מזל טוב לעוד הרבה שנים טובות
י י רדן New member 30/3/06 #9 עציון ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif לעוד הרבה שנים טובות יחד.
עציון ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif לעוד הרבה שנים טובות יחד.
א אמשל מילואימניק טחון New member 30/3/06 #13 נו, ברור! אם אין קמח - אין תורה ../images/Emo9.gif בבקשה תרגום לחתימה החדשה
ע עציון New member 30/3/06 #16 התרגום לבקשת אלפי המעריצים: אלו הם טעמי המיקרא ולפיהם קוראים בתורה. קדמא ואזלא=הולך קדימה מרכא טיפכא= מקביל למרכאות קטנים מונח אתנחתא= יענו: הפסקה קלה אבל ממילא אני משנה הערב את החתימה למשהו יותר אקטואלי. חודש טוב לכולם.
התרגום לבקשת אלפי המעריצים: אלו הם טעמי המיקרא ולפיהם קוראים בתורה. קדמא ואזלא=הולך קדימה מרכא טיפכא= מקביל למרכאות קטנים מונח אתנחתא= יענו: הפסקה קלה אבל ממילא אני משנה הערב את החתימה למשהו יותר אקטואלי. חודש טוב לכולם.
א אמאשלחייל New member 31/3/06 #20 עד שרציתי לכתוב שסוף סוף אני מבינה את החתימה שלך בלי שתסביר, אתה משנה אותה?
ש שויו New member 30/3/06 #14 מזל טוב לעציון ועציונה. עד 120. חבל שלא גילית לנו קודם היינו חוגגים יחד במרומי קומה 49. אולי מצטרפים לההוא עם השלט שם בחוץ
מזל טוב לעציון ועציונה. עד 120. חבל שלא גילית לנו קודם היינו חוגגים יחד במרומי קומה 49. אולי מצטרפים לההוא עם השלט שם בחוץ
א אמא של נמ New member 30/3/06 #18 מזל טוב , איזו התרגשות... נראה שזה לא סתם 26 שנים אלא 26 מאושרות. מי שמוצא לו אהבה שכזו אין ספק שהוא בר מזל. עוד הרבה שנים מאושרות ביחד!
מזל טוב , איזו התרגשות... נראה שזה לא סתם 26 שנים אלא 26 מאושרות. מי שמוצא לו אהבה שכזו אין ספק שהוא בר מזל. עוד הרבה שנים מאושרות ביחד!
א אימשל2 New member 31/3/06 #19 נכון זה היה משלים את החגיגה מזל טוב לעוד עשרות שנים ביחד, עם הילדים שלי שלה ושלנו.
פ פנה קוטה New member 31/3/06 #22 קולולולולולולולולווווו../images/Emo57.gif מזל טוב לכם הרבה הרבה אהבה בריאות וחיוכים ונכדים וכו'... שיהיה חודש ניסן טוב וגם הלאה.
קולולולולולולולולווווו../images/Emo57.gif מזל טוב לכם הרבה הרבה אהבה בריאות וחיוכים ונכדים וכו'... שיהיה חודש ניסן טוב וגם הלאה.
ש שיר סתיו 5 New member 31/3/06 #36 מזל טוב...לחתונת הכסף +שנה. הסיפור שלך נותן אופטימיות לקיומה של אהבה בפרק ב'. אהבתי כל מילה. שיהיה לך רק טוב ועד מאה ועשרים.
מזל טוב...לחתונת הכסף +שנה. הסיפור שלך נותן אופטימיות לקיומה של אהבה בפרק ב'. אהבתי כל מילה. שיהיה לך רק טוב ועד מאה ועשרים.
ה האילתית 2 New member 1/4/06 #37 השגנו אתכם בדיוק בשבוע.נחמד. להזכירך את אותו שבוע (חוץ מהאירוע המשמח) אליפות מכבי תל אביב ...(לא זוכרת). ממש כמה ימים לפני פסח.
השגנו אתכם בדיוק בשבוע.נחמד. להזכירך את אותו שבוע (חוץ מהאירוע המשמח) אליפות מכבי תל אביב ...(לא זוכרת). ממש כמה ימים לפני פסח.