היום לפני 4 שנים.....

Jagged chaos

New member
היום לפני 4 שנים.....

שוחרר Under rug swept
גם לי נשמע מוזר איך hands clean כמעט כבר חצי עשור קיים, בשבוע הראשון שהאלבום שוחרר הוא נכנס ישר לפסגת המכירות בארה"ב עם 250 אלף מכירות בסופשבוע אחד והגיע לסה"כ מכירות של מיליון בארה"ב. שני שירים בלבד קידמו אותו - hands clean שקיבל הצלחה תותחית (מקום 19 בשנתי של MTV אפילו) בארץ הוא קיבל הצלחה מאסיבית עם מקום 6 בשנתי, 5 שבועות במקום הראשון בשבועי והשיר עם הכי הרבה השמעות ב-2002. אח"כ precious illusions שלא הגיע לשום הצלחה, מקום 10 היה מקום השיא שלו בשבועי של גלגל"צ. היה אמור להיות סינגל שלישי שייקדם אותו, ולאלאניס היו התלבטויות עם זה יהיה so unsexy, twenty-one things i want in a lover או surrendering, בסוף אף אחד מהםפ לא שוחרר רשמית. ולהזכירם, זאת הרשימה שאתם אוהבים את האלבום לפי הסדר- hands clean that paticular time precious illusions surrendering twenty one things i want in a lover naricssus so unsexy flinch utopia a man you owe me nothing in return

Rוית

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif

"גם לי נשמע מוזר איך hands clean כמעט כבר חצי עשור קיים" לגמרה!

AlanisJunkie

New member
מזל טוב!:)

אהבתי את השימוש במושג "חצי עשור" שאני נוהג להשתמש בו מלא
האלבום הזה היה מלא ציפיות ולפחות בימים הראשונים היתה מין אופוריה בקרב המעריצים לגבי השירים, ואני עדיין חושב שהאלבום לא משתווה לקודמיו, אבל בהחלט טוב יותר מהאחרים.

O r a c l e

New member
זה כן...

אבל URS הוא ממש כלום לעומת FOS... FOS מגיע בקלות לרמה של SFIJ ואפילו JLP (הוא לא טוב כמוהו אבל הוא מתקרב). הוא עולה לדעתי על URS ו-SCC בלי לחשוב אפילו- הוא אלאניס הגרסה הישנה והטובה! לדעתי...

למעלה