היום לפני חמש שנים

ariane

New member
היום לפני חמש שנים

התחתנתי באושר. 16 לאוגוסט 2000(היה טו באב). ליבי היה מלא אושר ותקווה להקים משפחה כמה שיותר מהר עם האבא הנפלא שמתאתי לילדי. באותו ערב הפסקתי גלולות וחיכיתי. יום נשואים הראשון: קצת יאוש. אין הריון באופי. טיפולים תרופתיים כדי שיהיו לי זקיקים בגודל אנושי.... וזה לא עובד. זה לא קל כמו שחשבתי. יום נשואים השני: אני בהיי ובדאון, כולי אושר. אני בהריון מתקדם, מתכננת נסיע לבלגיה כדי לבקר את אמי של חלתה בסרטן... ביום שהודעתי לה על הריון היא הודיע לי על הסרטן... אני גידלתי נכד בתוכי והיא גידלה סרטן בשד. קשה לי, אני כל כך עייפה אבל עוד מאט יהיה לנו בן........ יום נשואים שלישי: אני לקראת סוף ההריון השני. מלאת חששות. אלה הקטנה עם חוסר מי שפיר ומום בלב אבל רוצים להאמין שיהיה בסדר. לא יכול להיות שאסון כזה יקרה פעמיים נכון? יום נישואים הרביעי: אני כבר שבוע בדיוק בשמירת הריון, הריון שלישי, חששות ופחדים. אני מזריקה קלקסן... לא נעים אבל אין מה לעשות. ההריון כל כך צעיר(שבוע 6) אבל חייב להיות בסדר הפעם, חייב!!!! יום נישואים החמישי: ישנה לי בחדר הסמוך המתנה שחיכיתי לה חמש שנים. סוף סוף יהיה לי יום נישואים בלי כלום בבטן ועם אושר גדול בלב. אושר אין סוף. מגיע לנו לחגוג בפעם ראשונה בלב קל יותר עם הרבה תקווה שמהיום הכל יהיה יותר קל לנו.... אנחנו הורים, אנחנו משפחה!!!

פלגיה

New member
אריאן, איזה סיפור מרגש

יום נישואים שמח לכם, וגם לעדן. ושבאמת יהיה לכם מעתה והלאה רק קל יותר ושמח כל הזמן.

גורבי

New member
מזל טוב ליום הנישואין

עם האושר האינסופי בלב. התרגשתי מאוד.

Tנקר בל

New member
כמה מרגש, אני דומעת כאן

יום נישואים שמח לכם
באמת מגיע לכם סוף סוף לחגוג.

luna10

New member
יום נישואין שמח לכם

מרגש ביותר. מקווה שמעתה והלאה ימי הנישואין שלכם יהיו מלווים אך ורק באושר ובריאות.

סיפור מרגש, במיוחד כשאני מכירה את

הנפשות הפועלות. מגיע לכם לחגוג מכל הלב, אתם הורים. ואין אושר גדול מזה. המון איחולים וברכות, לך ולבן זוגך. תחגגו, תהנו, יש על מה!

אריאן../images/Emo70.gif

יום נישואין שמח. הכי כיף (לפחות בשנים הקרובות) זה יום נישואין שקשה לחגוג "לבד ביחד" כי יש תינוקת יונקת שצמודה אליכם. ריגשת אותי מאוד (זו הסיבה שלא הגבתי אתמול, רציתי לקרוא שוב) ואני מאחלת לך שעכשיו, עם חמש
שנות נישואין פתחתם עידן חדש.

ariane

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה

לכולכן על הברכות ואיחולים. וממש שמחנו לחגוג עם עדן את היום הזה.

קובולט

New member
המון מזל טוב על המשפחה שהקמת

את האושר שאת מתארת אני מכירה טוב טוב.... מי יתן ותזכו לעוד המון שנים מאושרות, להרחבת המשפחה ורק אבל רק אושר רציף ושימחה!!!!

רונה 4

New member
אריאני, עשית לי כל-כך לבכות...

בכי טוב, כמובן. נשיקות ורק אושר, ויום נישואין שמח.

ה ו ר י ת

New member
אריאן

מגיחה לכאן לתת לה נשיקה וירטואלית ,מחכה להסניף אותה שוב ומאחלת לכם עוד הרבה ימי נישואין כאלה..

למעלה