היום לפני 40 שנים.......

אתי161

New member
היום לפני 40 שנים.......

כן, היום בדיוק לפני 40 שנה ב-26/2/1970 - היה יום חתונתנו - יום מלא שמחה, אושר והמון - עתיד........ ואילו, היום - 40 שנה אחרי.........אני פה.....זוכרת כל דקה ודקה מאותו יום ואותו ערב מופלא, אבל - רק עם עבר, בלי - עתיד......... גם בשנה שבעברה, כבר הייתי לבד ביום הזה, רק, שאז זה היה 13 יום לאחר פטירתו, כך, שאפילו איני זוכרת, שחשבתי, ו/או זכרתי את התאריך....אז עוד לא קלטתי, זה היה טרי מדי, קרוב מדי, עוד הרגשתי - כאילו הוא מייד חוזר. השנה - הכל שונה, ברור - הוא לא חוזר - סוף . הזכרונות יישארו עימי תמיד......הוא נמצא בתוך ליבי, אני יודעת שזה נשמע סתם דיבורים, אבל כך - אני מרגישה ! אני מודה לך, בעל אהוב ויקר שלי, על השנים הנהדרות שהיו לנו ביחד., על החברות האמיתית שהיתה בינינו, על האהבה הרבה, שהרעפת עליי כל השנים ועל שני ילדינו, שהם ההמשכיות שלך ושלי - הם העתיד........... ת.נ.צ.ב.ה

rabenu2

New member
אהבה ללא גבול

זו אהבה ללא גבול אהבה שהניבה ייבול לא כאחר החש כבול ופניו כפרח נבול האומנם חלפה שנה לבטח המון השתנה האושר הוא לך כירושה ומתנה לכן המון לא השתנה כיום את אלמנה זוכרת לטובה ונאמנה תחלוף שנה ועוד שנה ואת בשלך תשארי לזכרונותייך נאמנה לצערי המציאות אחרת ואת הולכת ומתבגרת וללא אותה אדרת ולכן עליך לחשוב אחרת אל לך לחיות בדד בתוך חדר מבודד לעיתים הלבד מצער אדם ככל שיהיה מכובד.

מבינה את הכאב שלך

יקירה שלי למרות הכאב תחשבי על החלק הטוב , את זכית ב39 שנים של נישואים מאושרים כמה אנשים את מכירה שיוכלו לומר , אשרי שזכיתי בכזה אושר????? יודעת שאת כואבת ושולחת לך ים של כוחות ואהבה , שתוכלי לקום על העתיד שלך ולהמשיך את החיים , כי את איתנו ותמשיכי את החלומות שלכם כי את עדיין תוכלי לקיים אותם ותחשבי שהוא לצידך מתבונן בך ממרומים עושה את החלומות שלכם בטוחה שהוא שולח לך אהבה מהשמים

למעלה