היום לפני שנתיים

מצב
הנושא נעול.
איזו צמרמורת מלח.מאוד מרגש

היום לפני שנתיים
כתבתי הודעה בפורום השכן עם מלא תמונות של ניצן.
איזו צמרמורת מלח.מאוד מרגש
כל הכבוד שאתה לא התיאשת ותמכת,התעניינת,והובלת לקראת המסע הזה. באמת, יש לכם ילדה משגעת.שיש לה אבא משגע וכנראה גם אמא משגעת. מסתבר שכל המאמצים שווים בסופו של דבר ואסור אף פעם להתיאש. למרות שקשה ומתסכל ומעצבן וכו'.

Fantasy3

New member
וואהו פשוט מדהימה עם אבא מדהים../images/Emo45.gif

היום לפני שנתיים
וואהו פשוט מדהימה עם אבא מדהים

מלח..אתה חייב למצוא איזשהיא דרך ..לשמור את דפי הפורום....שתראה הנסיכה בעתיד כמה עמלתם...כמה קשה...וכמה אושר...ואפילו את התגובות של המשתמשים בפורום.... מדהימה..ואל תשכח שיש לה עוד אחים בפריזר...
משפחה נפלאה מאחלת לכם הנאה רציפה כל ימי חייכם !

בת אל5

New member
מלח ופלפלת

וואהו פשוט מדהימה עם אבא מדהים

מלח..אתה חייב למצוא איזשהיא דרך ..לשמור את דפי הפורום....שתראה הנסיכה בעתיד כמה עמלתם...כמה קשה...וכמה אושר...ואפילו את התגובות של המשתמשים בפורום.... מדהימה..ואל תשכח שיש לה עוד אחים בפריזר...
משפחה נפלאה מאחלת לכם הנאה רציפה כל ימי חייכם !
מלח ופלפלת
אושר, פשוט אושר. אני נפעמת בכל פעם מחדש לראות את התינוקות האלו שנולדו בפורום. מאחלת לכולנו. רוו נחת.

Pugili

New member
מלח כל כך מרגש

מלח ופלפלת
אושר, פשוט אושר. אני נפעמת בכל פעם מחדש לראות את התינוקות האלו שנולדו בפורום. מאחלת לכולנו. רוו נחת.
מלח כל כך מרגש
גם לי גרמת להזיל דמעות
למרות כל הקשיים שהיו התוצאה הייתה מדהימה ניצן היפה
בכל פעם שאני רואה את התמונות שלה בא לי לאכול אותה מאחלת לכם חיים נפלאים

Pugili

New member
התכוונתי לאיקון של מזיל דמעה !

מלח כל כך מרגש
גם לי גרמת להזיל דמעות
למרות כל הקשיים שהיו התוצאה הייתה מדהימה ניצן היפה
בכל פעם שאני רואה את התמונות שלה בא לי לאכול אותה מאחלת לכם חיים נפלאים
התכוונתי לאיקון של מזיל דמעה !

אין מילים

היום לפני שנתיים
אין מילים
מדהים מה שעברתם ואיפה שאתם עומדים עכשיו מרגש להזכר ויותר מרגש לראות את התוצאה המדהימה קראתי לבן זוגי לראות את התמונות והוא נשאר המום (גם אנחנו רוצים כזה...) שימשיך להאיר לכם המזל ורק בריאות ואושר.

3דוגית

New member
וווואאאאאהההוווו

היום לפני שנתיים
וווואאאאאהההוווו
איזה מקסימה, הארת לי את התיקווה, אתם ההוכחה לכך שההתמודדות עם הקשיים נושאת פירות, חיזקו ואימצו משפחה מיוחדת, אני רק יכולה להתבונן ולהמשיך להאמין, וגם לומר לך תודה על התמיכה שנתת לי בטיפול האחרון.

BATHAVA1

New member
../images/Emo23.gifנהדרת מקסימה../images/Emo20.gif

היום לפני שנתיים
נהדרת מקסימה

כמה מרגש להזכר בעבר ולראות את התוצאות מול העיניים,כל כך מחזק ונותן תקווה.כל הכבוד למלח ופילפלת .שתמשיכו להנות ולהשויץ-כה לחי!!!

הזמן ../images/Emo160.gif

נהדרת מקסימה

כמה מרגש להזכר בעבר ולראות את התוצאות מול העיניים,כל כך מחזק ונותן תקווה.כל הכבוד למלח ופילפלת .שתמשיכו להנות ולהשויץ-כה לחי!!!
הזמן

תמיד כייף להיזכר בכל מה שעברנו ובאמת הזמן טס שתמשיכו להינות ממנה היא ממש ממש מדהימה
.אפשר להתחיל לרשום מעומדים תוסיף אותנו לרשימה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה