היום לפני 25 שנה

amit7349369

New member
או במילים אחרות

הדת או המונותואיזם היא האחראית מספר 1 בעולם להרג לעוני ולמלחמות , אפילו יותר מתאונות הדרכים...

Rubycon

New member
הסיבתיות, המפץ הגדול והאנושות

דת זה נגזרת של הרוע והפחד האינסטינקטיביים האנושיים, שהם נגזרת של הנ"ל. שקט יהיה רק כשנתאדה פה.

Rubycon

New member
ממש מחמיא לי

שההודעות שאתה כותב כאן בפורום הן רק הודעות נאצה כלפיי. הכל עניין של חשיבות. הרי לי אתה לא מנסה להראות כלום, אני סוג של סמל שלמוח שלך יש התניות כלפיו. סוג של מטרה שקיימת בחוג הפורום, אליה אתה מכוון ומשחרר טריגר כדי להזריק עוד קצת סרוטונין למוח. זה לא עניין אישי ביני לבינך, בחיים לא היית מעלה על דעתך לפלוט כלפיי מילה באופן אישי. אתה מנסה: 1. להראות לעיניי הפורום, אד גלוריאם, או הומאבר מה אני שווה (אקט צנוע, מתחסד וקדוש, בהתחשב בעובדה שאתה מנסה להראות עד כמה אני תפל, מתנשא וצעקני). או 2. להראות מה אתה שווה, אקט צנוע באותה המידה. בכל מקרה, אתה מתקשה לקבל את זה שאתה לא ראוי בעיניי עצמך. אתה משווה את עצמך לנורמה, ונופל בהשוואה. אתה לא נלחם, כי מה שאתה עושה זה לא קונטרה. אתה בורח, אתה מפצה על כך בסרוטונין לטווח הקצר, בדיוק כמו מכור לאקסטזי. בן אדם קטן, קשה לך להתמודד עם סבל. עם הפרקטיקה, עם מה שצריך לעשות. יש לך אינטליגנציה ותבונה כלשהם, אבל אתה ילד, אתה רגיל לקבל הכל על מגש של כסף. זאת האפשרות היחידה, כי אם היית יודע אחרת, היה לך גם כבוד לבני אדם. אתה מסתכל במראה ורואה פני צבוע, אז אתה מתנהג כמו צבוע.

meandmeandme

New member
../images/Emo6.gif הולי...

אני לא רוצה להכנס לסכסוך הזה אבל זה פשוט אחת ההודעות המצחיקות
.

pasteran

New member
איזה כיף

סרוטונין סרוטונין גיו מי מור. זה יותר טוב משוקולד. אתה יותר טוב מהמטפלת שלי

gunr7

New member
אלוהים, למה זה טוב?

אתה לא יכול לנשוך את האגרוף ולהמשיך את היום?

מורנא007

New member
לנון

ההשפעה שלו על המוזיקה היתה חשובה. אבל יהיה זה לא מדויק לומר שלנון היה חלוץ הרוק אנד רול או ש"ג'ון לנון עשה אתה מעבר מהג'אז לרוק", כי היו הרבה אומנים שהקדימו אותו. עדיין אני חושב שהשפעת הביטלס על הרוק המתקדם היא משמעותית ביותר, למשל: בשיר פני ליין בו שולבו כלים 'קלאסים' (כלי נשיפה) יחד עם הרוק.

FunkyMonk

New member
לדעתי

הביטלס לקחו את זה למקום הרבה יותר "כבד". עד אז היה בעיקר את הRNR, ואת הג'אז, והביסטלס הטו את זה לכיוון אחר. פחות "קופצני", יותר, לדעתי, אמיתי.

JohnPaul

New member
לא רק אלביס פרסלי

גם הרבה מוסיקאים שהיו לפני החיפושיות בשנות השישים והחמישים, ואם להרחיק יותר אז פרנק סינטרה, שבא ממקום של ג'אז, הפך אותו למשהו הרבה יותר פופולרי ובעצם לפופ. אפשר להגיד הרבה דברים על הביטלס, זה לא אחד מהם.

מורנא007

New member
בהחלט, אבל

אצל הח'ברה שלי בכיתה בתיכון, ביטלס היו הדבר, המוסיקה אותה שמעו בהפסקות ובמסיבות, המוסיקה שאותה להקת רוק תיכוניסטית ניגנה (BWT, גם עצמון הצעיר ניגן ביטלס בסקספונו). אפילו הסלאו הראשון שלי היה מיטשל של הביטלס.

וואו

הייתי בטוח שכולם מכירים את הציטוטים של ג'ון לנון, כשהוא אמר שהביטלס גדולים יותר מישו. כנראה שעליך, הוא לא באמת השפיע.

למעלה