היום לפני 4 שנים!!!

Siren

New member
לא סובל את השיר הזה!!!

הכלל הסינגלים של LY לא קלעו לטעם שלי (כן רן, גם לא OANLT
) רכשתי את האלבום רק אחרי ששמעתי את כולו בחנות דיסקים בברצלונה.

kyliefan18

New member
אםםםם

לדעתי LY הוא סביר מינוס. הכי שנואה עלי היא הבלדה (שיר 9) ו-KIDS. כל השירים שם דיי ברמה נמוכה (מוזיקלית והמילים). FEVER הוא כבר לדעתי סיפור אחר, בתור אלבום רטרו-קליל שהמציא את קיילי מחדש, בייחוד 3 הסינגלים שלו הראשונים שהיו בשבילי ענקיים!

Nadav נדב

New member
LY איכותי *בהרבה* מFEVER!!!

השירה בו היא נטו של קיילי, בלי האפקטים הכ"כ מרגיזים בFEVER, והשירים - מבחינת מלל בדיוק באותה רמה של FEVER. ומבחינת הסינגלים - אין מקום להשוואה. LY מוביל ובגדול. לדעתי LY הוא האלבום הטוב ביותר של קיילי.

tatababa

New member
הכל עניין של דיעה

לדעתי LY באמת הרבה יותר איכותי (למרות שאני לא חושב שהוא האלבום הכי טוב של קיילי אבל שיהיה..)

Siren

New member
אפשר לנחש?

IP אני עדיין לא מצליח להתחבר אליו...

kyliefan18

New member
IP

אני מאוד מחובר לאלבום, הוא מאוד מוזר ומבולגן, מאוד רעשני ומלא ברגשות. קיילי באותה תקופה הייתה שרויה בכאוס ריגשי, רואים את זה גם בצורה של השירים. בייחוד בלימבו,TTY, דראנק וג'אמפ.

Siren

New member
עיניין של העדפה....

עומק אני מחפשת אצל יוצרות אחרות. מעדיף שקיילי תשאיר את התיסכולים שלה על ספת הפסיכולוג ותעניק לנו אשליה ורודה ומתוקה... (רדוד? אולי, אבל למי איכפת?
)

Nadav נדב

New member
מעבר לכך

שהשירה ב(רוב)IP מאוד לא מוצלחת. אצלי הווקאליות היא הדבר הכי חשוב לצורך התרשמות מאלבום. אבל מדובר סה"כ באלבום מעולה מבחינת מלל ולחנים. אני מאוד אוהב אותו.

tatababa

New member
יש בקיילי תכונה שאי אפשר לזלזל בה

והיא באה לידי ביטוי באופן הכי בולט ב-IP : חדשניות (ביחס לעצמה כמובן). אז גם אם נגיד לא אוהבים את IP (ולדעתי מדובר באלבום מדהים), אי אפשר שלא להעריך את האלבום על כל המאמץ האישי שהושקע לתוכו מצידה של קיילי, במטרה לעשות משהו חדש, משהו שהיא עוד לא ניסתה. האלבום הזה לא דומה לשום דבר שהיא עשתה קודם לכן (והפעם היא לקחה חלק משמעותי ביצירה של האלבום בניגוד לכל שאר האלבומים האחרים שלה). לדעתי קיילי ניסתה לתת מעצמה גם לאלבום הנוכחי (BL) אבל רב התוכן שהגיע ממנה בסוף לא ראה אור יום (הרי קיילי כתבה למעלה מ-20 שירים לאלבום הזה, בסוף קיבלנו בערך רבע מהם.... האלבום היחידי שזכה לכמות שירים גדולה מזו שנכתבה ע"י קיילי הוא IP), כנראה כי הוא לא היה הכיוון שהם רצו ללכת איתו (ע"ע LOVING DAYS שונה לגמרי מרב האלבום).

tatababa

New member
שוב עניין של טעם

לדעתי מדובר באלבום הכי טוב של קיילי. המלל לא עמוק (אבל עדיין מכובד ולא מפדח), ההפקה המוזיקלית ברב השירים פשוט מדהימה והקול של קיילי נמתח עד לקצה גבול היכולת (באותה התקופה) - פשוט האלבום האידאלי של קיילי. אלבום פופ כיפי מאוד אבל עם איכות וסטייל שקיילי עוד לא הצליחה (ואולי גם לא תצליח) לשחזר.

למעלה