היום לפני 20 שנה

s h o o s h a

New member
היום לפני 20 שנה

בערך בשעה הזו התחלתי להרגיש את הכאב החד זה שמודיע "אמא, אני רוצה לצאת" יחלפו עוד הרבה שעות מעכשיו אבל בשעה 15:00 יגיח ראשו הקטן של בני בכורי וחלפו מאז כבר 20 שנה וואו, אמא'לה חלפו 20 שנה.....

קשת222

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

לבן הבכור, בן ה-20 ולאמו. שירבו שמחותיכם ואושרכם. שני עשורים חלפו מהיום ההוא, ולעולם לא תִּישַכח ההתרגשות. *** ואם תוסיפי לשני העשורים - 7 שנים ויום אחד, אחווה איתך את יום הולדתו של בני בכורי שנולד אתמול, לפני 27 שנים, בערב חג שני של פסח. לא אשכח את תחושת האימהוּת החדשה שפרצה ממני עת ראיתיו לראשונה. ליבי עלה על גדותיו מרוב אהבה, חשבתי שהוא התינוק היפה ביותר בעולם... *** סליחה שחדרתי ליום חגך... אך צרוף הזמנים והזכרונות...
יום הולדת שמח

s h o o s h a

New member
מזל טוב גם לך ולבכורך ../images/Emo65.gif

אחחחחח .... אין כמו גאווה של אמא

domdom1

New member
לפני 40 שנה אמא שלי

הרגישה אותו כאב שאני רוצה לצאת החוצא אמא כבר 40 שנה!!!! מפחיד אבל כיף לחיות. אך הזמן עובר מהר ,אני כבר יותר מחצי בפנים ,מקווה להנות ממה שנישאר

judyr

New member
ואווו מזל טוב לך...

(מוטב מאוחר מאשר לעולם לא
.....

רות 2

New member
../images/Emo49.gif........רק

נחת שמחה ואושר לך אישה וכל יקירייך

just yael

New member
והיום לפני 8 שנים....

ושלוש וחצי שעות... הגיח הבן שלי... הבן הקטן.. אתמול בלילה, אפיתי עוגות, בן זוגי הפך שתים מהן למגרש כדורגל ניפחנו בלונים, תלינו בחדר בעודו ישן ועטפנו מתנה שקנינו שם על החוף בסיני (דרבוקה) היום, הערנו אותו שלושתנו האחות הבכורה, בן זוגי ואני שרנו שירי יום הולדת והדלקנו נרות וזיקוקים חגיגה משותפת ראשונה כל כך אחר מרק אני והם... הכל קל יותר הכל נעים יותר והכל מתוק יותר הכי חשוב שכחתי... גיא מאושר ובין אנטיביוטיקה לאקמול (אנגינה...) הוא מחייך מכל הלב. יום הולדת שמח לך ילד.

שUUUUU

כמה חגיגות יש לנו כאן והחגיגה הזו שלכם יעל מחממת את הלב מזל טוב יקרה מזל טוב גיא

just yael

New member
שושה יקרה...

לא התאפקתי, וקפצתי לי בראש. שיתפתי קודם בחגיגה שלי... רוצה לברך אתכם, שושה ובנה מזל טוב לבן וכמובן לאמא שחייו יהיו מלאים בחיוך , בריאות ואהבה. חיבוקים לשניכם

s h o o s h a

New member
לכל האימהות

וגם לכל האבות הרי הילדים שלנו, כל אחד הוא "הכי הכי בעולם" לך יעל, מזל טוב וברכות והרבה אושר וחיוכים ה"ילד" שלי בן ה 20 שכבר עובר אותי בגובה ה"תינוק" שלי כבר בן 20 מתוק של אמא לעולם תישאר הילד שלי

למעלה