היום לפני שנתיים....

mondani5

New member
היום לפני שנתיים....

היום בדיוק לפני שנתיים בשעה 12:30 החזקתי את תמונת הורי במשרדי וביד רועדת התקשרתי לאחות באסותא ,ענתה לי זהבה,שאלי אותה נכון שיש הריון ונכון שנקלטנו,היא ענתה לי :"עוד אין תשובה" אמרתי לה את חייבת לרוץ לבדוק שוב,ואכן עשתה זאת,חזרה לטלפון וצעקה יש!!!!!!!וכאשר אמרה לי מה הבטא הבנתי ישר שנקלטו שניים.(חבל שלא כל השלושה). איילת טיילה עם שניים מילדיה ביפו ונהנתה ממקדונלד,נסעתי אליה שתינו התרגשנו ובכינו ,ויותר התרגשתי שהבן שלה אמר לי :"אירית מזל טוב מגיע לכם,אנחנו נשמור על אמא ואימא תשמור על התינוקות שבדרך" וכך היה. כמה בכינו,רק אח"כ התקשרתי לבעלי ואמרתי לו:" אתה תהיה אבא !!!!!!!!!!"!!!!!!!!!!!!!!! שכתי לציין שצעקי בכל המשרדים עם שאגה של לביאה אמיתית הרוב שהייתי מאושרת. המן על כל אחת ואחת מבנות הפורום זה או אחר.

../images/Emo178.gifרגשת אותי כול כך../images/Emo140.gif

האושר הזה מגיע לכם ועוד איך הסיפורים שלך הם אבן יצוקה הוכחה חייה שהכול אפשרי!!!!!!!!!!

mondani5

New member
מתוקה מה העיניינים?

מה שלום יובל ומשה המקסימים?,אני מחכה לרגע ההקלטות שלך ונשמח כולנו ביחד עם ההורים המיועדים שלך,את בחורה מדהימה והלוואי וירבו כמוך. אירית

תודה לך אירית

משה ויובל מרגישים טוב יובל מעשירה את עצמה בשיעורי אנגלית וחשבון שנערכים בבית ההספר משה בקריאת ספרים וכמובן במחשבבבבבבבב ואני נחה לי מיום ליום............. ומחכה בקוצר רוח..........................................

עָנת

New member
ציצינה../images/Emo124.gif

וגם אני מחכה לקולולולולולולולו המרעיש שנעשה לך

עָנת

New member
ציצינה צודקת../images/Emo45.gif

את ההוכחה שעל אף שקיימים קשיים בדרך,אפשר להצליח
רוצה כבר לראות "על אמת"
את הקטנות שלך

מירבי*

New member
זכרונות מתוקים../images/Emo20.gif

אירית, כל כך כיף להיזכר ברגעים המתוקים האלה שהם בעצם תחילתו של אושר גדול שהולך ומתעצם בכל יום.. גם אני מרבה להיזכר ברגעים הנפלאים האלה ובכל פעם מתרגשת מחדש. מאחלת לכולם פה הרבה רגעים של אושר גדול

איילת567

New member
../images/Emo95.gifנכון זה היה רגע מרגש בהחלט

התרגשנו ביחד ועברנו דרך ארוכה מקווה שהמלחמה שלי תעזור ואני יעשה עו זוג מאושר כמו את אירית ומונדני הבנות מקסימות ומהממות היה שווה כל רגע של סבל מאחלת לכולם הצלחה כמו שהיה לי ולאירית מגיע לכולם אושר כזה הכי חשוב זה לא להתייאש וללכת קדימה אוהבת את כולם ד"ש חם ובהצלחה איילת הפונדי של אירית

milanat

New member
זכרונות מרגשות! אני שמחה

שהגעתם לאושר הזה, וזכיתם במתנה הכי גדולה בחיים! מחבקת, מילנה

למעלה