היום לפני הצהריים

94 FM

New member
היום לפני הצהריים

עברתי ברחוב רבי עקיבא בבני ברק ליד איצקוביץ בשעה 11:45 והיו שם משמחי אלוקים ואדם הנ נחים שעשו שמייח ומכרו ספרים וקלטות:))

asaf2000

New member
מעניין

מעניין שבבית המדרש אף פעם לא רואים אותם. שבוע שעבר נסעתי באוטובוס 54 מבני ברק לתל אביב והיה שם ברסלבר אחד עם עגלה עם מערכת סטריאו ששם פול-ווליום דיסק של רונן חזיזה הבעיה היא שכשהעירו לו להחליש את זה נראה כאילו הדבר האחרון שיש לו בראש זה ליישם הלכה למעשה את התורה של ברסלב. חבל שיש אנשים כאלה שבמקום ללמוד על מנת לקיים לא לומדים כלל...

לישם הלכה למעשה את התורה של ברסלב ?

בחתימה שלי כבר רשום מה רבי נתן חושב , איך מיישמים את תורת ברסלב הלכה למעשה... התגובה שלך הייתה בדיוק היפך הקיום הזה . תנסה אולי להגיב שוב , אבל ... הפעם תנסה ליישם .

94 FM

New member
האם עקבת

אחריהם 24 שעות? אני כל פעם רואה מכונית אחרת ואנשים אחרים ואני בטוח שיש זמן שהם לומדים בו (יש להם ישיבות כוללים ותלמודי תורה) ואל תשכח שהם מזכים את הרבים במכירה של ספרי רבינו (כל המזכה את הרבים...) אז בבקשה ממך אל תשמיץ סתם:))

אינדיק

New member
אני גם מוחה בהשמצות של אסף

....חבל...חבל... ......................................סיפורי מעשיות-ח ......................................ועיין גם ב-ז

אם לא היו לומדים לא היו שמחים

אם הם שמחים, זה סימן שלמדו את תורת רבינו הק' שגילה לנו שהעיקר הוא להיות בשמחה. והם זוכים לשמוח ולשמח אנשים אחרים. אין דבר גדול מזה! כי על-ידי התורה נתקבלין כל התפילות והבקשות, והחן והחשיבות נתעלה ונתרומם בפני כל מי שצריכין. אשרינו!

למעלה