אני תמיד משתדל להתנסח באופן מאוד
חד משמעי, ואני לא זוכר שאמרתי שהיא לא נשמעת טוב באחד השירים ב-LY. מה שכן אמרתי (ואני מצטט) וכעיקרון חוץ מכמה שירים ב-LY, גם שם היא לא מפגינה איכויות ווקאליות מדהימות - לא אמרתי שהיא לא נשמעת טוב, אלא שהיא לא מנצלת את הקול שלה עד לקצה. לא היה שיר אחד טוב באלבום שהקול שלה מנוצל בו כמוה שצריך (היחידי שמתקרב לזה הוא YDNY.. ואל תעלו את Bittersweet Goodbye כי השיר עצמו זוועתי, עם כל הכבוד לניצול הקול שלה צריך גם שיר טוב). רב השירים כעיקרון ב-LY לא דורשים איכויות ווקאליות גבוהות מדי.. האלבום היחידי שקיילי ניצלה את הקול שלה כמו שצריך לצד שירים מעולים היה Kylie Minogue. לגבי העצלנות (לטענתך) - הכל התחיל כפאשלה במקרה של Turn It Into Love.. קיילי היתה אמורה לבצע את השיר במחרוזת השירים הארוכה מאוד שלה בחגיגות המומולדת ה-25 של FMR. בגלל שהיא היתה חולה והיא התעקשה לבצע את הכל לייב, היא בצעה את זה בטונים נמוכים. בסוגיית PYIMP - היא בצעה את השיר באופן מדהים (!!) בשנת 95 לצד ספנתר בלבד (דרך אגב, אני מציע לך להוריד את If You Don't Love Me מבוצע לייב מאותו האירוע) באולפני רדיו1 הבריטי. אני מאמין שהיא לא יכלה להגיע באופן יציב מספיק לגבהים של המקור, אז היא שרה את הפזמון נמוך יותר. השיר הפך (לפחות בשבילי) מצווחני (באופן מסויים) להרבה יותר רך, עדין ואישי. היום היא יכולה בלי בעיות להגיע לטונים של שניהם אבל זה נשמע יותר טוב בטונים הנמוכים. לגבי AUTOMATIC LOVE - שוב עניין של טעם. תרגיש חופשי להעלות דוגמה אחרת שאתה חושב שהיא נשמעת בה יותר טוב וממצה את הקול שלה כמו שצריך לצד שיר טוב. יהיה מעניין.. לגבי CIM - היו המון הופעות של השיר הזה. לא רק בטלויזיה הצרפתית, יש לי כל מיני הופעות משונות שלו. יש לי גם הופעה לייב של AL משנת 95 וקיילי נשמעת מדהים! והסוגייה האחרונה - הקול של קיילי על הבמה. תראה, זה נחמד שהיא נשמעת טוב על הבמה... אבל היא נשמעת זוועה באלבומים שלה. לא שמעתי שיר אחד שלה מאז YDNY שאני יכול לומר - וואו, היא נשמעת טוב! האלבומים היחידים שהיא נשמעת בהם ממש טוב הם השניים של דקון, כשב-LY היא נשמעת טוב אבל השירים לא דורשים יכולות מופלגות כך שלהשמע טוב באלבום שכזה לא מצריך קרדיט גדול מדי.