היום לפני 20 שנה

droriko

New member
אני לא יודע

נכון שלחיפה כבר היתה את תקופה היובש הידועה לשמצה שלה מ-95 עד 2000(תקופה שגרמה לי ללא מעט דכאונות ואפילו גרמה לי לעזוב את הכדורגל) אבל עדיין ראית בקבוצה הזאת כדורגל,ראית שלד,ראית כשרונות, ששנים לאחר מכן יובילו לאליפויות ולהישגים באירופה. אם היית שם את חיפה של השנה בשנות ה-90 היא היתה נלחמת נגד הירידה. זאת פשוט גרועה ,שאלא אם יעשה בה איזשהוא מהפך רציני אין לה שום עתיד,בטח לא בליגה של קבוצה עם תקציב 100 מיליון שקל.

Cade Foster

New member
הכי גדול בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי

itzikon5352106

New member
בהחלט המשחק הכי גדול מאז ומעולם בליגה הבכירה

המשחק הזה היה כתם שחור עבור המגן הימני הצעיר של מכבי ת''א עופר וילנצ'יק שפתח בהרכב על חשבונו של אבי כהן הירושלמי וקיבל בראש ממכבי חיפה.

רז 1978

New member
בהחלט משחק גדול ומרשים

חזרתי הביתה באותו יום ממשחק של הפועל רמת גן (שיחקנו אז בליגה א' צפון ועלינו ליגה באותה עונה) היישר למשחק הזה ששודר בערוץ 1
בלי דני נוימן אלא עם רמי וייץ. ימים שבהם היה הרבה יותר כיף לראות כדורגל בערוץ 1 מאשר היום

הייתה לי הרגשה שמכבי חיפה תנצח אבל חשבתי שזה ייגמר ב 0-1 אעו 0-2, מי חשב שזה ייגמר בחמישייה?

לא נראה לי שיש שפוי אחד שהימר שבמחצית זה ייגמר ב 0-3

לדעתי מכל האלופות שהיו לנו מקום המדינה ועד היום מכבי חיפה היא האלופה הטובה ביותר בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי

היו עוד כמה קבוצות טובות, מכבי נתניה של 1983, מכבי תל אביב של 1992 בית"ר ירושלים של 1997.
האלופות הללו הן אלופות שלא אשכח ולפני שנה וחצי אף ערכתי פרוייקט של חמש האלופות הכי גדולות שהיו לנו והכנסתי את הקבוצות הללו שנקבתי בהן (הקבוצה הנוספת אגב היא הפועל חיפה אלופת 1999) אבל לדעתי מכבי חיפה של עונת 1993/94 היא הגדולה מכולן ולא רק הגדולה מכולן, לדעתי גם לא תהייה איי פעם אלופה יותר גדולה ממכבי חיפה של עונת 1993/94

droriko

New member
אגב רמי וייץ

שמתי לב שלמרות שיורם ארבל תמיד היה השדר הבכיר ביותר,אף פעם לא יצא לו לשדר משחק כדורגל גדול. את ה-5:0 שידר כמו שאתה אומר וייץ. את הפארק דה פרנס שידר מאיר. את ה-0:5 על אוסטריה שידר וייץ. את הניצחון ההוא של יונייטד על באיירן בזמן פציעות שידר וייץ. לא פלא ששני המשחקים היחידים שזוכרים לו זה את משחק החומה ואת משחק השרוכים,שני משחקים ידועים לשמצה(השני גם בגלל השדר).

itzikon5352106

New member
זוכרים לו גם את הפועל ת''א-מכבי חיפה ב-1986

המשחק הראשון מהליגה הישראלית ששודר בשידור ישיר בטלוויזיה ועוד איזה משחק.תיקו הספיק לחיפה בשביל אליפות,הפועל ת''א הייתה חייבת ניצחון בשביל האליפות וניצחה משער של גילי לנדאו שעד היום בחיפה טוענים שהיה בנבדל

droriko

New member
הייתי אז בשנה ולא שמעתי על המשחק הזה

גם לא נראה לי שהרבה מבני גילי ומטה שמעו עליו,למרות שלפי התיאור שלך הוא נשמע כמו מעניין לצפיה. משחק הרבה יותר זכור של ארבל מאותה שנה זה "יד האלוהים" של מראדונה, גם הוא זכור לשמצה.

nyr1994

New member
מבחינת איכות הוא היה אחד הגרועים

אגב הגול היה חוקי

montella

New member
זוכר את עצמי בתור ילד מכביסט שלא יודע איך

לאכול את התוצאה הזאת...

droriko

New member
זה לא משנה

כי העונה של חיפה היתה כל כך מושלמת,ששום דבר לא יכל להעיב על השמחה. מהצד השני,מבחינת מכבי זה היה נחמת עניים. אבל תקראו לזה נקמה,מה שעושה לכם טוב.

nyr1994

New member
זה העיב בריבוע

אוהדי חיפה היו בהלם מוחלט אחרי ההדחה לשנואת נפשם
להזכירך שמכבי שסיימה סגנית זכתה בגביע אחרי נצחון בדרבי בגמר כך שזו לא היתה עונה כה נוראה אחרי הכל

droriko

New member
הלם הלם

אבל עובדה שהעונה הזאת זכורה אצלנו כמתוקה ביותר, יותר מהדאבל של 91

למעלה