר אורה אולי מה שראית היה בסיס הגדנע בגרופית כל מה שהיה בנוי מעץ. לא נשאר. אבל המבנים ששימשו למגורים .משמשים עד עצם היום כמשרדים
G guysoffer New member 2/2/14 #18 נכון, צודק תודה על המידע לגבי גרופית.. אני אולי אגיע השנה לעשות איזה סיבובון קטן באיזור.. עוד אין לי תוכנית מגובשת. גיא.
נכון, צודק תודה על המידע לגבי גרופית.. אני אולי אגיע השנה לעשות איזה סיבובון קטן באיזור.. עוד אין לי תוכנית מגובשת. גיא.