היום לפני חודשיים

היום לפני חודשיים

היום בדיוק לפני חודשיים אחי נפטר. הזמן עובר מהר, מוזר, שונה. חלמתי עליו הלילה. חלמתי ששוחחתי איתו בטלפון, שהוא דיבר איתי בקול שלו והייתי המומה כי ידעתי שהוא מת, אחרי מעט משפטים אמרתי לו שאני אוהבת אותו ואז השיחה נותקה וכשהתקשרתי הגעתי לתא הקולי, ואז התעוררתי. התעוררתי מאוד עצובה וזה ממש קשה. אמא שלי בכתה המון היום וחיבקתי אותה, בכלל לא שיתפתי שגם לי קשה כי הרגשתי שאני צריכה לתמוך. מאוד קשה להכיר בכך שהמוות הוא סופי, מוחלט, שאריאל לא יבוא אף פעם יותר לבקר אותי או לראות את דניאל האחיינית שלו. שאני לא אחבק אותו אף פעם ולא אתייעץ איתו על שטויות כמו איזה מכשיר די וי די לקנות או משהו שקשור לטכנולוגיה או בכלל.. לפעמים אני לא מעמיקה בזיכרונות עליו ועל היום בו הוא נפטר כדי לא להיות כל כך עצובה כל היום, לפעמים כן. מה שקצת מנחם אותי זה האמונה שלי שבגלל שהוא היה אדם כל כך טוב ומוסרי אז בטח טוב לו שם למעלה והוא מרגיש שלווה ואהבה.

בר03

New member
../images/Emo24.gif

המוות הוא סופי , אבל כל עוד תכתבי על אחיך תדברי עליו ותזכרי אותו הוא יהיה קיים בשבילך , אני שמחה שיש לך נחמה מהאמונה- זה חשוב... אני מאחלת לך שיהיו לך ימים יפים יותר.

good vibrations

New member
כל כך טרי...

גם אני זוכרת את החודשים הראשונים בתור זמן מאוד מוזר. קשה להתרגל לחיים החדשים האלה, אבל זה דבר שקורה מעצמו. שולחת לך חיבוקים וכוחות. ומציעה לך לשתף בכל זאת שקשה לך. אולי לא בכל פעם, אבל אל תמנעי מעצמך את השיתוף ברגשותיך. אני מאמינה שאימך תמצא בך את הנחמה גם ככה, כי את שם. והצער משותף לשתיכן... לילה טוב

למעלה