היום לפני 3 שנים

AeroTom

New member
היום לפני 3 שנים

התרחשה אחת ההופעות היותר מדהימות של הלהקה מבחינת סט-ליסט. במיוחד בתקופות החדשות של הלהקה. ההופעה האחרונה ב-יפן במסגרת סיבוב ההופעות של Honkin' On Bobo. נחמד להיזכר בהודעה ובתגובות בפורום בזמנו שעלו פה אחרי ההופעה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=923&msgid=35898932&archive=1 אוסקה, יפן, 25.7.2004 http://www.cnewton.force9.co.uk/HonkinOnBobo/040725.htm

בָלבָל

New member
ואווו!! אני לא הייתי בפורום אז! אני בהלם!

לעזאזל חייבים למצוא בוטלג של זה!

בָלבָל

New member
ואווווו קיים בוטלג של זה!!!!!! הוא נקרא

"Got A Green Right" אני משיגה!! איכשהו..

בָלבָל

New member
ואללהלהלה? איך אתה שומר את זה בסוד? חחח

מגניב! ההופעה טובה כמו שהסטליסט טוב?

AeroTom

New member
זה לא כזה סוד, אף פעם זה לא עלה פשוט

כנראה כי לא היית בפורום אז...אחרי 2004 די שכחתי מזה...האמת שיש לי אותה באייפוד, בין הבוטלגים שהכנסתי לשם. האיכות היא די בסדר, למרות שיש קצת רעשים כאלה מוזרים לפעמים. הבוטלג של אטלנטיק סיטי טוב יותר כזכור לי מבחינת איכות, וגם זו הופעה מעולה (עם Movin ו-Rattlesnake, כולל כולל הסיפור ההיסטורי של סטיבן לפני). יש עוד בוטלג טוב מההופעות ביפן בסיבוב של בובו, ההופעה ב-Nagoya, שיש שם את Temperature בפעם השניה (והאחרונה) בלבד שבוצע בלייב, וגם את Milkcow Blues בגרסתו הארוכה המשובחת.

ErezLahat7

New member
OK - אשמח לשמוע את כולה בהזדמנות

נראה לי בכל מקרה שיש לי קטעים בודדים מההופעה הזאת.. צריך לבדוק..

AeroTom

New member
ואגב One Way שם לפני Movin זה לא כזה נכון

כי זה היה רק טיזר ממש ממש ממש קטן של הריף של One Way...ג'ו רק שיחק כזה עם הגיטרה לכמה שניות של ההתחלה. עדיין אבל זה סט-ליסט די נחמד...

Aeroguy

New member
Magniv!

I saw a show opened with Mama Kin once. That was really great. I defenitely saw some corrupted setlists in my times - some which had rats, thighs, uncle salty 6 times, no more no more and sick as a dog 3 times each, the soundcheck with movin + remember + walkin the dog + whole lotta love intro + no more no more and other rare stuff ...but I think that if I'll have to choose the favorite setlist that I saw live, it would be the last show I saw, although it was a pretty short setlist because it was on the tour with Kiss: Let The Music Do the Talking Toys In The Attic Love In An Elevator Pink Jaded What It Takes I Never Loved A Girl The Way I Love You Stop Messin' Around Baby Please Don't Go Dream On Adam's Apple Nobody's Fault Cryin' Walk This Way ------------------------------- Sweet Emotion Mama Kin

AeroTom

New member
Adam's Apple פשוט הופך את הסט הזה

מאחלה ל-ענק...איזו פנינה. זה אחד הרגעים היותר מושחתים בקריירה שלך אגב

AeroTom

New member
כמובן, כמובן

לפחות אפשר להגיד שבלקבל שירים בלייב מתוך Get Your Wings אנחנו בשוויון נראה לי
חכה חכה, שנה הבאה כשהוא באוסטרליה אני אלך להופעות של הקרואוז בלעדיו ואקבל את Title Song. ואז כמובן הם יבואו ל-3 הופעות אינטימיות ב-מלבורן והוא יקבל את Title Song, Wyoming & Me, Bring On Bring On ואחרים...
מושחת
לפחות התעלתי עליו עם ההקרנה של הסימפסונס, במהלך שחיתות ראוי ומכובד

rocket

New member
גיא אני חייבת לשאול -

בכמה הופעות של אירוסמית הייתה סך הכל ?

AeroSlash

New member
אם אני לא טועה...

בדיוק דיברנו באייסיקיו כשבדקת את הסט-ליסט והתגובות בחלון השיחה היו מאוד נרגשות....

למעלה