ממש מחמיא לי
שההודעות שאתה כותב כאן בפורום הן רק הודעות נאצה כלפיי. הכל עניין של חשיבות. הרי לי אתה לא מנסה להראות כלום, אני סוג של סמל שלמוח שלך יש התניות כלפיו. סוג של מטרה שקיימת בחוג הפורום, אליה אתה מכוון ומשחרר טריגר כדי להזריק עוד קצת סרוטונין למוח. זה לא עניין אישי ביני לבינך, בחיים לא היית מעלה על דעתך לפלוט כלפיי מילה באופן אישי. אתה מנסה: 1. להראות לעיניי הפורום, אד גלוריאם, או הומאבר מה אני שווה (אקט צנוע, מתחסד וקדוש, בהתחשב בעובדה שאתה מנסה להראות עד כמה אני תפל, מתנשא וצעקני). או 2. להראות מה אתה שווה, אקט צנוע באותה המידה. בכל מקרה, אתה מתקשה לקבל את זה שאתה לא ראוי בעיניי עצמך. אתה משווה את עצמך לנורמה, ונופל בהשוואה. אתה לא נלחם, כי מה שאתה עושה זה לא קונטרה. אתה בורח, אתה מפצה על כך בסרוטונין לטווח הקצר, בדיוק כמו מכור לאקסטזי. בן אדם קטן, קשה לך להתמודד עם סבל. עם הפרקטיקה, עם מה שצריך לעשות. יש לך אינטליגנציה ותבונה כלשהם, אבל אתה ילד, אתה רגיל לקבל הכל על מגש של כסף. זאת האפשרות היחידה, כי אם היית יודע אחרת, היה לך גם כבוד לבני אדם. אתה מסתכל במראה ורואה פני צבוע, אז אתה מתנהג כמו צבוע.